Любители на Котки Тема 101

• 38 239
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Много ми хареса статията, към която даде линк Стейси. Надявам се и на нас да ни се случи.

# 76
Моята котка също си отваря сама вратата. Joy

# 77
Че се научават да отварят, научават се, а сега дайте съвет как да научим котката да затваря вратите, че в тоя студ е малко неприятна широко отворената врата.  Mr. Green
И мен ме интересува  Mr. Green

# 78

Изчакай малко да понатежи и ще започне да ги отваря. Wink

Дано да не може, защото целенасочено е селектирал само вратата на кухнята и на нея виси. Засега прави коремни набирания. Simple Smile

# 79
  • Пловдив
Девойки, едната ми котка има отвратителе дъх, на всичко отгоре като че ли и се схваща устата-когато дъвче или пък когато се прозява и измяква в този момент. Днес реших да и избърша муцунката, че понякога е някак "оплюнчена" и горкото животно измяука жално. От същата страна има и счупен зъб(от кучешките). Не подозирах,че нещо я боли. Но явно ще се водим на вет. Не е излизала от къщи от 10 месеца, не знам коя от двете е по-изплашена от премеждието. Надявам се да не е нещо тежко, но каквото да е....

# 80
Заведи я на лекар. Често натрупват много зъбен камък, който предизвиква дъх.
Ако може и да я изследват и за онова т.нар. "котешки спин". Не се стряскай, това не е като при хората и обозначават типично тяхно си заболяване. Не е с летален изход.

# 81
Там има нещо:
Скрит текст:

Купих си кожен стол за компютъра и ... той се превърна в една прекрасна огромна драскалка. Давам му още 15 дни живот Laughing

# 82
Ох, кожен стол...съчувствам ти. Ние изхвърлихме един Joy

# 83
Кожен стол никога повече! Mr. Green
Мama mariana, трябвало е да я заведете досега заради счупения зъб.

# 84
Добро утро!
Имахме преди една котка, която си отваряше входната врата, качваше се на горния етаж и отиваше у баба. Там всяваше смут сред нейните котки, обръщаха апартамента с краката нагоре и нашата доволно се прибираше  Laughing Ама и тя не си затваряше...
И най-накрая успях да снимам Бела в нормално състояние, а не в насипно  Mr. Green

# 85
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прелести!  Heart Eyes Heart Eyes

Мен ми е мъчно за внучетата  Wink - и за Хани, и за Томката, и за Симба, че не мога да ги мачкотя всеки ден. Sad

# 86
  • На края на вселената!
Бъги бързо се научи да отваря вратите. Затова вратата на кухнята има райбер и през деня се заключва с него. Но той е само от към коридора, а когато съм в кухнята няма как да съм без него, отваря и си идва. Вариант да не могат да отварят е да се обърне дръжката на бравата да стърчи нагоре, тогава им е доста по-трудно да я завъртят. Да му мислят двукраките.

Гуши за Пиратя и за Бела!

Танче, Мъро е неповторим, разсмя ме със затварянето

# 87
Здравейте,
приемате ли нови членове? Скоро - след два дни ще съм собственик на коте, порода сфинкс и се вълнувам много. До този момент не съм гледала котки и ще се радвам на вашите съвети.
Днес поръчах закрита тоалетна с филтър и котешко дърво с къща и драскалка за нокти. Довечера ще купя и купички; храна поръчах онлайн. Тук има ли други собственици на тази порода котки?

# 88
Първата среща на Грейси със снега Grinning Ами ... нещо не й хареса  ...

# 89
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прибирай я бързо да не й настинат лапичките! Laughing
И аз не си падам по снега и студа. Laughing

Plamito, приемаме  Hug.
Спомням си, че имаме човек с две котки, едната сфинкс, но не се сещам кой беше, да ме прости. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт