Любители на Котки Тема 101

• 38 318
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема - прекрасна както винаги .
Ето и данък  / при заснемането на този кадър няма пострадали мустачки и опашки Grinning /

# 31
Благодаря момичета.
Ние сме без гранули, защото има ранички в устата, даже тест правиха за котешки Хив и Левкемия, който слава Богу се оказа отрицателен. Бях много притеснена. Звънах преди малко на доктора и той ми каза да не се притеснявам, че храната която яде в момента трудно се усвоявала и трябвало време и било добре, че котето имало апетит. Ще му дам малко масълце пък да видим, че само се притеснявам.

# 32
Здравейте!От днес аз съм горда притежателка на котенце.Кръстих го Коко.На една годинка е.Много красиво коте.Персийска котка.
В момента разузнава апартамента Grinning

# 33
Давай снимки, Кристияна!  Hug

И чети темите назад. Има много полезни неща.  Peace

Весело и гушкаво посрещане на новата година.  Simple Smile

# 34
В момента ги чета.Много са ви красиви животинките Hug
Снимки ще дам по-късно,че фотоапаратът е на ремонт.
Весело посрещане на новата година и на вас! Simple Smile Hug

# 35
И аз имам толкова нови снимки, но пусто нямам време да ги пусна с това местене. Малчо впрочем бързо се климатизира към новата обстановка. Само първата вечер му беше търсене, но се постарах всички негови неща и някой от нашите да са му на разположение.
Ние имаме резултат, изходи се. Не му дадох масълце, не знам може и да е от млякото.
Eто една от нас, на гости сме и пухчо само бели правеше. Добре, че не ме накараха да платя вазата дето счупи.  Joy Joy

# 36
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ами той е толкова пухен и прелестен  Heart Eyes, че как да те карат да плащаш за вазата.  Laughing

# 37
Ох, плюшени сладурковци!!!

Нашите мацарани се подготвят подобаващо за Новата година - спят цял ден.  Mr. Green

Данък:

И трябваше да вземем гранули Ориджин риба. Няма ни Ориджин пиле, ни Ягуар. След празниците, даже началото на февруари!  ooooh! А Аплаус не го харесват. Но поне тази рибешката я ядат. А гледах съставите на фосфор, магнезии и т.н. е еднакъв в двете, надявам се, че ще е ок.

# 38
Сладурки.
Епона откъде намираш Орижен? Става въпрос за Пловдив, забравих да допълня.
Моят последно беше на Аплаус, но му поръчах Хилс, за да видя дали ще ги хапва. Яде ги и тях. Начетох се, че котките консумиращи РК се пристрастяват към него и зарязах опаковката. Предполагам и с другите е така. Започнах да чета всичко, което взимам на котьо. Изнамерих един пауч на Уискас, то процента "уж" пилешко е 4 %.  Shocked Вета ми каза, че мога да му давам пауч като лакомство веднъж седмично или по-рядко. Е, рядко му давам, а и само сосчето ближе. Знам, че като качество тези не са хубави, но само Уискас имам вкъщи и все пак това не му е основното ядене. Давам му и сурови сърчица - тях много ги обича, пробвах воденички - не ги яде, сварено телешко в бульон му направих и него не го иска. Засега е само на пилешко и от време на време риба. Изчетох куп неща и вече не знам кое да му давам и кое не.

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 16:16 от Ивекс

# 39
  • Варна
Гуш!  Hug
Мацките спят в момента. Не ми се мисли какво ще е навръх празника с пиратките. Мила и Женя неуморно скачат след всеки гръм и тичат в апартаментите си, като Мила все така си ръмжи.  Магито само се ослушва, не изпада в паника.
Приятно посрещане на празника и нека всичко лошо остане в старата година. Да сме здрави и все така да се обичаме с нашите коткодеца.

Новата тема е прекрасна, но ми липсват някои данъци.  Hug

# 40
  • София
Дядо Мраз и Снежанка ви пожелават весела и успешна 2016 година!

# 41
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря им!  Grinning
Честита Нова година на всички!  Peace

# 42
Честита Нова Година!
 bouquet Hug Simple Smile

# 43
Честита Нова година! santa2 

Наш Мъро беше куражлия пред ярките светлини и докато гърмяха единични пиратки. Но като почнаха ония, като картечен откос дето са, блъсна балконската врата с глава /нямаше време да побутва с лапа/ нахлу в стаята и бегом в коридора. Бе гушкахме се после, не трепери, но като го пусна и си се засилва към коридора. /че и не щя да хапне, което си е чудо/.

# 44
  • На края на вселената!
За много години! Да сте здрави и успешни! Пухените ви дечица да са здрави и да ви радват.
Обещаният данък, който за първи път ме хапа и драска през нощта, че му преча. А той спешен в краката ми. Накрая сам се махна.
Скрит текст:

Редактирах, снимките са налични

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 11:19 от Зайченцето бяло

Общи условия

Активация на акаунт