Любители на Котки Тема 101

• 38 226
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

# 46
ЧНГ! Да са живи и здрави палките пухчовци! Simple Smile
Снощи нямаше канонада при нас, само отделни пиратки прехвърчаха и след 10 мин всичко утихна. Мина безпроблемно, а аз се безпокоях от реакциите на котето, че го е страх от силен шум. Дано са преминали леко през изпитанието на новогодишните пираткови изстъпления всички котаци Peace

# 47
  • София
Честита Нова година! Много здраве, щастие и късмет на всички!
На пуховците - много здраве, вкусно хапване, весели игри и добър сън!  Laughing

# 48
Честита нова година! Да е много здрава и благодатна!

Аз се тревожех за Бела, че минали години беше в паника като се приберем, но тази нощ беше спокойна. Бях и оставила гардероба отворен и явно го е ползвала, защото имаше една пребита пижама на пода като се прибрахме  Joy

# 49
Аз също се притеснявах как ще реагира Коко.На пиратките се стресна,но на зарята не.Криеше се зад мен.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 12:51 от Кристияна123

# 50
  • Варна
Честита нова година и от нас Simple Smile Късмет на всички от Късметка, от нас човеците сърдечни пожелания за здраве и топлина в семействата ви Simple Smile
Ние бяхме на ресторант с приятели, като се прибрахме заварихме кот на горния ред кухненски шкафове, зарята я е поуплашила май май ... С гуш и милувки оправихме работата Simple Smile

# 51
# 52
Честита Нова година. Много късмет, здраве и щастие на всички домашни Hug
Аз трябваше да пътувам и ги оставих сами. Та двамата заедно са се страхували на пукотевиците. Като си дойдох на обяд имаше само луд рев за ядене (този, дето ги бях оставила да ги храни се успал, разбираемо).
После ги гушках много и спинкахме заедно следобед и ми простиха, че ме е нямало Wink

# 53
Честита нова година, момичета! Пожелавам здраве, щастие, късмет на вас, вашите семейства и пухкавите ни приятелчета.  Hug

Ние също отсъствахме няколко часа. Бяхме на гости в блока срещу нашия и определено чух това, което и Китка е чула - адска шумотевица. Прибрахме се в 1ч, а опашката на Кити все още беше тройна.
И при нас имаше гушкане, галене, мъркане и спане заедно и всичко мина.  Simple Smile

# 54
Честита нова година! Да сме живи и здрави, и ние, и котьовците ни!
Нашите се оказаха любопитковци и с интерес наблюдаваха фойерверките през прозорците. Малко се поуплашиха от бенгалския огън, който палихме с детето.  Но като цяло понесоха всичко много спокойно.

# 55
Честита Нова Година на всички Хора със Сърца грижещи се за животинки !!! Hug Бъдете здрави , щастливи и спокойни , така ще може да даваме а и да получаваме още повече любов ! Hug А душичките я заслужават и я връщат тройно !  Hug

# 56
Честита Нова Година! С пожелания за много здрави и щастливи котки и стопани.  Hug

# 57
Честита Нова Година!

# 58
И това го има: Сайт за котките на военните кораби! Имат даже и собствени хамаци.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 21:46 от pantonov

# 59
  • София
Честита Новата 2016 година! Пожелавам на всичките ни човешко-котешки семейства  много, много здраве, радост и късмет и океан от хубави емоции! И нека обичта в душите ви се окаже остро заразна, и да пламне епидемия от добросърдечие по света и безкористно съпричастие към тези толкова уязвими душички! Вдигам наздравица за добрите ви души, и за огромните ви сърца! Вие правите този свят малко по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт