Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 203
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Envy Me мисля че вече го няма, много го харесвах  Heart Eyes
Във Fashion Decree усещам розата доста осезателно, особено в началото.

# 211
  • София
Ех, дами, страхотни сте, страхотни, страхотни! Благодаря за прекрасните ревюта! Утре поръчвам Envy me.
И да се извиня на всички рози от един мой много харесван, въпреки, че по-рядко го слагам, изисква ми специфично настроение, парфюм -  Armani Diamond Rose. Отричах го, отричах го, обичам го.

# 212
Envy me беше намален покрай Коледа тук, но го подминах. Не съм го тествала и не съм се интересувала след празниците дали го има наличен.

# 213
Дами,  тази La Perla и тази една и съща ли са? Първото шише не готкривам във Фрагрантика като друг парфюм,  но се предлага като La Perla 2012 Thinking

# 214
  • София
Бижу, доколкото знам, ниското шише е реформулирана версия, но официално излиза под същото име, а високото не се произвежда вече.

# 215
Благодаря, Атти  Hug Открих една отливка от Олето и тя е от високото шише La Perla доколкото помня и дано не бъркам аромата, но няма какво друго да е. Страаашно ми хареса. Потърсих, но само ниското шише намирам и не знам дали са еднакви.

# 216
  • София
Щом е от Олето, със сигурност е от високото шише. И аз съм пощуряла за тая Ла Перла и изрових нета да чета, та доколкото разбрах, новото е доста окастрено  Confused

# 217
Жалко. Поредният ощетен парфюм...

# 218
  • Чукарландия
Ех, дами, страхотни сте, страхотни, страхотни! Благодаря за прекрасните ревюта! Утре поръчвам Envy me.
И да се извиня на всички рози от един мой много харесван, въпреки, че по-рядко го слагам, изисква ми специфично настроение, парфюм -  Armani Diamond Rose. Отричах го, отричах го, обичам го.

На моята кожа Diamond Rose е нищо в сравнение с Envy me. Но няма и защо да ги сравнявам. Подлъгах се по розата в името и състава на парфюма, но за мен определено е една бледа водица. Трайност - нулева. Да си го пръска Албена Вулева (това в кръга на шегата, нека няма обидени). Peace

# 219
  • София
На моята кожа Diamond Rose е нищо в сравнение с Envy me. Но няма и защо да ги сравнявам. Подлъгах се по розата в името и състава на парфюма, но за мен определено е една бледа водица. Трайност - нулева. Да си го пръска Албена Вулева (това в кръга на шегата, нека няма обидени). Peace
При мен е много траен, но след това сравнение вече не остана и капка съмнение, че искам Envy me. Ще пиша, като се сдобия с него. "Розов" ден на всички!

# 220
  • София
Ами докато много се чудя, Envy me, който си бях набелязала, не ме е дочакал. Предложиха ми една 30-ка на цена 59 лв. А аз съм вече на толкова рози вълна, че не мога да се примиря. Дали да се огледам в някой Montale? Но там без тест май няма да се хвърлям, още повече, че при мен унисекс ароматите не ми подкрепят много, много женствеността.

# 221
# 222
Да споделя с какво хубаво бюджетно парфюмче се сдобих от тукашен мол за парфюми и козметика- Маруся на Слава Зайтцев
http://www.fragrantica.com/perfume/Slava-Zaitsev/Maroussia-1196.html
Първо пръснах на шала, ей така, от любопитства. Най-малко съм очаквала, че ще ме впечатли руски парфюм  Grinning. Излязох навън, такъв студ ,.... като ме лъхна от шалчето тая ми ти Маруся; гушлив, стоплящ аромат  Heart Eyes. Направих една обиколка, върнах се и си го купих. Точно за много студено време е перфектен.
Сдобих се и с Obsession на Calvin Klein (беше намален, та се възползвах). И него го вземам за студеното време. През друго време ми е непоносим..
Но Марусята, по ми легна на душата.  Heart Eyes

# 223
  • някъде под слънцето...
Бижу, не съм очаквала старата Ла перла да те впечатли. Има  разлика във винтижите с различна концентрация, едп е по мека и и по дълбока от едт.Tова по спомен, защото едт я свърших и останах само с едпНовата не съм я пробвала.Старата има разкошни мъхове, трудно ми е да повярвам, че след като ги провъзгласиха за алергенен фактор са ги оставилиВсе още се намира из стари парфюмерии и в ибей.
Еvana Маруся е хубав парфюм и явно е попаднал на своя ценител, По принцип е супер бабичка.Радвам се, че ти е харесал. Добре дошла във фен клуба на бабешките парфюми. bouquetЩом Маруся те вдъхновява то едва някоя от бабичките няма да ти допадне. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 16:50 от sl

# 224
 sl, не знам, толкова да ми допадна в големия студ, че няма докъде  Heart Eyes Изобщо не ми пука, че бил бабичка,  Mr. GreenВажното е че ми харесва.
Сигурна съм, че на по-топло време ще ме дразни, като други подобни. Например; Алюр Сенсуел, Хипноуз, Obsession, Самсара, Червена отрова. Е тези в топлото ми докарват главоболие. На студено са съвсем различни и красиви. Абе явно повечето парфюми си искат подходящото време.

Общи условия

Активация на акаунт