Хеликобактер пилори

• 155 904
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Аз също се лекувам с билки, но от прочетеното от не един потребител как са си дали парите, а ефекта е 0. Ти прокламира позитивното мислене. Та като събрах 2 и 2 ти казвам, че с плацебо няма да излекуват ХБ. Билки, билки, аз бих антибиотик.
всеки решава,с какво ще се лекува сам,тази група се споделя опит кой,с какво сее оправил,важното е да се изчисти гадината,на мноого хора продукта е помогнал,така,че успех ви желая в борбата

# 541
Аз също се лекувам с билки, но от прочетеното от не един потребител как са си дали парите, а ефекта е 0. Ти прокламира позитивното мислене. Та като събрах 2 и 2 ти казвам, че с плацебо няма да излекуват ХБ. Билки, билки, аз бих антибиотик.
всеки решава,с какво ще се лекува сам,тази група се споделя опит кой,с какво сее оправил,важното е да се изчисти гадината,на мноого хора продукта е помогнал,така,че успех ви желая в борбата
Николай е прав, всеки сам решава как да се лекува, а що се отнася до парите, те така или иначе се дават, но ако се лекуваш с билки няма да има поражения на друг орган, както е с АБ, както някои хора са писали. Също така виждам, че много хора са пили по няколко антибиотика с години и пак няма ефект. А аз съм решила, ако ще години да пия билкови хапчета, разтвори и т.н но да "утрепа" тази гадина и поне съм сигурна, че няма да повреда нещо друго. Успех на всички!

# 542
Изобщо не е вярно, че билките са толкова безобидни. Също могат да бъдат много опасно. От билки се правят лекарства и отрови. Отровите в малки количества могат да са лекарства. Моята борба с ХБ е приключила от години. Надявам се само да не се заразя повторно.

# 543

Така е, и аз съм пила билки, няма ефект. Пила съм ПроВиотик, който също много рекламираха за Хеликобактер, ПроХелико, абе всичко алтернативно що се е появило на пазара. Не помагат. При неуспеха си с първата комбинация с антибиотици и жестока дисбактериоза казах на Гастроентеролога, че няма да пия повече тези химии и ще пробвам с алтернативна медицина. Той ми вика: А бе пробвай каквото искаш, но само антибиотик ще го унищожи: Аз естествено не му повярвах тогава, но сега след 3 годишен неуспех и с алтернативната медицина му вярвам.
Не разбирам защо няма някакво специално микробиологично изследване от фецес да се изолира точния антибиотик за съответния щам на Хеликобактер и тогава всичко ще е много по - лесно и бързо за унищожаването му.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 19:34 от didona666

# 544

Така е, и аз съм пила билки, няма ефект. Пила съм ПроВиотик, който също много рекламираха за Хеликобактер, ПроХелико, абе всичко алтернативно що се е появило на пазара. Не помагат. При неуспеха си с първата комбинация с антибиотици и жестока дисбактериоза казах на Гастроентеролога, че няма да пия повече тези химии и ще пробвам с алтернативна медицина. Той ми вика: А бе пробвай каквото искаш, но само антибиотик ще го унищожи: Аз естествено не му повярвах тогава, но сега след 3 годишен неуспех и с алтернативната медицина му вярвам.
Не разбирам защо няма някакво специално микробиологично изследване от фецес да се изолира точния антибиотик за съответния щам на Хеликобактер и тогава всичко ще е много по - лесно и бързо за унищожаването му.
Можете да направите посявка за антибиотик, но това се прави с материал от стомашна лигавица, взета с биопсия. Последният път при гастроскопията ми го предложиха този вариант.

# 545

Можете да направите посявка за антибиотик, но това се прави с материал от стомашна лигавица, взета с биопсия. Последният път при гастроскопията ми го предложиха този вариант.

