Любители на Котки Тема 101

• 38 230
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се с надеждата да има само добри новини в темата. Една стара снимка на малката ми буба. Heart Eyes
Скрит текст:

# 16
  • София
Танче, и от мен едно голямо мерси за хубавата нова тема! С всичките новогодишни красотички в нея Grinning Grinning Grinning

По повод на Профиното Канибалче, и ние си имаме такива пухости пък! Където като пипнеш, не усещаш косми, само една топла и безкрайно мека пухост Laughing

Момичета, всичките ви котешки дечица са прекрасни, да са ви живички и здравички, и много взаимно щастие ви пожелавам!Нека няма повече такива трагедии като с котето на Щастливка, макар че не вярвам... Да, и за нея ми е жал... Тя е осъзнала, че е сбъркала, но в един момент е станало късно. Сега това за нея ще е една вечно боляща рана... Не знам, просто не мога да намеря думи за утеха, каквото и да ми дойде на ума, все ми се струва нелепо и безсмислено.

Едно лирично отклонение: на мадмоазел Късметка шапото с Тантела ли е? Laughing Щот' е много ФРЕНСКО Joy И й стои яко hahaha

Бенита, Джери - моята Лолка активно помага в самото оправяне на леглото, като скача върху чаршафа и се намотава в него като копринена буба в пашкула си  hahaha И като посегна да я отмотая, ми прасва по някой нокът Joy Изобщо, не знам как бих се справяла в домакинството без нея Joy

На всички искам да пожелая весело изкарване на новогодишните празници!

# 17
Aу, страхотни плюшковци сте показали, пазих и аз един празничен данък за новата тема. Ето и лудата пернишка плюш по Коледа как се мъчи милата на парното:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 21:27 от DreamComeTrue

# 18
Aуу на това му се казва пълно размазване от кеф!  Heart Eyes

# 19
  • София
Ах, какво размазване!!!  Laughing

Нашата изобщо не е топлолюбива. Никога не съм я виждала близо до парното, винаги е просната някъде, където е най-голямото течение или най-студения под... Доста се притеснявам да не простине, възможно ли е, или "тя си знае"?

# 20
Танче, много хубава темичка си направила. А аз не съм писала от толкова време, че като гледам май само ти си останала от предишните.
Ето и по една миналогодишна снимка от моите калпазани.

Скрит текст:

Весело посрещане на новата година

# 21
  • На края на вселената!
Таня, много благодаря за темичката.
Нямам за данък нищо. Надявам се съвсем скоро да събера.  Затова ще ви покажа една обява https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=956130767800256& … d=100002100240234
Мен ме плениха тези невероятни очи.
Видях много пухени данъци, погал на всички.
Щастлива, съжалявам за загубата ти

# 22
  • Варна
Много хубави котьовците ни, да са здрави и да ни радват с щуротиите си, пожелавам на всички.
Нащо шапо е с тантела и перо, вече е украса на фикуса Simple Smile Мадмазел е изкъпана вчера, днес се сресахме и малко въртелчета поокълцах, та да посрещнем новата година стра'отни.
Мъро от обявата много ми хареса...

# 23
Аз имам няколко котета и те също се размазват, ама това размазване на печката си е много яко. Много ме пълни и мене

# 24
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да кажа, че има и други средно стари муцуни тука  bowuu и да питам това Петърчо и Содичка ли са?  Grinning Heart Eyes Hug

И какви други прелести, пухости и мекини видяяяях!  Crazy  smile3544  Heart Eyes Heart Eyes Да са живи и здрави!  thumbsup

На Мадмазел шапото е стра`отно, ма не знам дали ще й върви със сутиена.  Wink Laughing

# 25
Аууу, страхотни красотички сте показали  Heart Eyes Само са за мачкане  Simple Smile

Макар, че рядко пиша в темата, но я следя редовно да се запиша и с моя данък  Simple Smile

В момента, в който го хванах, че спи върху простира с дрехите :
Скрит текст:

Инспектиращ дали спазвам рецептата докато готвя  chef
Скрит текст:

И голяма благодарност за идеята, която някоя от вас беше споделила тук - за котешка къщичка с подръчни материали  bouquet С нея падна толкова голяма игра, че ще трябва да и направя основен ремонт след козметичния, който й направи Рижко  Joy
Скрит текст:

И с една снимка от нет-а, която ме накара да се усмихна сутринта искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година :https://www.facebook.com/photo.php?fbid=980456738680591&set= … ype=3&theater

# 26
Аууу, страхотни красотички сте показали  Heart Eyes Само са за мачкане  Simple Smile

Макар, че рядко пиша в темата, но я следя редовно да се запиша и с моя данък  Simple Smile

В момента, в който го хванах, че спи върху простира с дрехите :
Скрит текст:

Инспектиращ дали спазвам рецептата докато готвя  chef
Скрит текст:

И голяма благодарност за идеята, която някоя от вас беше споделила тук - за котешка къщичка с подръчни материали  bouquet С нея падна толкова голяма игра, че ще трябва да и направя основен ремонт след козметичния, който й направи Рижко  Joy
Скрит текст:

И с една снимка от нет-а, която ме накара да се усмихна сутринта искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година :https://www.facebook.com/photo.php?fbid=980456738680591&set= … ype=3&theater

Здрасти, на мен линка не ми се отвори към снимката във фейса. Даде ми, че е счупен!

# 27
Момичета весело посрещане на новата година, желая Ви много успехи и здрави котенца.
Ние с моя Топчо имаме проблем. Моля за помощ. От два дена не се е изхождал, иначе се храни. Какво да правя? Къде да го заведа днес? Дадох му малко прясно мляко знам, че не е полезно за тях, но и от това няма ефект.

# 28
Ивекс, дай му нещо мазничко - свинско или мъничко масло му сложи на лапичката - да си я оближе или кисело млекце и повече тичане.

# 29
  • София
Момичета весело посрещане на новата година, желая Ви много успехи и здрави котенца.
Ние с моя Топчо имаме проблем. Моля за помощ. От два дена не се е изхождал, иначе се храни. Какво да правя? Къде да го заведа днес? Дадох му малко прясно мляко знам, че не е полезно за тях, но и от това няма ефект.

Дай му масълце. Обикновено е достатъчно колкото едро бобово зърно, но и повече да хапне, няма да му навреди.

Свинско и кисело мляко не действат. Винаги сме давали и никога не е имало такъв ефект. То и масълце обожаваше, но не смеех да му давам повече от грахово зърно, защото над това количество започваше да действа разхлабващо.

Общи условия

Активация на акаунт