Любители на Котки Тема 101

• 38 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Новогодишен данък  Heart Eyes
Скрит текст:

Така посрещнахме новата година, пълен непукис !!!  Mr. Green

акробатични умения на показ Heart Eyes

jujavka - ще го изям това тумбачее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
  • На края на вселената!
Снимката с тоалета е невероятна

# 62
  • Варна
Еличка се върнала в темата подобаващо.  Heart Eyes

Днес се заприказвах с един господин.  Mr. GreenКупи гранули за котката на жена му. Дворна котка.
И аз му казах, че имам три броя, вкъщи. Първото нещо, което му хрумна да ме попита е дали имам мъж(разбирайте някой, който да ме строява в две редици). Joy

Какви мъже има, малиии!

# 63
Рядко си позволявам да пренасям тук обяви за бедстващи и търсещи дом котета, но историята на Фло ме трогна много, защото това коте веднъж спасено, оперирано и възстановило се, е било пуснато на улицата, поради липса на осиновители и пак е пострадало.
Фло

# 64
Това на крачето на това Фло мяса наистина да е станало от пиратка. Та то иначе от какво друго?
Дано някой я вземе, но хората обикновено искат красиво животно, а и по възможност бебе. То е малко като при осиновяването на дете - да всеки му се иска да е здраво и да е бебе.
Но не се знае, може някой да си я хареса. Аз как си харесах пиратЯ. ВЕднага съгледах, че целият е на чертички.

Въпреки, че... той пък като порасна те някак се сляха, не са чак така отчетливи.
Ето го следновогодишен
пиратЯ се излежава

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 09:57 от Защо ме търсиш?

# 65
Чуден е Пиратя! И чертичките му са си на място  Heart Eyes

# 66
Taка сме, когато съседите отдолу запалят печката и стената направо пари:
Скрит текст:

# 67
  • Варна
Taка сме, когато съседите отдолу запалят печката и стената направо пари:
Скрит текст:
Heart Eyes

Попаднах във фейса на една статия за съжителството между родилка, малко дете и домашен любимец.
За следващата тема бих искала да помоля Таня да я включи в първия постинг. Ако се сетя, ще напомня.  Laughing

Таня, благодаря!  Hug  Този път ми се получи с линка, след твоята инструкция.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 18:09 от Стейси Грей

# 68
Пък Викито и главичката на мекичко си е сложила Heart Eyes

# 69
  • Варна
Залутах се с линкът и забравих да гушна Пиратчето и да пожелая от все сърце хора за котката Фло, споделена от Касита, които да я приютят и обичат завинаги.  Hug

# 70
Хехех, благодаря.

# 71
За много години! Да сте здрави вие, децата ви, котетата ви и всички от семействата ви!
Моите котета днес за пръв път видяха сняг и бяха много заинтригувани - душиха го, разглеждаха го и после си отръскаха крачетата от него  Simple Smile. Спомних си онази песничка - ,,Шаро е още малко кутре, може ли Шаро да разбере ..."
С много хубави снимки започва тази тема.  Simple Smile
Тези дни открих един талант на малкия Сиско - да виси на бравите на вратите. Опитва се да отвори, но не може само с бравата и затова засега не върлува навсякъде. Бях чувала за такива котета, но не бях виждала.
http://shirley123.snimka.bg/animals/rijko-i-sisko.880309.36432951
Рижко пък проявява голям интерес към пералнята като работи.
http://shirley123.snimka.bg/animals/rijko-i-sisko.880309.36432952

Между другото, ако не е коментирано тук, открих в магазините на Джиев един салам за животни по 1.90 лв кг. Мисля, че в сравнение с консервите е много добър вариант, защото поне се знае, че не е 4% месо, мисля че има смлени вътре и кости де.

# 72
  • София
Тези дни открих един талант на малкия Сиско - да виси на бравите на вратите. Опитва се да отвори, но не може само с бравата и затова засега не върлува навсякъде. Бях чувала за такива котета, но не бях виждала.
Изчакай малко да понатежи и ще започне да ги отваря. Wink И Мъро си отваряше вратите. Sad

addicted2U, направи ѝ завидях!  Heart Eyes

Защо ме търсиш
, да нагушкаш Пиратя и от мен! Интересно, че и Мъро имаше ясно изразени райета като малък, а после стана почти еднородно сив. Освен това на моменти беше по-тъмен, а в други - изсветляваше.

Стейси и съседната статия е интересна - за вредите от хапчетата. Само да има кой да ги чете! Wink

# 73
Изчакай малко да понатежи и ще започне да ги отваря. Wink И Мъро си отваряше вратите. Sad

Че се научават да отварят, научават се, а сега дайте съвет как да научим котката да затваря вратите, че в тоя студ е малко неприятна широко отворената врата.  Mr. Green

Кити не може да отваря с брава, но плътно притворената врата я отваря с побутване толкова, колкото да мине.... санбернар.  Crazy  cold

# 74
  • София
Един единствен път се случи, но след като отвори вратата изцяло, му казах: "Хайде сега я затвори!" Мъро отиде зад нея и я блъсна с лапички. Вратата почти се затвори. Голям смях падна! За съжаление никога не повтори.

Общи условия

Активация на акаунт