Професионални серии за коса - тема 95

• 57 329
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Илли, благодаря... Аз имах тази за тънка коса и ми бе добре, сега взех за гъста и твърда и някак друга ми се струва, не се разбирам нещо с нея- разхвърчава ми косата... Thinking
А другото което ме учуди е, че пишеше в упътването, че концентрата и бустера не се изплакват... А ние тук всички ги ползваме май с изплакване или аз греша?  #Crazy

Мда, а пък на клипчето пише No leave-in time. RINSE  Laughing Joy Но и в салона ги изплакват. Тази вечер може да го пробвам. Thinking

Междудругото, пробвах матиращия шампоан на Sexy и лилавата маска. Много ми харесаха! Косата стана плътна, не ми я сплеска и хидратира прекрасно. Маската е богата и гъста и мисля, че сложих повече от нужното, но косата ми следващите 3 дни си изглеждаше идеално. Шампоанът е мек и се пени хубаво, измива ми добре косата. Много съм доволна от покупката, както и от спрея термозащита.

# 301
# 302
  • Berlin
Момичета, шампоанът Kerastase Cristalliste става ли за по-честа употреба, напр. през ден-два? Трябва да ползвам такъв шампоан (за честа употреба), но имам чувство, че не ми е измита добре косата с някои от аптеката.

# 303
Момичета Hug , какви продукти  ще ми препоръчате за косопад? Когато мия косата в банята събирам една шепа коса и след това като я суша със сешоара и четката по земята  отново толкова коса има паднала Sad косата ми е гъста, с дебел косъм, тренирам с преса и боя

# 304
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали сух шампоан. До сега съм ползвала само такъв на Клоран, но ми се иска да сменя.
Благодаря и хубав ден!

# 305
Илли, благодаря... Аз имах тази за тънка коса и ми бе добре, сега взех за гъста и твърда и някак друга ми се струва, не се разбирам нещо с нея- разхвърчава ми косата... Thinking
А другото което ме учуди е, че пишеше в упътването, че концентрата и бустера не се изплакват... А ние тук всички ги ползваме май с изплакване или аз греша?  #Crazy

Мда, а пък на клипчето пише No leave-in time. RINSE  Laughing Joy Но и в салона ги изплакват. Тази вечер може да го пробвам. Thinking

Ти на български или английски четеш упътването? Може да е грешка в превода. На английски си пише, че не е нужно да се седи, веднага се изплаква и суши.

Пък аз сега си мисля, след като няма време за стоене, дали пък наистина нещо прониква навътре в косъма или са само замаскиращи?  newsm78 Но е факт, че видим ефект има!

Момичета Hug , какви продукти  ще ми препоръчате за косопад? Когато мия косата в банята събирам една шепа коса и след това като я суша със сешоара и четката по земята  отново толкова коса има паднала Sad косата ми е гъста, с дебел косъм, тренирам с преса и боя

Косата пада или се къса? Ако пада - ампули на Напура, терапиите на Филип Кингсли, на Алтерна, на Медисютъкълс. Ако се къса - Наши Фито рипеър ампула, шампоан и балсам. Или ампулата с някой друг протеин. И нещо хидратиращо за редуване.  Peace

# 306
marcela1 Преди време съм ползвала тези на Батист и бях доволна,не съм ползвала други и нямам база за сравнение.Също така са и бюджетни от Лили съм купувала.  Rolling Eyes

Valneta може да пробваш шампоана на Напура S 2,много от момичетата са споделяли,че само от няколко измивания им е спирал косопада.Аз го ползвах есента,но чак към края на шишето имах подобрение.Може да го пробваш,ако не усетиш разлика от няколко измивания може да пробваш и лосионите за скалп на марката като грижа след шапоана за по интензивен ефект или ампулите Аминексил на Лореал и от тях има много доволни. Hug

# 307
  • София
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали сух шампоан. До сега съм ползвала само такъв на Клоран, но ми се иска да сменя.
Благодаря и хубав ден!

