Звездни компромати- 269 част

• 89 723
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Гледам Вики Мастилото сте разчепкали. Имам познат, който работеше с нея и не съм чувала добри думи. Тя доста умело си подбира мъжете и май стана "хитрата сврака с двата крака" накрая. Със сигурност последните години се чувства много прецакана, особено след скъсването й с Кошлуков, по който беше доста залитнала. Не я обвинявам, но не й прави чест в стремежа си да намери малко лично щастие да разбие семейство с две големи деца.
И не ми говорете, че семейството се разваляло само, не били любовниците виновни... Вики е майсторка на тия работи.

Какво разбираш под големи деца - малкия е пети клас, големия е на 14. Точно в тази възраст имат огромна нужда от баща си. Но той така или иначе отдавна не се свърташе в Стара загора....

# 706
Гледам Вики Мастилото сте разчепкали. Имам познат, който работеше с нея и не съм чувала добри думи. Тя доста умело си подбира мъжете и май стана "хитрата сврака с двата крака" накрая. Със сигурност последните години се чувства много прецакана, особено след скъсването й с Кошлуков, по който беше доста залитнала. Не я обвинявам, но не й прави чест в стремежа си да намери малко лично щастие да разбие семейство с две големи деца.
И не ми говорете, че семейството се разваляло само, не били любовниците виновни... Вики е майсторка на тия работи.

Какво разбираш под големи деца - малкия е пети клас, големия е на 14. Точно в тази възраст имат огромна нужда от баща си. Но той така или иначе отдавна не се свърташе в Стара загора....

Аз също имам дете, но ако ще трябва потребностите на детето да държат  баща му в къщи не съм съгласна.... Има начини и без драми да се стигне до разбирателство. Не искам да стискам никой за шийката и не искам никой да ме стиска с деца и навици и......

# 707
  • София

Аз също имам дете, но ако ще трябва потребностите на детето да държат  баща му в къщи не съм съгласна.... Има начини и без драми да се стигне до разбирателство. Не искам да стискам никой за шийката и не искам никой да ме стиска с деца и навици и......

Така е, за съжаление! Просто само исках да кажа, че децата не са много големи... Wink

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 00:33 от Rima

# 708
# 709
Антония може и повече, че те на 12 си правят по - хубави снимки в асансьор. Отделно носа на Бередин на преден план след като го забелязах не мога да го пропусна.

# 710
  • Once there was a Hushpuppy...
И чанта с Одри и перо в г.... Mr. Green

Марк Зукърбърг с бебето при доктор за ваксина Heart Eyes
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/fr/cp0 … ?efg=eyJpIjoidCJ9

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 02:55 от Hushpuppy

# 711
Синди Heart Eyes, Клаудия и Наоми в обща сесия
http://life.dir.bg/gallery.php?id=21409440&page=0#topnav

# 712
Обожавам последната показана фотосесия.👍

# 713
Досега ме съм писала в темата, само съм ви чела мацки, но да се изкажа и аз са Найлона и разните други фЪрфолетки.
Тежка е тяхна ей.... ма вие не ги разбирате..........по цял ден да мислиш как да се изчекнеш и да се снимаш та да си интересен...........конкуренцията е жестока. Всеки ден прииждат нови Фърфолети, по млади ...а някой трябва да плаща. Па те тези с парите, кой ги знае колко могат, та трябва да си търсят и Фърфолети  за почесване. Тежка работа е това.....

# 714
Ама и вие с тази Вики Grinning "Познавам една, която я познава, пък сестра ми учила с нея, пък една приятелка веднъж я видяла, пък чула" и т.н. Ако не сте сте имали контакт от първо лице, не мисля, че може да се коментира изобщо характера на някой. И даже не става дума за еднократен контакт, защото всеки си има лоши дни. Аз Вики нито съм я виждала, нито я познавам, но ми стана чудно как всички се изказаха негативно, без дори една да я познава лично. И така сто пъти като се повтори...

# 715
  • Viena
Обожавам последната показана фотосесия.👍
+1  Naughty

# 716
  • Berlin
Бях убедена, че бебето на Цукърбърг е момче. Crossing Arms Особено след снимката като джедайче.  Mr. Green

# 717
Клаудия приятно ме изненадва в тази сесия, за съжаление не помня скорошна нейна снимка на която да ми е харесала така Peace Синди обаче нещо ми старее именно на тези снимки. Наоми е вечна.

# 718
  • София
Лив Тайлър отново бременна.
Тя не роди ли скоро?!

# 719

Общи условия

Активация на акаунт