Всичко за Instagram / Инстаграм – 1

• 130 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София-Младост
След като е качена една история обаче, качването на следващи става от фотоапарата горе в ляво до надписа Истаграм, защото с натискане на профилната се отваря първата история.

# 226
  • софия
След като е качена една история обаче, качването на следващи става от фотоапарата горе в ляво до надписа Истаграм, защото с натискане на профилната се отваря първата история.

Да, права си , аз нямах качена история в момента и за това се заблудих .

# 227
Открих го без да искам.
След като вече е качена една история, за всяка следваща се задържа въпросната иконка и излиза да се добави нова. 😉

# 228
  • софия
В сторито само по един хаштаг ли можем да слагаме ?

# 229
В сторито само по един хаштаг ли можем да слагаме
Поправям се, може само 1

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 15:48 от Golden G

# 230
Здравейте. Как да отблокирам потребител който и аз съм го блокирал в инста?

# 231
  • На изток от Рая
Здравейте. Как да отблокирам потребител който и аз съм го блокирал в инста?

Влизаш в настройки, малко по-надолу се намира секцията блокирани акаунти - цъкаш в профила на дадения човек и премахваш блокирането.

# 232
В сторито само по един хаштаг ли можем да слагаме
Поправям се, може само 1

В сторито са по важни другите стикери + swipe up, ако имаш 10К +

# 233
😊здравейте,

Някой знае ли как да скрия последователите си в instagram ? Да не бъдат видими дори и от настоящите ми последователи.

# 234
Мисля, че няма такава опция.

# 235
А някой може ли да ми обясни как се прави Hightlight?

# 236
  • София-Младост
А някой може ли да ми обясни как се прави Hightlight?
https://www.plannthat.com/make-custom-instagram-highlights-covers/

# 237
Мили мами, не знам дали тук му е мястото, но ще пробвам. Някой посещавал ли е курс при Виктор Динев по "Инстаграм маркетинг и реклама", трябва ми подобен курс, а не са много хората наясно с това в БГ, според мен.

# 238
  • Wonderland
Мили мами, не знам дали тук му е мястото, но ще пробвам. Някой посещавал ли е курс при Виктор Динев по "Инстаграм маркетинг и реклама", трябва ми подобен курс, а не са много хората наясно с това в БГ, според мен.

Именно защото не са много хората в България наясно с това, на много малко хора бих се доверила и на още по-малко бих платила. Ходила съм на конференции, на които не са ми казвали повече от това, което аз знам, така че по-скоро бих се ориентирала към онлайн курс на английски от западни специалисти.

# 239
Къде мога да видя на кого съм пратила покана за следване? Става въпрос за тези, които са със заключен профил.

Общи условия

Активация на акаунт