Любители на Котки Тема 101

• 38 265
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Как да кача снимки? Нещо не намерих инструкции.

# 646
Как да кача снимки? Нещо не намерих инструкции.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0;topicrefid=19
И един лесен за ползване сайт http://picbg.net/login.php

# 647
Честито коте! Това ме уби от смях Joy

През целия път седях до него и му говорих с руски акцент, за да му е по-фамилиарно, защото го взехме от едно руско семейство;)

# 648
И на мен ми стана много забавно, но и мило.
Чакам с нетърпение снимки на Амур.

# 649
  • София
Здравейте, търся за племеницата ми персийска котка (дългокосместа). Да е от София, за да можем да я видим. Не държим да е с титли и родословия. За съжаление по обяви и във фейсбук попаднахме на доста мошеници.Предварително благодаря  bouquet

cikoni, тук поросистите животни не са на почит, не очаквай внимание, а по-скоро д ти се нахвърлят ( собствен опит). Аз бух се насочила, не към персийска, а към сибирска горска котка, аз съм с две такива, с много алергии съм и никаква реакция към тях.

Ето една сърцата жена, която ги развъжда:
http://www.sibirela.bravehost.com/

Прочети и ми пиши ако имаш въпроси. Уравновесени, спокойни животни са, чисти, не драскам мебели и завеси, в същото време игриви и любвеобвилни!

Ето снимка на моите:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/11959 … 2&oe=573587BE

# 650
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Siete  Grinning, чакаме с нетърпение да качиш снимки на мъника.

mama mariana браво на мацинка, че се оправя. Peace

Бижу, с тия студове ще имаш не само сутрешна неделна, а и сутрешна понеделнишка, и вторнишка, и т.н. котка. Laughing Heart Eyes Hug

# 651
Rima, темата е за всички котки, независимо от породата им.

# 652
Има бая породисти котки в темата, не виждам защо се говорят такива глупости.  Rolling Eyes

Моичките в последно време идват под завивката, явно им е студено. Климатика не се спира въобще, но изнемогва на -20

# 653
Защото има хора, които не могат да направят разлика между любовта към котките и самоцелното притежаване на всяка цена на непременно породиста котка с цел изфукване.

На мен уличничето Късметка ми е по-породиста от всички породисти котки. Grinning Heart Eyes Hug Мира, да я погалиш по тумбачето от мен!  Hug

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 13:33 от profi_1

# 654
Преди време аз възнегодувах срещу една потребителка, която едва ли не ми обясни, че котката ми е неква никва, защото не е британче.
Ако пишеш за котките си като котки, а не всеки път дълбоко да подчертаваш каква невероятна порода са, едва ли някой ще ти каже нещо. Но да натъртваш как котката ти е порода Х, У и Р и пр. и това я прави извисена, аристократична и пр., качества, която моята никога няма да има, защото е взета от улицата, ми, ще ти рекна.
То е все едно да пишем в общ форум за децата си и майки на руси и синеоки всеки път да ми скачат срещу моето осиновено цигане.

# 655
A, извинете, вие там с простите некви-никви котки, моята е чистокръвна пернишка с родословие hahaha Joy

# 656
Първо, благодаря на Бижу за помощта за снимките. Май се справих... Ама не. Явно идват големи снимките. А в бг снимка пък не мога да ги обърна. Пускам поста без снимки и пак ще опитам.

Благодаря за помощта и съветите на всички! Чак не мога да повярвам, че за един ден отидохме, взехме го, върнахме се и то се социализира. Сега на всички ни е много трудно да не сме все отгоре му. Че и баща ми дойде и се нареди на опашката Simple Smile

Аз навремето съм живяла в къща в старата част на Варна и винаги имахме много котки. Някои живееха само вкъщи, други живееха вътре, но излизаха и навън, а имаше и такива, които идваха само да хапват при нас. Даже "имахме" не е съвсем правилно. Ние просто си съжителствахме с тях. Като си помисля, май само ги обезпаразитявахме и обезбъхлявахме доколкото можем. Тогава за кастриране изобщо не се говореше. Сега е съвсем друго и аз супер много се шашкам Simple Smile Непрекъснато го гледам малкия къде е , какво прави и дали децата не го мачкат прекалено много, дали не го преуморяват...
Луда работа, да, ама мнооого сладка!

За мен няма значение породисти или не, котките всички са ми като хора - всяка си има физиономия и характер. Моят мъж е имал навремето мейн куун, който е живял 15 години и са били голяма любов. И специално търсихме такъв доста време.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 14:12 от Siete

# 657
Първо, благодаря на Бижу за помощта за снимките. Май се справих...
За нищо Hug Почти си се справила. Grinning Копирай "директен линк" и него сложи между таговете. Peace Таговете се отварят от тази картинка над полето за писане

Извинете за отклонението в темата! Blush

# 658
Siete, представям си каква е еуфорията. Crazy Laughing
Обърни си снимката първо на самия компютър. Ето ти един сайт за качване на снимки, който не изисква регистрация и не съм видяла да има ограничение в големината. Но пък си има възможност със самото качване да преоразмериш снимката. Peace http://tinypic.com/

# 659
Ура! Най-после Simple Smile Но пак излизат хоризонтални, въпреки че оригиналът си е вертикален.   Както и да е ето го страшния амурски тигър Амур-р-р-р-р. На една от снимките е с татко Simple Smile Много мила раздяла беше. Не съм виждала мъжка котка така да целува  детето си и да го ближе. На другата е докато пътуваме.
Аз изпратих децата да пишат домашни, мм си върши нещо и котакът е само мой! Сега като горе-долу знам как да качвам снимки, ще се реванширам и с по-добри.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 15:03 от Siete

Общи условия

Активация на акаунт