Любители на Котки Тема 101

• 38 262
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аааа каква прелест  Crazy ... и какви ушацииии  smile3544 ... Обожавам котки с косми в ушите и с косми между пръстчетата  smile3508

# 661
Siete,
Скрит текст:
като качиш снимката някъде, с десен бутон на мишката, копирай адреса на изображението, пействаш тук, маркираш и натискаш втория бутон на долния ред

Бавно пиша  Mr. Green ти се справи през това време. Разкошен е Амур  Heart Eyes

Таня, това коте има запленяващи очи  Heart Eyes Много, много ме омагьоса   Crazy

Нашата калпазанка започна да прави бели. Вече два пъти пишка в един ъгъл в детската и не знам как ще се превъзпитаваме  ooooh!

cikoni, имам познати доволни от този развъдник, но нямам лични впечатления. И не разбирам нищо до толкова, че нашата я взех за персийска, а тя била нибелунг  Laughing Дори не бях ги чувала

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 15:07 от ivss

# 662
Най-напред се опитай да разбереш защо го прави. Peace

# 663
 Ами предполагам, че е свързано с разгонването, пак беше разгонена, вече й минава. Надявам се с кастрирането да решим проблема. Но по ред причини пак го отложихме. Първо трябва да реша мой здравословен проблем и докато не мине, не смея да отделям и стотинка за други разходи По съвет на Касита наръсих с прясно смляно кафе и цитрусови кори. Избягвам да я пускам в детската и така. Мислиш ли, че може да е друга причината?

# 664
Докато не се кастрира няма как да се разбере. Имай предвид, че колкото повече отлагате кастрацията, толкова повече се увеличава вероятността припикаването да остане като навик. Peace Стискам палци ти да се оправиш.  fingerscrossed

# 665
  • Пловдив
В този студ си досаждаме взаимно и си пречим:Ококорен зад лаптопа:
Скрит текст:
Не давам завивката
Скрит текст:

Това е прането Mr. Green

Скрит текст:

# 666
В този студ си досаждаме взаимно и си пречим:Ококорен зад лаптопа:
Скрит текст:
Не давам завивката
Скрит текст:

Това е прането Mr. Green

Скрит текст:
Безценни!  hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 667
  • София
Това е прането Mr. Green

Скрит текст:
Има си подобен на Мъровия леген.  Laughing

Добре дошъл на Амур. Забележителни уши има!  Grinning Браво за бързата адаптация!

Таня, това коте има запленяващи очи  Heart Eyes Много, много ме омагьоса   Crazy
И мен те ме омагьосаха, освен невероятната прилика с Мъро. Затова го предпочетохме пред този красавец:

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 12:30 от Тaня67

# 668
Много искам да ви покажа служебния ни глезан Гришо Heart Eyes Той е огромен през зимата, прилича на табуретка. И ужасно излинял, и кльощав през лятото, когато прилича на цигулка. Laughing Мнооого е лигав, гальовен, но и своенравен! Като му писне да го мачкоти някой, веднага вади ноктите и те перва с огромната си лапа. Иначе, ако не ни зоват служебните задължения и седим кротко цял ден, може да не мръдне от нечий скут. Мързелив е като дебел арабски шейх и е ужасно красив, и обичлив! Сигурно в момента е към 7-8 кила. Много си го обичаме. На тази снимка е на годинка, сега вече е на почти три и ако го открия кротнал утре и успея да го снимам, ще ви го покажа. Гръбчето му е широко една педя... Crazy

# 669
  • София
Таня67, искам го този черен разкош!!!  Crazy
Моля, пиши ми как да се свържа с хората, при които е в момента  Praynig

# 670
Ау, че скадки "дечица" показватеееееее. Да сa живi, здрави и игриви! Наш Мъро взе изпита и гордo позира. .

На това сигурно сте попадали
Скрит текст:
zoomedia.baubau.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/20-%D1%88%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%88-%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0

Нашичкия в момента е много зает с точка 18

# 671
Пловдивския красавец е близнак на моята Вики!
Plqsak, ваш Мъро е голям красавец Flutter

# 672
  • Пловдив
Да покажа и една млада дама, на племеницата ми красивата, но много зла косматка
Скрит текст:
Няколко пъти съм била на гости при тях, е, не иска да свикне с мен и това е, хъхка ми, спуска се към ръцете ми, направо страх ме хваща. Сигурно и мириша на чужди котки. Но пък на красота много го докарва, и на катерича опашка също  Mr. Green

# 673
  • София
Седя днес на машината и шия. Моята Лолка, наспала се, се измъква от скритата си къща, идва край мен и сяда. Гледа ме, гледа ме, и понеже аз се направих на бавно загряваща, почна: мяу? Аз пасувам. Мяууу? Аз си трая МЯУАУУУ!!! МЯУАУАУУУУУ!!! Е, какво да я правя, нали е обичната ми щерка, послушно легнах на леглото и я оставих да ме яхне и да ме плюнчи в продължение на 10 мин., след което се гушна между ръката и тялото ми и заспа отново. И нека някой дойде и ми каже, че кучетата се привързвали към човека, а котките не. Простотия, която съм чувала неведнъж.

Какви красавци и красавици сте показали само. Обичам ви ги всичките!

# 674
  • София
Сега ви изчетох и така се зарадвах! Танче, честит ви разкош Наско! Невероятен е! Сигурна съм, че ще се отпусне полека-лека. Чакам още снимки с нетърпение Simple Smile

А на Амур ще му изям космите в ушаците, голям сладур! И всички останали пухести красоти, дето сте показали последните 10 страници ме усмихнаха, както винаги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт