Звездни компромати- 269 част

• 89 798
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Човекът си изглежда добре ( нищо не съм казала за външността му). Просто с Викито са като от две различ ни планети.

# 661
  • Once there was a Hushpuppy...
Според мен господинът изглежда добре, ако ще е 'куче-касичка'  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy

Жизел, Том Брейди и наследник Heart Eyes
Скрит текст:

Много хубава снимка Heart Eyes

# 662
  • bad@ss
Е, понякога е много важно и с кого ще се разведеш  Sunglasses

# 663
Ама те сватба ли ще вдигат?  Thinking

# 664
  • bad@ss
Извинявам се. Не знам. Всъщност почти нищо не знам за тези хора  Peace
Да се разделиш, хайде. В някои случаи детето е застраховка.
Не говоря за конкретния!

# 665
Някак си показвайте снимките не от инстаграм или не знам как, че ще си оскубя косите. Нали ме блокира, козата, нищо не виждам! Mr. Green

Викито ми е симпатична, но чак пък дъъълги крака -
http://slava.bg/images/content/2013/03/25/48294/01_viki.jpg
О, тя чак неприятно телце има. Дългокрака е само в мечтите си...

# 666
  • София

Освен отражението на залива отвън и краката на НиЛото, се вижда и интериорът в стаята. Не е много за хвалба.  Tired

# 667
  • bad@ss
Бижу, заповядай!
Явно не стопанисва еднолично профилите си навсякъде. Значи, в инстаграм ви блокира, а във фейса "търпи" какви ли не обиди и упреци  Rolling Eyes

# 668
Викито бърка стройни с дълги крака. Има ужасна талия или май по-скоро й липсва такова, и коремче, и паласки, и въобще...е една хитра, палава лисица, хванала последния влак.  Simple Smile

# 669
  • София
Tези бг клонинги - Николети, Моники, Златки-патки и т.н. приличат на онези странните кукли с големите глави.
Не мога да повярвам, че има хора, които ги харесват - с глави по-големи от ханшовете им ooooh!

# 670
  • HH
Бижу, ако си излезеш от профила в инстаграм, ще можеш да и виждаш публикациите там.  Peace Обаче доста хора от темата вече са и в блек листата  Mr. Green

# 671
Няма да излизам, искам да страдам! Mr. Green
ЛуДна, мерси Laughing Hug Гледката си струваше молбата hahaha

# 672
Kaк Николета селектира кой да блокира и кой не в Инстаграма? Т.е. как прави връзката между нашата дискусия тук, с вашите никове и профилите ви в Инстаграм?  Thinking С едни и същи имена ли сте там и тук и вижда ли се кой й разглежда профила?  Мислех, че не се пази статистика кой ти гледа снимките.

За Викито - според това, което съм чувала за нея от първа ръка, характера й не е съвсем съвместим с арт-средите. Много е напориста, супер амбициозна и подхожда към музиката предимно делово, като средство за печелене на пари, а не толкова за хранене на духовни потребности. Искам да кажа, че е много вероятно с въпросния мъж да са си лика-прилика, понеже той също е доста успял бизнесмен. Вики е от типа жени дето минават през трупове за да постигнат своето, истинска бизнес-кучка.  Peace

# 673
Не, просто имаме наглостта да коментираме по нещо под някоя снимка там и съответно биваме блокирани веднагически! Половината свят ще блокира тази... ooooh!

# 674
Не, просто имаме наглостта да коментираме по нещо под някоя снимка там и съответно биваме блокирани веднагически! Половината свят ще блокира тази... ooooh!

ясно Peace
много тъпо от нейна страна

Общи условия

Активация на акаунт