Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 660
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
galimar, Maria_P, Vache, браво на децата.  Hug
Класната днес е събрала бележниците така, че и да ги върне госпожата по БЕЛ класната и само им ги покаже да си ги видят, скоро резултат няма да разбера . Моят мълчи като партизанин. Дано само да няма 2-ка.  Praynig
Иначе по НЕ има поредната 6-ца на домашно, участие и подобни, о и 6-ца по музика.  bowuu

# 91
  • Русе
Момчил и той се е записал за олимпиадата в неделя. Остава и там да се падне Серафим ooooh!

На 13-ти съм на РС по предмети. Вчера ми каза и тъкмо днес се сетих да се подпиша, че съм уведомена и се оказа, че класната събрала бележниците да нанася оценки. Изненади не очаквам откъм оценки. Само го предупредих да има късмета за още едно неизвинено отсъствие, че с учителката по ФВС все е в пререкание и тя току го отстранява от час, но отсъствия до сега не му е писала. Първото му неизвинено е за отстраняване от час по Музика. Тогава не е бил виновен и несправедливо е изгонен след двамата, ядосали учителката. Минути след като го изгонила учителката коментирала пред класа, че той няма никаква вина и не е трябвало да го прави, но както казват "покрай сухото гори и мокрото".

# 92
Успех и на Мони!

# 93
  Може пък да си е направило детето класното за Серафим. То ние като учихме две седмици за тоз Серафим, на контролното изкара едвам 4. Сега съм се амбицирала да нямам пропуски по Малкият принц, ама ще видим. Twisted Evil

Ми да, може пък да го е направило детето  Peace То пък ние като учихме, че голям праз, сутринта разписах въпросната двойка върху това  ooooh!
Ваче, откога 5.40 е "ужасен" резултат?
Това е страхотен резултат според мен  Grinning А и не само, сигурна съм  Crazy
Аз да се похваля със 6-ца на класната по БЕЛ.
Тук вече ти завидях, ама много  Mr. Green Поздравления  bouquet
Нашите вчера правих по ЧП контролно върху целия раздел, да видим пък там.....

# 94
  Може пък да си е направило детето класното за Серафим. То ние като учихме две седмици за тоз Серафим, на контролното изкара едвам 4. Сега съм се амбицирала да нямам пропуски по Малкият принц, ама ще видим. Twisted Evil

Култивирането на внимание и отговорност към поставените задачи го отработвам от първи клас и още продължавам. Още от първи клас реши, че неотбелязано домашно, значи, че няма домашно.  Mr. Green
Двамата се държим постоянно в позиция на издебване. Той да издебне да не внимавам, аз да следя до къде са стигнали. Но хубавото е, че си води много добре тетрадките и записва ясно и четливо всичко.
А дано! Малеее, ела го виж моя какви са му изрисувани тетрадките , а писането му и то грозно.  ooooh!

# 95
  • в здрача
Не са им върнали класната по БЕЛ, но са им казали вчера оценките - 5. Изобщо по БЕЛ оформи твърда 5-ца - 4 , 5, 5, 5, 5, 5,5  /едната 5-ца била от олимпиадата, но госпожата им я вписала като оценка/, 6 и класно 5 - БЕЛ такава твърда 5-ца, че няма мърдане.
Предстои изпитване за оформяне по история, музика и ЧП. Да не забравяме и класното по математика другата седмица.
Гледам учителката по БЕЛ попълва ел. дневник непрекъснато - даже и домашните вписва в тях.

Вече тотално абдикирах от историята и я прехвърлих на баща и - да видим дали ще успее да задържи твърдата 4-ка, която с общи усилия изкарахме миналата година и тази продължаваме в същия дух или пък  Praynig я вдигне малко.

# 96
  • София
Добро утро! Снощи си научих за стопанството на Африка и за кислорода...  Mr. Green
До среднощ съм обяснявала термини като монокултури, механизация, квалификация  Rolling Eyes

Относно драскането по помагала, тетрадки, сборници аз оправих нещата с един удар. Моята има навика да си оцвети сборник отстрани по листата. Сещате се как... Миналата година се разправях. Тази като купих помагалата я предупредих да не го прави. В първия случай, в който оцвети сборника по математика й казах да събере пари и да ми го плати. 10 лв... събра ги, даде ми ги на дребни и аз си ги взех  Laughing Да знае... следващия път като й хрумне да драска няма проблеми. Купува си го и драска  Laughing

# 97
  • София
Честита Нова Година! Здраве, щастие, успехи и на хлапетата, а на нас мъдрост и здрави нерви Simple Smile

Аз бях в отпуск от 17.12 и изкарах две седмици без интернет, facebook и поща. Отрази ми се много добре. От понеделник съм на работа и едва днес успях да изчета натрупалите се писма.

Моята изкара супер ваканция - тотално завладяна от Дивергенти. Изчете и трите книги направо на един дъх. Нощно време се налагаше да взимам книгата при мен, че не искаше да заспива. Сега завършва четвъртата. Иначе наблегнахме на подготовка по БЕЛ за класното. Наистина е много труден материала.

Щерката май я връхлита пубертета с пълна сила. Тотално беше зарязала всичко в училище, до степен, че беше спряла да пише в час и това веднага се отрази на оценките. Изживяхме една "криза" преди празниците и аз и взех телефона и и ограничих Интернета. Има достъп само вечер, по 2 часа на ден, за да може да си качва домашните. Не знам дали от непрекъснатите разговори последните 3 седмици или поради липсата на разсейващи устройства, но се стегна. Малко късно се сети, но важното е, че се осъзна и само мога да се моля да е за постоянно.

И аз започнах да събирам пари за загубени или унищожени вещи (като ръкавици, които се губят още същия ден когато са купени). Закачих на голямата и отговорността за пускане на прахосмукачка (през ден) в целия апартамент.

Ами това е - оплаках се Simple Smile

Има ли именници? На всички Йордановци, Йорданки, Бояни, Богдан, Богдани, Божидар - живи, здрави и щастливи.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 13:45 от rosita_ta

# 98
  • столицата
Честито на всички именници и с гордост да носят имената си! Grinning

Поздравления и за всички деца за положените усилия и резултатите от тях!

Аз си признавам, че не следя материала освен по МАТ. Детето твърди, че се справя, а и оценките му го потвърждават засега. Нямам нервите да изчета и един урок по разказвателен предмет докрай #2gunfire

Росита, най-добрата почивка е без телефон, нет, ТВ. Обожавам я, когато мога да си го позволя /разбирайте твърде рядко/

Ваче, сигурна съм че вашето класно е било в пъти по-сложно от тези в стандартните училища.
Чиби, разбихте ги езиците.  Rolling EyesБраво на детето!

Аз все пак съм решила да се пробва на олимпиадата по БЕЛ. Възможно е  да се представи задоволително с първия  си преразказ за тази учебна година  newsm78

# 99
Честито на имениците.
Браво на децата за усилията е прекрасните резултати.
И моят понякога драска по тетрадките си.  Embarassed

# 100
  • София
Честито на имениците.

А моят понякога пише и в тетрадката по съответния предмет.  Joy

# 101
  • столицата
Честито на имениците.

Joy hahaha

# 102
  • Русе

Те умните са тъй.

# 103
Много се издразних - защо са решеле втория кръг на олимпиадата по география да е на 05.02 ? Ми ваканция е пък...

# 104
Честито на днешните именици.  bouquet
Моят вчера да домашно писа на НЕ как празнуваме Бъдни вечер ,  Коледа и Нова година.  Hug
Щяла да го оценява госпожата.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт