Искам да кажа ... (67)

• 52 148
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Чета те Сандокане... и се заливам от смях, то ботуши,
то рокли, то е чудо. Ти ли пазаруваш изцяло за щерката
моден корифейо  Laughing

Хахаха, и мен много ме радва Сандо! Какви абитЮрентски, какви рокли, за дете 4 клас... Ще взема да си помисля, че си от малцинствените групи  Whistling
Абе, смях, смях... Ама когато детето завършваше детската градина им организираха 'баш' абитуриентски бал! И така го нерекоха учителките. Децата бяха с тоалети ...
Не мога да отрека, че беше хубаво. И много вълнуващо.

# 496
Янче, в  Щутгарт са нашите приятели, в къща в Зинделфинген отсядаме и обикаляме околностите .
То пък да кажеш, че някакви люти зими имаме в Бг, да прежалиш цифра пари за детски ботуши, ама с тоя пиклив сняг дето се се и стопи вече.. Rolling Eyes
Моята дъщеря ходи с ботуши за около 70 лева, все са и врели краката, нямам  грижи.

# 497
  • Sofia
На варицелата,явно,сега й е сезонът  ooooh!
И аз по намаленията  Whistling, и все на младежа налитам да купувам.Сега съм си наумила-палто и гъзарски боти...пък той не желае ни да мери,ни да носи  Crossing Arms
Оф,още съм дОма и се мотая, а до 14 ч. трябва да съм се върнала и да се товарим за тенис ...
(с)Мотла съм  bowuu с графиците,ама инак много се тревожа,когато закъснявам  hahaha
Чак пък някой да сме изгонили от темата  newsm78,не мисля...коравите сме тук.

Ще ви направя график за билярдчето,колко му е. И аз не съм добра,ама почуквам чат-пат  Mr. Green
Сандо е баровец,не завиждайтИ  Laughing.

# 498
 Laughing Нека се радва човека, няма да му правим сметка, айде. Има и такива хора, бидони зеле на балкона, но пък в мола като извади пачката от анцуга,  направо да се спъваш в парапета Laughing

# 499
Laughing Нека се радва човека, няма да му правим сметка, айде. Има и такива хора, бидони зеле на балкона, но пък в мола като извади пачката от анцуга,  направо да се спъваш в парапета Laughing

Joy

Аз трябва да си търся шапка. Не нося, и не се харесвам особено, но много ми измръзва главата. Слагам лента или вдигам качулката, когато видя много зор. И косата е дълга и гъста и пази, но по-добре е шапчицата. Важно е да стои добре.

# 500
И аз не се харесвам много с шапка, обаче след един зверски синузит, се научих да нося. Косата ми се сплесква, но поне глава не ме боли.

# 501
  • София, Младост
Хм, чудех се що така ме цепи глава днес, пък сега се сетих, че ми измръзна главата днес докато разиствах колата. Ще трябва и аз шапка да взема, че качулката ми скрива видимостта и ми пречи.
Да не помислите, че се оплаквам..

# 502
И аз си имам една шапка Simple Smile от миналата година ми е и вчера си я слагах, то главата ми беше като в менгеме стегната от студа. Ама и аз съм си за бой. Измих си косата сутринта, подухах със сешоар, но като цяло бях много затоплена, и като излязох пред блока си дадох сметка колко глупаво постъпвам с това измиване на косата сутринта... Добре, че си бях сложила шапката в чантата.

Ша, само в два реда си успяла да кажеш всичко Simple Smile

# 503
Миналата зима проносих шапки и взе, че ми хареса. Имам 3, които не ми сплескват косата, родих се направо.  Simple Smile
Дъщеря ми кара варицела на 6 години и аз заедно с нея. Изкарахме я бързо и леко. 10-дневният болничен ми дойде много добре, защото навън беше лют студ и зима. 

# 504

Joy

Аз трябва да си търся шапка. Не нося, и не се харесвам особено, но много ми измръзва главата. Слагам лента или вдигам качулката, когато видя много зор. И косата е дълга и гъста и пази, но по-добре е шапчицата. Важно е да стои добре.

Не сте видяли студ вие, затова търсите модна шапка. Аз веднъж сложих скиорската шапка на мъжа си, защото трябваше да заредя бензин рано сутринта с мокра глава, че се и снимах дори. за радост на детето! Няма да кажа как изглеждах, но изобщо не ме интересеуваше тогава. Както и в момента, всъщност. От + 15, изведнъж стана -20, та ми е все тая как изглеждам...

# 505
Даун, не знам кое време е при теб, но се надявам всичко да е наред и стиснатите палци да са помогнали. Hug

Лаленце, не помогна Sad. Следващите 7 месеца ще са ми много тежки, а така се надявах тази година да е по-добра. Но пък няма да се давам и ще гледам да оцелея Simple Smile. (без кола ще съм, което за тук си е като затвор).

Има и добри страни, ще ходя повече пеша и ще съм много фит Simple Smile. Утре ми е бракоразводното дело. Бившия предложи да ме закара. Може и кафе да го почерпя после Simple Smile. Ще си сменя и статуса във фейсбука на щастливо разведена Simple Smile.

# 506
  • sofia
Дрехи за децата, с тенденция, с мисъл за другата зима.

И аз така правех, но големия вече носи моите скиорски якета и се е задържал на размер от миналата година. А дребния в наследство има толкова дрехи, че само гащи и чорапи му купувам......открих долнища и блузи с етикет, купувани за големия, изобщо не носени....явно купувани на "прИмоция" или за догодина.

Шапки, шалове и ръкавици обожавам! Всякакви!

Даун, от сърце ти пожелавам спорна година!

# 507
  • Пловдив
Догодина очаквам големия да ми подкара ски екипировката, тазгодишните му обувки са 38 номер, моите са 40 (за ски, иначе е 39,5) . И ските ми ще задигне.

# 508
Има и такива хора, бидони зеле на балкона

"Бидон зеле" не е точно занимание, продиктувано от икономии, киселото зеле е един от най-мощните източници на витамин С.В домашни условия се слага още царевица, ябълка, дюли, клонки от вишна, хрян, като естествени консерванти- екстри, които ги няма в предлаганото зеле от пазарите.

Иначе по темата за ІV клас, сега се сещам,че би било добре да се организира някакво парти за децата- някои от тях вероятно ще продължат в други училища,с класната също се разделяме.Има време.

# 509
  • София
Само набързо да кажа за Киндъла - и аз си играех да конверирам с калибре в моби, докато един ден не установих, че чудесно си се четат и простите .txt файлове, които свалям зипнати от Читанка. Вече от години нямам Калибре, а само свалям, вадя от зип-а и качвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт