Любители на Котки Тема 101

• 38 312
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • На края на вселената!
Таня, голяма изненада от страна  на Наско.  Да се адаптира бързо. Дребос е защото е недохранван системно, дълго. Чакай за две седмици  да видиш колко ще дръпне.

# 616
Милият Наско!
Сигурна съм, че ще стане спокойно и щастливо коте! Няма начин при любовта и грижите, които получава от вас!  Hug

# 617
  • España (Плевен)
Здравейте, момичета!
Да се включим при вас... показвам ви Роби - на 3-4 месеца.

# 618
Да попитам по-опитните на тема бълхи - след колко време започва да действа препарата и бълхите падат ли умрели, т.е. ще ги видя ли? Капнати се капки Advantage вчера следобед. Предполагах, че на одеялцето ще има трупове след 1 нощ, но беше чисто. А и сега пак си хапеше гръбчето. Явно гадините продължават да хапят.  Sad
Таня, бях писала преди време за една ампула със страхотен ефект. Мисля, че Късметка имаше проблем тогава. Надявах се да помогна и на други нуждаещи се котенца. Дълго се борихме и без ефект, измъчихме и стресирахме Мойричка, дори я подстригахме. Накрая това помогна, проста ампула от 3лв. от агроаптека. Изхвърлих я, навяваше ми тъжни спомени, но в предишна тема писах за това. Мисля, че ако питаш в подобна аптека, ще ти я препоръчат същата. Ефекта е поразителен. Разрежда се във топла вода и се облива котачето. После го завиваш в топла хавлийка и гушкаш за да поизсъхне, не че е опасно, ако се ближе, но все пак е препарат и аз предпочитах да правя така. После по хавлията остават "труповете" на гадовете. Успех  WinkА между другото започвах обливането от към вратлето и гушката, за да не се скрият гадовете по главата.

# 619
Много сладък Роби! Как се е ококорил само! Simple Smile

# 620
Таня, Бъги беше такъв- леко асоциален. Криеше се от всички. Стана размазващо гушлив. Simple Smile

# 621
  • София
Ах, какъв ококорен Роби!  Heart Eyes

Беба, благодаря ти! Дори намерих поста ти, където си написала името - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=886614.msg32108464#msg32108464  Ще изчакам малко и ако няма ефект от сегашното, мога да опитам.

Зайче, преди малко си говорехме с дъщеря ми, че за 3 дни видимо е пораснал. Simple Smile Ще дръпне, няма накъде да ходи!  Wink

Есме, дано и Наско стане гушлив. Иначе не се и съмнявам, че ще се отпусне. Само трябва да имаме търпение. Simple Smile

# 622
  • Пловдив
Добре дошъл и на Роби!Май е голям любопитко?

# 623
Здравейте,
 и честито и много радост на новите двойки кот-стопанин. То и аз съм новак в грижата за котьовци /и не съм вярвала, че ще взема/, но вече имам проблем - искам още един, даже съм си харесала една нахална млада "дама". Вчера случайно се "запознахме" на работа, бях купила месо и го сложих на перваза на прозореца, че навън си е хладилник... Откъде изскочи тази красавица, една такава графитеносива, с мъничко бяло петънце, ама точно сърчице, на гърдите, чудна. Та се дебнахме с нея около час. За съжаление не успях да я снимам, а да я отглеждам няма да стане. Все пак  и ММ има думата, а той е любител на кучета. Нашият шишко Мъро ще се зана забележително галабавлява сам. Той от 1 седмица е доста променен - ММ замина на рейс и няма постоянно човек вкъщи, дали е малко самотен, но котьо стана забележително гальовен, заедно с това и по-мързелив /не мислех, че е възможно/, и съответно дебеличък. Прилагам доказателствен материал - данък.

# 624
А какви са признаците ако котарак се запуши?
Питам, защото и друг път се е случвало да мяука Риш, но после му отминава. Явно период. Вчера си беше съвсем нормален. Но днес мяука постоянно. Неспокоен е. Беше в тоалетната. Проверих - беше вършил само голямата работа. Нямаше пишкано. Взех да се тревожа да не се е запушил.
Сигурно ще ви се види прибързано. Да, само от час-два е така, но малко се притесних.

# 625
Гимнастиката е много важна, за поддържане на добра ФОРМА  Mr. Green :

https://www.facebook.com/paradise4cats/videos/947881441928100/

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 09:32 от adelinda

# 626
  • Варна
Ох, че красоти са ни дошли в коткарника Simple Smile Голям гуш за всички :* Нашите бъхли с Броад Лайн ги уморихме, ма трупове не видях. То в нашия касмарлак, котката зорлян се види  Crazy
Данък с думи - лапи горе, по-гръб колкото можем и лайф из лайф  bowuu

# 627
  • España (Плевен)
Роби е голям игривко. Скача като козле...  Mr. Green  Палавник и любопитко. Качва се на масата и не знам как да го отуча.
Преди месец се казваше Сузи, но един ден както си се миеше...  му видях достойнството.  Laughing Laughing Laughing
Всички вкъщи си мислеха, че е момиче. Той нямаше и топчета, но сега има.

# 628
  • с/у ОколоМръсТното

Ето я и нашата Мара Подробната...

Нямаме компромис с щерката по отношение на името, затова не я представям с него.

Голям дивак. Никак не е социална. Единствено към мъжа ми има някакъв афинитет.

# 629
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От сутринта какви пухкавини сте наслагали!  Crazy smile3544  Heart Eyes Heart Eyes
До Мара Подробната съм готова да застана, а до шишко Мъро да полегна. Laughing

К А Т И, пробвай за отучване качването по масата метода с тиксото.
Върху няколко по-дълги найлонови ленти (може да се изрежат от найлонова торбичка) налепяш през 3-4 см "букли" от тиксо, като лепкавата част да остане външна на букличката. Така приготвени ги поставяш на масата. Като Роби реши да се метне отгоре, ще попадне на тях, ще залепне, ще настане кратко шоу ... и след време и няколко такива опита, вече ще е научил, че там не трябва да се качва. Peace
Голям сладкиш изглежда. Heart Eyes

Защо ме търсиш, признак на запушване е ако често ходи до тоалетната, но пуска само по няколко капки. Също видимо си личи, че се напъва, дискомфортно му е, но не може да изкара нищо. Може да се открият и следи от кръв.

Общи условия

Активация на акаунт