Любители на Котки Тема 101

• 38 290
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • España (Плевен)
Благодаря, Профи  Hug Hug Hug Ще пробвам тези дни...  Hug

# 631
Шишко Мъро учи за изпит по геодезия...

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ще го изпапкам  Heart Eyes преди да е научил всички условни знаци и как се оформя карта. Laughing

# 633
  • В най - голямото село
Здравейте, търся за племеницата ми персийска котка (дългокосместа). Да е от София, за да можем да я видим. Не държим да е с титли и родословия. За съжаление по обяви и във фейсбук попаднахме на доста мошеници.Предварително благодаря  bouquet

# 634
при нас захладня и сърце не ми даде да оставя Мацата в импровизираната къща на двора. прибрах я, изкъпах я и мисля че до днес сутринтажвече се чувстваше у дома си. настани се в на детето леглото и цял ден дреме и се протяга на меко. Дъсти ходи да я закача, тичат, хъскат, ежат се, но пак се търсят. Не са приятели за сега, надявам се да се променят нещата. Тя е хъскащата, сигурно я е страх от него. Сутринта и отворих вратата към двора, ако иска да се разходи, но тя избяга в противоположна посока и се барикадира на дивана.  Laughing изобщо не е заинтересована от отворени врати, докато Дъсти все гледа да се шмугне, будала.

# 635
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
... Сутринта и отворих вратата към двора, ако иска да се разходи, но тя избяга в противоположна посока и се барикадира на дивана.  Laughing ..
Каква умна Маца!   Joy Joy Heart Eyes

# 636
Браво, so what!, вече си има дом милата маца. Аз не бих ѝ отваряла двора, никога не съм го разбирала това вътре/вън, все пак се цапа, навън колко да е чисто и после да ми спи до главата, не не...нашият вършее само на балкона Simple Smile

# 637
  • Бургас
Здравейте любители на плюшковци, и аз съм сред вашите редици, но не пиша в темата защото не мога да платя данъка (никак не ми се получава качването на снимки). Отглеждаме си се щастливо с Оливър Сивата стрела, който е обезпаразитен надлежно, обаче винаги когато му мия съдовете за хранене се питам, не трябват ли някакви по-специални мерки. Използвам отделна гъба, но мивката е обща все пак и се чудя дали това е достатъчно, в смисъл може ли да предаде нещо на човек. Вие как се грижите за посудата на котета си? Има ли специални препарати за тях? Не съм срещала из онлайн магазините, но и нямам много време да разглеждам.
Благодаря ви, че споделяте снимки, понякога насред работния ден си позволявам да хвърля едно око набързо и да релаксирам с някоя рошавичка красота.

# 638
Мисията - изпълнена! Съвдем успешно и спокойно докарахме котачето от Варна до София. На 3 месеца и малко е и се казва Амур (заради асоциацията с амурски тигър). В крайна сметка мм се сети, че имаме голяма метална транспортна клетка, останала от кучето, която почистихме и дезинфектирахме идеално. Аз я задтлах с одеялца,направих и нещо като гнезденце. Накрая я покрихме и със спален чувал, за да е по-тъмна и закътана. През целия път седях до него и му говорих с руски акцент, за да му е по-фамилиарно, защото го взехме от едно руско семейство;) Той пътува съвсем спокойно,  като си лежеше в края, който е до мен. Всъщност, спа почти през цялото време. Вкъщи също влезе много спокоен, обиколи и подуши всичко, веднага се изпишка в тоалетната, хапна и спа при мен и мм в леглпто. Много е гальовен и добричък. Тази сутрин мърка в продължение на час, докато се гушкаше до мен. Малко по-късно ще покажа снимки.

# 639
  • Пловдив
Добро утро момичета, ето я нашата болница

Все по-добре е, стана много по -дейна, вече гони другата и я закача, почна доста да хапва, дори не се налага да и мокря гранулите, явно извадените зъбки не и пречат. Много съм щастлива, става все по-хубава и вече не мирише на нищо, козинката и е чистичка.

# 640
Вие как се грижите за посудата на котета си? Има ли специални препарати за тях? Не съм срещала из онлайн магазините, но и нямам много време да разглеждам.
Моята котка няма котешки чинии, а човешки (котешките й са много дълбоки и си вади яденето на пода Naughty). От сервиза имаме много малки и плитки чинии, които тя ползва. Не само че не ги мия с отделна гъба, но аз също ги ползвам. Тя е част от семейството, яде чисто месо, както и ние, не ме е гнус дори да трябва да ям от една чиния с нея едновременно Wink От човек бих се погнусила, от нея-не.

# 641
И аз наскоро смених пластмасовите купички с "човешки".
Водната пластмасова хващаше мазно на дъното само за 1 ден,  #Crazy а тази за храната имах чувството, че не я мия хубаво и попива.  Crazy

Сега водата я слагам в стъклена купичка, а храната в чинийка от чаша за чай. Мия с нашия препарат за чинии и със собствена "котешка" гъба.

....През целия път седях до него и му говорих с руски акцент, за да му е по-фамилиарно, защото го взехме от едно руско семейство;)
Честито! Ти си коткозависима! Добре дошла при нас лудите!  hahaha  Hug

Много се радвам на всички новопопълнения в темата!  Hug

# 642
  • Бургас
Не ме е гнус, той спи при нас в леглото, лигави ми ръцете и вещите, въобще част си е от семейството. По - скоро имах предвид дали различната ни биология би повлияла. Имаше в нашия град случай на човек починал от кучешка тения, и за това се замислих дали и при котките няма нещо което да е опасно за човека. Относно съдовете и неговите са човешки, има само една котешка и тя се оказа попадение, но я купих от малък забутан магазин и сега не помня кой точно беше. Ясно ми е вече, че няма от какво да се притеснявам.
Siete, честито, пожелавам ви дълги години на гушкане и обич. Много е хубаво като си вземеш котето и с времето все по-хубаво става.

# 643
Mama Mariana, представям си колко я е боляло да яде с тези зъбки Confused Дано нямате проблеми повече! Тя на колко години е?

# 644
Една серия със сутрешна неделна котка, която ми се завря в пазвата в 6 сутринта с измръзнали уши! Къде е била преди това, не каза. Изглеждаше доволна след 15 минути. Мърка като мощен двигател, чува се и в съседната стая. Laughing
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт