Хеликобактер пилори

• 152 501
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • In the land of Never Never
Аз се излекувах с Провиотик, но по схема, пуснала съм по-напред в темата пост какъв вид, колко време и как точно се взема. Намерете го. Доста дълго е лечението, не е евтино, но ми помогна.
На мен също не ми понесоха антибиотиците и имах силни болки. Сега съм добре, позволявам си и чесън да ям, по малко и понякога и люто.
проВиотик или Провиотик-хеликобактер, аз и двата ги ползвах и без резултат,но сте права скъпи ка около 25 лв за 5 дни по 2
Не знам как сте пили провиотика, но това което вие предлагате, Хебака, също не е евтин, 90 лева не са малко пари, а с доставката още повече. И не е сертифицирано, че лекува. Не се знае какъв е състава.
Схемата, по която аз се лекувах с Провиотика е следната:
Взема се след хранене на равен интервал след закуска и след вечеря!
30 дни 2х1 табл. Провиотик Хеликобактер.
След това 2х1 табл. Провиотик за смучене за 12 дни.
Следващия месец по 1 табл. за смучене дневно
След това един месец по 1 табл. за смучене три пъти седмично
После по 1 табл. за смучене два пъти в седмицата още три месеца.
Купих го на сайта на производителя, има отстъпка за 3 бр. Държи се в хладилник.
https://pro-viotic.eu/BG/
Схемата ми я даде д-р Людмила Емилова, бях през пролетта на 2019 в нейната клиника в св. Константин и Елена. Споделих, че имам хеликобактер и не мога да пия антибиотици, каза ми - как ще пиеш антибиотици, ето ти това е лечение без антибиотици. Помогна ми. Тя е човек, който лекува с природни методи и има много опит.

# 646
Аз се излекувах с Провиотик, но по схема, пуснала съм по-напред в темата пост какъв вид, колко време и как точно се взема. Намерете го. Доста дълго е лечението, не е евтино, но ми помогна.
На мен също не ми понесоха антибиотиците и имах силни болки. Сега съм добре, позволявам си и чесън да ям, по малко и понякога и люто.
проВиотик или Провиотик-хеликобактер, аз и двата ги ползвах и без резултат,но сте права скъпи ка около 25 лв за 5 дни по 2
Не знам как сте пили провиотика, но това което вие предлагате, Хебака, също не е евтин, 90 лева не са малко пари, а с доставката още повече. И не е сертифицирано, че лекува. Не се знае какъв е състава.
Схемата ми я даде д-р Людмила Емилова, бях през пролетта на 2019 в нейната клиника в св. Константин и Елена. Споделих, че имам хеликобактер и не мога да пия антибиотици, каза ми - как ще пиеш антибиотици, ето ти това е лечение без антибиотици. Помогна ми. Тя е човек, който лекува с природни методи и има много опит.
и аз ги пих и двата,без този за смукане,и нищо,2×1 таблетка сутрин и вечер,това ви казвам,че лекаря ми го изписа,а за Хебака,не е евтин да,какво садържаго пише на етикета,и изчиства за денове...павтарям да денове,пре мен за 7 дена вторият път,ако не вярвате кажете и ще ви прятя на лечни изследванията,да се уверите...изказвам мнение,защото мвого път извървях с тази гадина и само да уточня,не съм дистрибутор,но всеки,който иска може да се свърже с мен за съвет,понеже си обещах,че ако се излекувам от тази бактерия,ще помагам с каквото мога,съвети и т.н.ва,който пожелае

# 647
То и вашата схема никак не е евтина. За съжаление лечението е доста скъпо но аз съм решила да пробвам с Хебак,след приема и теста ще пиша, за да кажа резултата какъв е. Вече ако не подейства ще се самолекувам, защото не мога да пия антибиотици и това не е каприз!!!
Изобщо не е приятна болката в стомаха, а ако не взимам хапове за протонната помпа, киселините направо ме размазват от болка.

# 648
Здравейте, днес получих Хебак - капсули(обещах да пиша), започнах да ги пия от обяд. Спрях хаповете на протонната помпа и за сега все още нямам киселини, но се и съобразявам каква храна ям, гледам да е изцяло алкална(броколи, банани, крем супа моркови,препечени филийки, крем супа броколи, манго, спанак, варени картофи и други, който от известно време са в менюто ми). Аз не си знам стойностите на бактерията, но в понеделник ще пусна тест да видим как е протекло действието на маслата.

# 649
  • На планетата земя
Марияна,трябва да изчакаш да минат поне 2 седмици след спиране на протонната помпа за да си пуснеш изследване.Ако си пила скоро антибиотиците трябва да са минали 2-3 месеца.Иначе ще ти покаже фалшив отрицателен резултат.Иначе....успех с Хебака,ще следя с интерес.

# 650
Марияна,трябва да изчакаш да минат поне 2 седмици след спиране на протонната помпа за да си пуснеш изследване.Ако си пила скоро антибиотиците трябва да са минали 2-3 месеца.Иначе ще ти покаже фалшив отрицателен резултат.Иначе....успех с Хебака,ще следя с интерес.
И аз точно това се замислих, но пък нали уж тези масла изчиствали, а 2-3 седмици не са никак малко време.

# 651
Здравейте.На 22 години съм.Имам следния проблем преди близо месец и половина два ме заболя дясната страна на корема ,като си помислих ,че имам апендикс ,но като се прибера в България щях да се прегледам.После започна да ме боли цялата област на корема и не след кратко да ми се гади адски много без повръщане.Прибрах се в България на 28 Ноември като веднага посетих лекар и ми беше направен тест за Хеликобактер пилори(фекална проба) , която от допустимо 1.1 излезе 74.Личната лекарка преди да ми изпише медикаменти ме изпрати на ехограф(гастроентеролог) където се оказа ,че ми няма нищо нейните думи бяха - Нищо ти няма мойто момче един гастрит те мъчи.на 10-ти декември започнах да пия 2 Вида антибиотик(Оспамокс 1000мг + Лекоклар хл500 + нексиум)Тези работи в продължение на 14 дни.На 24 ми беше последен ден,като си мислих ,че най накрая съм се излекувал.Сега вчера започна да ме боли стомах отново и да ми се гади.Писна ми наистина пия си Пробиотика от 5 дни.Също така да спомена ,че ходих на уролог ,защото когато ме заболи корема ме боли и бъбрека.Оказа се ,че имам по 1 камък 4мм и в двата бъбрека на мехура нищо му нямало , Урина=много еритроцити.Сега след прием на храна ми се гади.В Англия съм нямам къде да се прегледам тук много съм наплашен омръзна ми.Газове имам също и подут корем.Не спазвам диета.Имам тревожно разстройство може ли да се дължи на това ,че съм обсебен от този корем.Не мога да изследвам дали съм убил бактерията.Когато съм гладен също ме боли стомах а като се нахраня започва да ми се гади.Страх ме е защото тази бактерия предизвиква много сериозно последствия дори онкологични.
хебак,мила,това е истината ако искаш свържи се с мен,ти си много с процентите ва тази гад

# 652
Кой е най точния тест?

# 653
  • На планетата земя
Кой е най точния тест?

Количествен фецес,макар че според докторите дихателния бил най-точен.На мен не ми харесва,защото няма стойности и не можеш да разбереш колко ти е.

# 654
Като правих фацес беше отрицателен като правих гастро беше положителен

# 655
Като правих фацес беше отрицателен като правих гастро беше положителен
кога правихте тестовете,преди или след лечението..??

# 656
  • In the land of Never Never
Здравейте.На 22 години съм.Имам следния проблем преди близо месец и половина два ме заболя дясната страна на корема ,като си помислих ,че имам апендикс ,но като се прибера в България щях да се прегледам.После започна да ме боли цялата област на корема и не след кратко да ми се гади адски много без повръщане.Прибрах се в България на 28 Ноември като веднага посетих лекар и ми беше направен тест за Хеликобактер пилори(фекална проба) , която от допустимо 1.1 излезе 74.Личната лекарка преди да ми изпише медикаменти ме изпрати на ехограф(гастроентеролог) където се оказа ,че ми няма нищо нейните думи бяха - Нищо ти няма мойто момче един гастрит те мъчи.на 10-ти декември започнах да пия 2 Вида антибиотик(Оспамокс 1000мг + Лекоклар хл500 + нексиум)Тези работи в продължение на 14 дни.На 24 ми беше последен ден,като си мислих ,че най накрая съм се излекувал.Сега вчера започна да ме боли стомах отново и да ми се гади.Писна ми наистина пия си Пробиотика от 5 дни.Също така да спомена ,че ходих на уролог ,защото когато ме заболи корема ме боли и бъбрека.Оказа се ,че имам по 1 камък 4мм и в двата бъбрека на мехура нищо му нямало , Урина=много еритроцити.Сега след прием на храна ми се гади.В Англия съм нямам къде да се прегледам тук много съм наплашен омръзна ми.Газове имам също и подут корем.Не спазвам диета.Имам тревожно разстройство може ли да се дължи на това ,че съм обсебен от този корем.Не мога да изследвам дали съм убил бактерията.Когато съм гладен също ме боли стомах а като се нахраня започва да ми се гади.Страх ме е защото тази бактерия предизвиква много сериозно последствия дори онкологични.
хебак,мила,това е истината ако искаш свържи се с мен,ти си много с процентите ва тази гад
Nikolai Kolev, в стремежа си да рекламираш постоянно в темата продукта си, като вероятно имаш от него материален интерес, ползваш някакъв пост в началото й, от 2015 година. Ами то този simplelife е първо мъж, и второ, си е изпил пълната доза антибиотици за хеликобактера още тогава, и е имал киселини и гадене от дисбактериозата и последствията от хеликобактера. Та така.

# 657
Nikolai Kolev, в стремежа си да рекламираш постоянно в темата продукта си, като вероятно имаш от него материален интерес, ползваш някакъв пост в началото й, от 2015 година. Ами то този simplelife е първо мъж, и второ, си е изпил пълната доза антибиотици за хеликобактера още тогава, и е имал киселини и гадене от дисбактериозата и последствията от хеликобактера. Та така.
сега,глюкоза ли си захар ли си не ге знам,за твоя сметка аз заставам с името си не със синоним,това ми е пратено на лично и съм го качил по погрешка,за разлика от теб аз не стоя постоянно в нета,по втория ти въпрос,бих бил много добре ако взимам пари от продукта но уви,не взимам,просто минах през мъките и казвам кое ми помогна и трето ако си съгласен срещаме се аз и ти и един човек от групата,който в момента я има бактерията,заразяваме се и двамата и ти пиеш АБ,аз Хебак и ще видим кой ще се излекува първо,готов ли си...???защо нещо,което помага Вие си мислите,че все е реклама и все се печели от него,ами печели създателя му,но не съм аз...един от групата много говореше  за Флоравит Е,мвого помагало и то е така,и му казах да прочете постовете от начало,че аз първи писах за него и една жена Ани,която го предлага и той се спря,ти си същия,кое не разбра от това,че съм минал всечко възможно и този продукт ме изчисти 2 пъти,каквото искаш си мисли,но на мен ми се обаждат всеки ден хора и се съветват с мен за бактерията и после ми благодарят,защото виждат,че им помагам с диети,лекарства,а ти ако нямаш рабата,ходи си чеши пръстите другаде защото никаква полза няма,да пишеш един пост,просто ей така,групата е за лечението,на едни помагат АБ,на други не и аз познавам хора,които са се изчистили с саменто,но на мен не помогна и затова се споделя тук,за да се помогне на хората

# 658
  • София
Ама наистина прекалявате с рекламата на този Хебак.Може ли да ми отговорите какво точно съдържа? Как точно действа ? Не, нали ?

# 659
Ама наистина прекалявате с рекламата на този Хебак.Може ли да ми отговорите какво точно съдържа? Как точно действа ? Не, нали ?

как действа мога да ви кажа,какво садържа производителя питайте,вчера една дама ми звъня,каза ми,че е поискала от производитела всякакви документи за продукта и ги и е предоставил по вайбър,затова го питайте,ако искате,а всеки сам избира как да се лекува,въпроса е да е успешно

Общи условия

Активация на акаунт