Къде ви предложиха микробиология с антибиограма от биопсия на стомаха? На мен ми правиха декември 2017 г.  гастроскопия в Бургас, но ми казаха, че никъде в България не се прави микробиология на материала. След което аз направих голямо разследване докато разбера, че само в  лабораторията на професор Боянова до Майчин дом в София  правят специална среда за микробиология с антибиограма от материал от стомаха. Беше голяма радост, че най - накрая я намерих. Да, ама не! Радостта ми трая много кратко. От лабораторията ми казаха, че мога да си взема среда от тях и да я занеса на гастроентерологът, който ще ми прави гастроскопията или да я направя при д-р Кандиларов  в Александровска болница в София, който имал техни среди. Е, реших д-р Кандиларов да ми направи гастроскопията. Тъй като в началото на тази година 2 месеца имах някаво кървене в устата на ясна кръв, понякога по - обилно, за което се чудех притеснена дали е от венец или от стомаха.  Реших да отида при д - р Кандиларов,  за което жестоко съжалявам.  Какво разочарование и мъки изтърпях обаче в тази болница , ужас!  Бях решила да си правя платена гастроскопия, при която изписват след няколко часа, но като видях как изкараха един човек  на пейката пред кабинета веднага след гастроскопията, почти безпомощен  след  пълната упойка, оставяйки го там да се свестява, добре че не беше сам човека.  Уплаших се и реших да вляза в болницата по клинична пътека. При гастроскопията са ми строшили горен мост и корен на здрав зъб, бях с пълна упойка. Ходих след това на зъболекар в Бургас да ми режат моста и вадят строшения зъб с корена. Той ми каза, че не мога да го докажа, за да ги съдя. А каква мизерия в тази болница, какво грубо отношение на лекари и санитари към пациентите. И как всеки те гледа в ръцете какво ще му платиш, въпреки клиничната пътека, от която си взимат парите, включително и Кандиларов, на който платих 100 лева на ръка, въпреки, че си платих на касата за упойката. За благодарност ми строши моста и зъба с корена. Единственият добър и разбран лекар е д-р Танева.
А след всичките ми мъки дойде другото разочарование от резултатите от изследванията ми. Така наречената антибиограма посочваше, че моя хеликобактер е чувствителен и на 5-те традиционни антибиотика.  Шах и мат! При положение, че съм изпила, и то по 2 пъти четири от тях и никакъв ефект! За мен  въпросната лаборатория нищо не е изследвала, въпреки 40-те лв, платени от мен за това така наречено специално и единствено в България изследване, в което аз се убедих, че е абсолютна лъжа.  Не ходете в тази клиника! Там е пълен кошмар!
На всичкото отгоре в болницата ми казаха, че тъй като имам ерозии в стомаха кървенето е от него и още повече ме шашнаха. А в епикризата написали, че съм казала, че повръщам кръв, а аз изобщо не съм казала това. Като се прибрах в Бургас отидох при гастроентеролог и той  същия некадърник, била кръвта от стомаха ми. Накрая отидох при един доста възрастен, но все още работещ Гастроентеролог-- Андронов и той ми каза, че кръвта не може да е от стомаха. Каза, че ако е от стомаха ще е тъмна, а не ясна, защото докато дойде в устата ми се съсирва и става тъмна. А моята беше ясна. Накрая се оказа , че кръвта е идвала от много възпален венец. Толкова мъки,  поразии и притеснения ми създадоха тези хора в тази мизерна Александровска болница, фалшивата микробиология в онази лаборатория. Всичко това ме срина емоционално и то много. Изгубих всякакво доверие в лекари и болници.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 00:42 от didona666

# 546
Съжалявам за нещата, които са ви се случили. Да, точно в Александровска болница ми предложи д-р Трифонов да се направи посявка за бактерията. С това се занимавала някаква професорка, но не й помня името.

# 547
Съжалявам за нещата, които са ви се случили. Да, точно в Александровска болница ми предложи д-р Трифонов да се направи посявка за бактерията. С това се занимавала някаква професорка, но не й помня името.
Да,  тази професорка се казва Боянова, завеждащ същата лаборатория, за която писах по - горе.

# 548
  • на кой му пука, майна
Нека ви споделя и моя скромен опит... Направих си изследване за хеликобактер и се оказа, че я имам тази гад. Правех ужасни болезнени кризи. Много се чудех дали да пробвам АБ. Но в крайна сметка реших да пробвам нещо, което ми сподели мой близък. Броколи !

