Парфюмни размисли и страсти - 195

• 104 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Flowerdi, по-назад обсъждахме Бушерон, ще се опитам да намеря отзивите за него.
Намерих коментарите, благодаря!

# 271
Дами, от аромата на Robert Piguet Rose Perfection  да очквам ли най-прекрасната роза? #2gunfire

И аз очаквах прекрасна роза, но уви - както казват, някаква мазна роза и нищо цветно на моята кожа Thinking Препоръчвам проба Hug

# 272
  • София
Дами, от аромата на Robert Piguet Rose Perfection  да очквам ли най-прекрасната роза? #2gunfire

И аз очаквах прекрасна роза, но уви - както казват, някаква мазна роза и нищо цветно на моята кожа Thinking Препоръчвам проба Hug

Благодаря, но вече го отстрелях без проба. Дано при мен да не е мазна розата, че ще се  #2gunfire

# 273
Аз си поръчах мостра на Wish Chopard - ами, не ми хареса никак, мнението ми за него съвпада напълно с това, на Densi Peace
Flowerdi, по-назад обсъждахме Бушерон, ще се опитам да намеря отзивите за него.
Още едно Не за Wish-a. Една приятелка го ползваше, беше и представен от собственика на магазина за нещо страхотно, невероятно, много скъпо, правел и голяма отстъпка и за жалост тя е доста доверчива, взе го. Ами, честно казано не го намирам за така описан, с нищо не ме развълнува.

# 274
Парфюмни дружки  Hug
Има много работа последните 3 седмици и нямах време за темата.Много отгоре-отгоре прегледах темата-краен въздържател съм , като ме дразни дори ако ми се наложи да пия сироп с алкохол вътре.Парфюми с алкохолни нотки обаче харесвам и имам...много  Mr. Green
Последните похождения са
подарък

и

# 275
  • при морето
Моля притежателките на Шанел-и да кажат възможно ли е водният знак , гравиран върху шишето,да е от три цифри,моите  досегашни все са били с четири,та питам,за да се успокоя,че не съм купила менте Cry

# 276
  • София
Моля притежателките на Шанел-и да кажат възможно ли е водният знак , гравиран върху шишето,да е от три цифри,моите  досегашни все са били с четири,та питам,за да се успокоя,че не съм купила менте Cry
Моят е 4 - цифрен, но първата цифра едва, едва се забелязва. Виж и при теб да не е така. Парфюмът ми е доста стар.

# 277
  • Чукарландия
Някакви отзиви за Love in Idleness Atkinsons? Във Фрагрантика има едно, единствено ревю, което не ми е критерий. Hug

# 278
# 279
  • Франция
Шанел използват 4-цифрен бач код. Попадала съм на дискусии около трицифрен код, точно с терзания за автентичност, ако се разтърсиш в нета, ще ги намериш. Всъщност не са точно три цифри, а комбинация от цифри и букви. Не знам откъде е купен, но или е нещо много рядко, или е нещо съмнително.
Виж това: http://raidersofthelostscent.blogspot.fr/2014/01/how-to-recogniz … nel-perfumes.html

# 280
Колко мл е този флакон? Не съм виждала такъв. Завидях ти, че няма дъно, което тежи едно кило!  Laughing
И честит!  bouquet

# 281
И моите са с 4-ри цифри.
Йоан Владимир, благодаря, че сподели този сайт.  Peace

# 282
Всичките ми Шанели са купувани от магазини в нас, и чужбина и са с 4 цифрен код.

# 283
  • София
Колко мл е този флакон? Не съм виждала такъв. Завидях ти, че няма дъно, което тежи едно кило!  Laughing
И честит!  bouquet

Tова е рефил бутилката (сплаш, 125мл), а онова малкото бижу до него е флаконче за чанта (идва си пълно с още 10мл)  Hug

Точно днес съм се гушнала с Ветивер Тонка и чета за два нови колона, които ще пускат тази година Ермес Crazy

# 284
Супер е, мерси за инфото  Hug Да бяха пуснали отначало такива! Онази ютия, 85 мл, не мога да си я нося в чантата...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт