Любители на Котки Тема 101

• 38 326
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Силвестърчо последните две години така се кривеше като заставаше в подобна поза. Sad Бях убедена, че нещо му пречи да застава нормално както преди, че нещо го боли и изпитва дискомфорт, но щерките ми направо ме обвиняваха, че "от нямане какво да правя" мозъкът ми ги раждал всякакви. И всеки път като ги карах да се загледат в това, че не стои както преди, че се присвива и изкривява, получавах солидни речи изпълнени със съмнения в здравия ми разум. В крайна сметка излезе, че аз съм била правата през цялото време, ама това няма да ми го върне. Sad

Пролетен дъждец, ако преди не е стоял така, а забелязваш, че това напоследък е честа поза, заведи го на ветеринар и му направете изследвания на кръв и урина. Така и ти ще си наясно има ли, няма ли, нещо. Peace Междувременно следи дали не спада на тегло, колко често пие вода и ходи да пишка, каква е урината, често ли се чеше, пада ли му козина повече от обичайното. Дано нищо му няма на този сладур, а просто да е малко по-заоблен и шкембенцето малко му пречи. Peace

# 121
  • Sofia

Представям ви Сузи Heart

# 122
  • Sofia

Пропуснах любимата ми...

# 123
Много хубава Сузи Heart Eyes Като малка имах един котарак със същата окраска, много го обичахме Heart Eyes

# 124
  • Sofia
Може да прозвучи налудничаво, но тя е моята принцеса и гледаме като такава Joy

# 125
Въобще не звучи налудничаво, и аз вкъщи имам такава прицеса Crazy

# 126
На мен изобщо не ми е налудничаво. Всички котки живели/идващи в къщи са гледани като царски особи. Grinning

Сузи е разкошна!  Heart Eyes

За тези, които пишат по-отскоро тук, обръщам внимание, че в темата пишат и деца! Peace Когато Еличка Вангелова се присъедини към нас беше в пети клас. И на тази крехка възраст е много по-зряла от мнозина прелитащи през темата, колкото да си покажат кифладжийството.

# 127

Емили, имаш дете, имаааш, просто е плюшено Simple Smile))

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 12:32 от Адри́

# 128
Признавам си, че от много години само ви чета и се радвам на котаните ви, страдала съм със загубите ви и на мен са ми липсвали сладките муцунки минали под Моста на дъгата.

Лек ден на всички и се обичайте  Hug

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 12:33 от Адри́

# 129
  • София
Ако щете вярвайте, но влязох в темата само, за да се запиша най-сетне с моя котак и попаднах съвсем случайно на развихрилата се драма. Извинявам се, че се наложи да изтрия повече мнения, но просто нямаше как да ги оставя да висят така във въздуха.

Темата е за котки и моля да остане такава. Всичко останало е офтопик, а подобни изказвания са в разрез с правилата на форума.

Та и по същество... записвам се при вас с 11 месечния котьо Бегемот. Прибран от улицата, кастриран и надлежно угояван у дома  Mr. Green

Скрит текст:

# 130
  • София
Може да прозвучи налудничаво, но тя е моята принцеса и гледаме като такава Joy

Сузи си Е принцеса. Heart Eyes
 Аз моята я гледах като куче... Joy. Като се звънеше на вратата, тичаше и ръмжеше...страховито. Научих я и да дава лапа. Абе, котопес. hahaha

Та и по същество... записвам се при вас с 11 месечния котьо Бегемот. Прибран от улицата, кастриран и надлежно угояван у дома  Mr. Green

Скрит текст:

Heart Eyes

# 131
Добре дошла Адри́  Hug и благодарим за ошетването, имаше нужда. Peace
Много сладък тоя Бегемот!  Heart Eyes Heart Eyes Hug Угояването до размерите на името ли ще го докарвате или както дойде?  Laughing Laughing

# 132
  • София
Днес е денят на тигрите. Wink Сузи и Бегемот са прекрасни!  Heart Eyes

Адри, добре дошла при нас и благодаря за разчистването!  Hug

# 133
  • Sofia
Ако щете вярвайте, но влязох в темата само, за да се запиша най-сетне с моя котак и попаднах съвсем случайно на развихрилата се драма. Извинявам се, че се наложи да изтрия повече мнения, но просто нямаше как да ги оставя да висят така във въздуха.

Темата е за котки и моля да остане такава. Всичко останало е офтопик, а подобни изказвания са в разрез с правилата на форума.

Та и по същество... записвам се при вас с 11 месечния котьо Бегемот. Прибран от улицата, кастриран и надлежно угояван у дома  Mr. Green

Скрит текст:

уникален е Embarassed

# 134
Много са ви хубави котачетата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт