Звездни компромати- 269 част

• 89 715
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • bad@ss
А във Фейса, където е "официалната" ѝ страница как става сприятеляването? Или стига само да я харесаш? Защото там такива ѝ ги сипват, чеее  Rolling Eyes

# 676
  • Berlin
Ако е за страница, май не може да се махат харесалите я. С приятелство е друго.
А в Инстаграм как се блокира човек? Там не е ли подобно на страница във ФБ. Или поне аз още не съм разцъкала достатъчно. Simple Smile

# 677
  • bad@ss
Да, разбрах  Peace
Аз не ползвам ФБ и не правя разлика между страница и... профил?!?

# 678
  • Бургас
Всички джукести силиконки в Дубай. Къде на почивка, къде на работа  Whistling

# 679
Валерко се е повталил. Според едни, залинял покрай Найлона, според други - минал на нарочен режим. Носят се и слухове за нова, српска любов. Пазел я и я криел.
Режим е-не му давам да яде откак се нанесе в нас. Няма Найлон тук! Mr. Green Whistling Wink

За Вики имам впечатления, защото учеше второто си висше със сестра ми. Странно ми е как ги лови тези мъже и за какъв секс символ се има като ходеше мърлява в университета, не си миеше косата и и беше клечкосана и мазна, и като цяло е много неприятна жена.
Не видам да се е прецакала въобще време и е за семейство и дете и то отдавна.

# 680
  • София
Деница Гергова затвори галерията преди повече от година. Според мен прилича на сянка, не знам какво се случва у тях, но и Гергов си има доста проблеми на главата.

Гергов нещо го е закъсал. Преди няколко месеца продаде и хотела си в София.
Гергов с хотелите не е Гергов на Деница.
Единият е Георги, другият Красимир.

# 681
  • До морето
Ама Гергов на Деница няма ли и той хотели? Май има.

# 682
Деница Гергова затвори галерията преди повече от година. Според мен прилича на сянка, не знам какво се случва у тях, но и Гергов си има доста проблеми на главата.

Гергов нещо го е закъсал. Преди няколко месеца продаде и хотела си в София.
Гергов с хотелите не е Гергов на Деница.
Единият е Георги, другият Красимир.

Хотел Тракия в София беше на Красимир Гергов до преди 5 месеца.

# 683
Викито имаше хубав бюст едно време. След това отслабна и го загуби....
Тя с две висши, а той с БСУ ooooh! Той има двама сина, а сега очакват дъщеря, която ще се казва Маргарита, като майка и

Мъка! Мъка! Мъка Венета пак е безработна
http://www.flagman.bg/article/93460

# 684
Курортът"Тракийски скали" също е на Гергов. Peace

# 685
Кр.Гергов продаде или продава и голфа в Равно поле. Секнали са му паричките, затова зачезнаха с Деница. И все пак, колкото и да са секнали, сигурно и внуците му ще са милионери.

# 686
Валерко се е повталил. Според едни, залинял покрай Найлона, според други - минал на нарочен режим. Носят се и слухове за нова, српска любов. Пазел я и я криел.
Валерко на Нова година ми беше на ръка разстояние, не с една , а с четири нови любови, а и едно наргиле  Laughing
Този на ОМВ май кара тежка криза на средната възраст. Може пък и Викито да е свестна, но се съмнявам.

# 687
  • До морето

Мъка! Мъка! Мъка Венета пак е безработна
http://www.flagman.bg/article/93460

Венета я забелязвам напоследък, че гравитира около БТВ - няколко пъти коментира на лайфовете на Фермата, участва в Търси се..... Може да блесне скоро  Laughing

# 688
  • Sofia
Николета някъде другаде ли е отишла? Не ми прилича на Дубай.
прилича на бунгало на Каваците от времето на соц-а Mr. Green

# 689
Николета някъде другаде ли е отишла? Не ми прилича на Дубай.
прилича на бунгало на Каваците от времето на соц-а Mr. Green
Да на морето някъде е, отдавна се върна от Дубай.

Общи условия

Активация на акаунт