Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Браво и на Симона и на Митко!
Успехи на децата, които ще се борят за по_високи оценки!

# 391
Добрюутро.  Heart Eyes
Хайде, почти не остана да края на срока. Още малко зор и ваканция, ура.  Party
Пък след това ще ръчкаме децата с пресни сили.   Joy

# 392
... за разлика от миналата година с пълно 6 , сега завърша НЕ добре...
И при нас така. Толкова зле не е завършвал. Е, като казвам зле малко преувеличавам. Става дума за петици, все пак. Шестица очакваме по физика и вероятно по неважните предмети, като дори там май няма да има по всичко оценка този срок. По история е за 6, но нямат срочна, въпреки че имаха два часа този срок - единият бил ЗИП. За английския не е сигурно съвсем, но химия, биология, български, математика - все петици.  Tired Голям мързел и пълна незаинтересованост. Пубертет ли е вече, що ли... Днес или в петък ще имат контролно по химия - въобще не пипнал да учи раздела, 5 урока са. Вчера уж учи, ми нищо не знаеше. Дано е в петък, въпреки че тогава ще са намалени часовете. Все приказвам колко важна му е тази година, ама не чува.
Получи покана от танците да ходи на участия във Франция през октомври. Няма да го пуснем обаче. Много е опасна ситуацията, особено там. Финансовата страна също не не маловажна. А и тогава ще бъде в ново училище, което и да е то, и не е добре да изпусне две седмици.

# 393
  • столицата
списъкът с допуснати за олимпиадата по мат в София областен кръг. http://www.smg.bg/news.php?id=351

# 394
  • Русе
списъкът с допуснати за олимпиадата по мат в София областен кръг. http://www.smg.bg/news.php?id=351
   Поздравления за децата. Докато търсех класирането на братовчедското дете, мернах Стефи на mst и Павката на Иринка. Сигурно има и още деца от темата. Успех на областния кръг.

Днес май не е бил успешен ден за Светльото, защото не пропуска да ми се обади веднага за успех, ама днес обаждане няма.

# 395
Благодаря за линка galimar. Видях си моето дете, а и познато момиченце в списъка.

# 396
  • София
Аз пък само чета, тъй като няма много с какво да се похваля. Знам само със сигурност, че МАТ и СИП НЕ са оформени 6, по другите предмети не е наясно моята девойка, но пък не й пречи това да се забавлява тази седмица на ски на Витоша. Ноооо втория срок няма да я отпускам толкова много.

# 397
  • Русе
   Ще се забавлява разбира се детето на ски. Няма цяла година сняг. Ако не ни беше състезанието, сигурно щяхме и ние да сме изпружени на някоя писта. След години няма да има никакво значение 5 или 6 е имал първи срок на 6 клас, но може да има прекрасни спомени от една ски ваканция.
  И нашият успех е с преобладаващи 5 пред 6. Намирам го за успешен, въпреки че много му мърморих за пропуските. Изискванията са сериозни, тестовете не са лесни, материалът често неразбираем.Оценките му са стабилни и заслужени.  За втория срок нямам големи надежди. Ще учи втора смяна. Сутрин от 10 ще е на тренировка, а вечер след училище пак и ще се прибира към 8.30 вечерта. Каквото такова.

# 398
Успехи на децата на втория кръг  на олимпиадите!

# 399
  • столицата
Амбър, като гледам тестовете, които давата вашите учители и изискванията към децата, определено зад вашите 5-ци стоят много повече знания от  някои 6-ци.

При нас тази година скиорски интерес няма.
Залагаме на басейни и ледени пързалки /особено аз Grinning/

# 400
  • София
Напълно съм съгласна с Амбер. децата се нуждаят от почивка. Не им е лесно, материала е труден и обемен, а и да не забравяме, че вече влизат и в специална възраст, където и хормоните говорят. А и в 6 клас все още могат да си позволят да отидат на ски за 1 седмица.

Иначе нямам с какво да се похваля Simple Smile - тази година, успеха е по-зле от миналата. Не се ядосвам, щерката достатъчно си се ядосва.

# 401
Имат нужда децата от почивка, няма спор!
При нас 6_ца по ЗП , ЗИП,НЕ, АЕ и 3_ка по история за срока. По БЕЛ не знае още каква оценка ще му оформи. 4_ка по ЧП, 3_ка по МАТ, 6_ци по ФВС, музика. Има спад по МАТ и история, ох!

# 402
  • София
О да забавлява се на ските и още как. От целия клас са само 4 девойки, които карат на Алеко и вечер се прибира като пребита, но е много щастлива и доволна. Утре ще отида да взема бележника и ще видим как приключва. Определено оценките им се пишат по заслуги и доста трябва да знаят, за да им се напише 5 или 6, но все пак се водят елитната паралелка  Simple Smile Втория срок поне е сутри на училище и така ще има малко повече време да я следя как учи.

# 403
Тя и моята е на Алеко, но днес не им работи лифта и ги карат да се катерят от кабинката на лифта до междинна станция..и тя мрънка ужасно. Иначе бележника го донесе вчера - по всички видове немски, география и физическо има 6-ци, има 5-ци  по ЧП, математика и история и 4-ка по БЕЛ.  По ДТИ, ИИ, музика и информационни нямат оценки ако не се лъжа.
Горе-долу е като миналата година, но много по-малко се занимавам с нея.
Лошото е, че докато са на ски в училище си взимат материал и през ваканцията някак ще трябва да навакса..

# 404
  • Русе
Пи нас, само учителката по БЕЛ им е казала срочните оценки. 5-ца ще е. На тримата, които ходиха на Олимпиадата им е писала 5-ци, съобразно точките. Класната им казала, че когато им върне бележниците другата седмица, тогава ще разберат кой каква оценка има по ЧП, но там се надявам да има 6-ца, защото оценките са: 6, 6, 5, 6. Мисля, че и по История и География ще са 6-ци. ДБТ и ИИ - също 6. ФВС според мен ще е 5, там не го бива, тромав е Mr. Green Математиката вероятно ще е 4-ка.
Днес имаха само домашно по Математика.

Ох, хормоните му яко се бушуват от една седмица насам. Не мога да го трая. През 15 минути си сменя настроенията, досущ е като някоя бременна. Най-лошото е, че през по-голямата част от времето е в кисело настроение и само ходи и мрънка за щяло и нещяло. И "здрасти" да му кажа, все съм виновна. А вечер като се върне и Вероника, да не ви казвам какво е...  ooooh! Мисля да звъня на хомеопата, да прецени има ли нужда да му дам от неговото лекарство. От месеци не е вземал, но явно жизнената му сила се е "бъгнала" и въобще не живее в хармония със себе си, за околните пък да не говорим. Не се трае, ви казвам Sad

Общи условия

Активация на акаунт