Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои алтернативни лечения за депресия?
Какви са някои методи за управление на депресията без лекарства?
Кои хранителни добавки могат да помогнат при депресия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои алтернативни лечения за депресия?
Някои алтернативни лечения за депресия включват приемане на лекарства като флуоксетин, когнитивно-поведенческа терапия, упражнения, четене на положителни книги, медитация, увеличаване на физическата активност, прием на витамини D и магнезий, консумация на куркума и шафран и ограничаване на времето пред екрана.
-
Какви са някои методи за управление на депресията без лекарства?
-
Кои хранителни добавки могат да помогнат при депресия?
-
Какви са някои методи за управление на депресията с помощта на лекарства?
Може да си помислите, че става въпрос за мания или хипомания, но за мен по-скоро беше връщане на старото ми, истинското ми аз, защото като дете бях доста слънчев човек, пълен оптимист, радвах се на всичко и нищо не можеше да ме сломи. От доста време търся добавки какви ли не и билки и се опитвам да нацеля тази комбинация, която ще върне същите чувства, но за сега удрям на камък. Тогава си направих нови, прекрасни спомени но сега колкото и мислено да се връщам към онзи период преди вече 2 години не мога да се настроя на онази позитивна вълна. Пожелавам на всички нас да изпитаме онова чувство на безкрайно щастие, независещо от външните фактори, а извиращо отвътре!