Кипва се 600-700мл. вода и се заливат около 200-300гр. броколи /може и от замръзените, дори е за предпочитане/. Похлупват се с капак и преседяват във врялата вода, докато изстинат. Прецеждате отварата и я пиете. Ако не я изпиете за 1 ден я съхранявайте в хладилник.
Признавам гадна е ! В началото едвам я понасях, после свикнах. Пих около 3 месеца всеки ден. Ефект при мен има и то поразителен !

Второ изследване не съм правила...имам ли ...нямам ли хеликобактер сега - не знам, но кризи нямам !

Весели празници на всички !

# 549
Нека ви споделя и моя скромен опит... Направих си изследване за хеликобактер и се оказа, че я имам тази гад. Правех ужасни болезнени кризи. Много се чудех дали да пробвам АБ. Но в крайна сметка реших да пробвам нещо, което ми сподели мой близък. Броколи !

Кипва се 600-700мл. вода и се заливат около 200-300гр. броколи /може и от замръзените, дори е за предпочитане/. Похлупват се с капак и преседяват във врялата вода, докато изстинат. Прецеждате отварата и я пиете. Ако не я изпиете за 1 ден я съхранявайте в хладилник.
Признавам гадна е ! В началото едвам я понасях, после свикнах. Пих около 3 месеца всеки ден. Ефект при мен има и то поразителен !

Второ изследване не съм правила...имам ли ...нямам ли хеликобактер сега - не знам, но кризи нямам !

Наистина това е хубаво, всеки ден ли трябва да се пие това количество или може за 2-3 дни,  по колко милилитра на ден.

# 550
Да, броколите помагат .една позната даваше на детето си на 10години броколи, броколи с яйца, въобще готвени всеки ден почти да омаломощи бактерията и после курс с антибиотици. Много се радвам ,че сподели. В една група в фейс а говорят за отварата от броколи.  Аз съм с хроничен гастрит и нощен рефлукс  останал след бактерията.за бактерията пих Pylera . Ще направя един курс с броколи те са си полезни.

# 551
  • на кой му пука, майна

Наистина това е хубаво, всеки ден ли трябва да се пие това количество или може за 2-3 дни,  по колко милилитра на ден.

В началото, може би около месец се стараех да го изпивам за 1 ден. После разредих приема за 2 дни.
Правех отварата след като се приберях от работа, чаках я да изстине, прецеждах я и я разделях на 2 равни части. Едната част изпивах веднага. Другата част изпивах рано сутрин преди да тръгна за работа, така ми беше най-удобно на мен.  В началото, като започнах да я пия съм правела само една криза, но не толкова болезнена и до там...да чукам на дърво до ден днешен нямам кризи.

Когато ходя на почивки и не мога да контролирам храната /знаете каква е храната по заведенията...и с каква мазнина се приготвя.../, пия броколи на хапчета за всеки случай.

Между другото искам също да ви споделя, че готвя само със зехтин, кокосово масло и краве масло. В къщи олио не се консумира. Всякаква купешка храна тип пържени картофи, дюнери и мак доналдс не консумирам.

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 11:24 от doniboni

# 552
Имам добри новини Simple Smile Нямам хеликобактер Simple Smile Март прaвихме тест и излезе негативен и сега пак е негативен ... Януари пих антибиотици , после Май - Хебак, Август втори курс ... Диета ... като наблягам на зехтина. Зехтин направо го пия от бутилката , даже се шегувам хората пият уиски , а аз зехтин ... но уви всичко се е изчистило ... 0.34 от допостими 0.90

# 553
Имам добри новини Simple Smile Нямам хеликобактер Simple Smile Март прaвихме тест и излезе негативен и сега пак е негативен ... Януари пих антибиотици , после Май - Хебак, Август втори курс ... Диета ... като наблягам на зехтина. Зехтин направо го пия от бутилката , даже се шегувам хората пият уиски , а аз зехтин ... но уви всичко се е изчистило ... 0.34 от допостими 0.90

Какви антибиотици пихте?

# 554
Клацид + Ауметин + Протонна помпа , Флажил също да активира антибиотика

Общи условия

Активация на акаунт