Май няма сух шампоан който да не съм тествала.... няма по-добър за моята тънка коса от Swell Ultimate Volume Dry Shampoo, след него косата е наистина като измита а не прашна и замазана....
http://www.feelunique.com/p/Swell-Ultimate-Volume-Dry-Shampoo-14-5g

# 308
  • Враца
marcela1 Преди време съм ползвала тези на Батист и бях доволна,не съм ползвала други и нямам база за сравнение.Също така са и бюджетни от Лили съм купувала.  Rolling Eyes

+1 за Батист, пробвала съм няколо от тях и само този за брюнетки не ми харесва. Не съм купувала скоро Клорана, но той ми остава фаворит.
Пристигнаха ми фито ш+б+ ампула на Наши и нямам търпение довечера да ги пробвам. Най-после и аз ще тествам Алтерна Тен и стискм палци да не ми харесат, защото са ми слаби ангелите, а толкова пари за ш и б не ми се дават  Naughty

# 309
  • София
Фрея конкретно за кератиновата терапия на Дисциплин не съм съгласна с мнението ти, за другите терапии с кератин, които са правят в салон може би имаш основание, но не ми се влиза в подробности. С най-добри чувства Hug

Valneta момичетата добре са те посъветвали  Hug
Косопада си е гадна работа. В повечето случаи е сезонен или стресов. Когато е от този вид е по-лесен за спиране. Напура, Медисютикълс и DS LABORATORIES са добри.

При всички положения  бустерите и концентратите се отмиват - 100% съм сигурна, защото съм си лягала с намазана коса и на сутринта когато е изсъхнала е сплъстена, като от неизмит продукт, като това се променя като вляза и изплакна. Смятам, обаче, че се направили някакви иновации в бустерите, не са сменили само опаковката. Да не говорим, че има напълно нов бустер. Освен това съотношението концентрат-бустер при старите Фузио Доз е 10 към 1, а при новите 2 към 1. Точно затова е по-малко съдържанието на концентрата при новите. За да се ползва стария концентрат с нов бустер задължително трябва да се отсипе от концентрата иначе ще прелее.
Аз имам по една кутия бустери от Олео Фюжън и Денсифик, няколко Пикселист и сега се изкушавам от бустера на дисциплин, защото е нов и не съм го ползвала. Навярно ще пусна в размерите по няколко бустера,  че се изкушавам от новите.

# 310
  • София
Дами, фалшива тревога. Най-сетне погледнах внимателно английския текст и потвърдено: измиват се. Пише да не се поглъщат, не да не се отмиват! Hug
Арленчетата са ми пратили и пръскалка за концентратите по моя молба и най-сетне ще спра да ползвам едно бутилче от рибката, в което пресипвам ампулки.

# 311
Експлозии и аз имам  Mr. Green и то само на 2 кичура само- зад ушите  Rolling Eyes няма идея защо. Мислех, че е от многото протеинови серии за продължително време. Хващам ги с ножичка и пак се появяват след време, но никъде другаде  Mr. Green Напоследък са по-малко  Laughing
Сега пия и разни добавки, но не се движа, нямам време и енергия, а трябва  Thinking
Нормално, там се намира най-фината и уязвима коса  Peace

Здравейте!
Благодаря и хубав ден!
Аз съм доволна от този на Рене Фюртерер
Скрит текст:
Наскоро пробвах и на Лакме 10в1, но ми беше чиста косата и не знам какъв му е точно ефекта. Иначе няма оцветяване и мирише приятно.

nad_tab, ти ползвала ли си на Рене и можеш ли да го сравниш с показания от теб?

Е, хайде де, споделете кои концентрати и бустери си взехте  Twisted Evil Аз така като гледам схемата всичко с всичко звучи добре  Grinning

# 312
Здравейте,откакто ви чета и аз обявих фалит. Mr. GreenПоследно днес ми пристигнаха продуктите на Наши Фито Рипеър и бустера на Секси Хеър.Сега ще ми обяснили ли някой/май Бисквитка го ползва/как да го ползвам тоя бустер?Чета тук за дози ,а моя си е в опаковка от 200 мл???

Страхотна група сте,много обичам да ви чета и гледам! bouquet

# 313
Ние говорим за фюзио дозите на Керастаз.
Какъв е този бустер на Сексихеър?

Аз от три часа съм с маската за скалп на ФК и Еластисайзер. Чудя се с какво да измия...

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 16:16 от Епона

# 314
  • Чукарландия
Някой има ли отзиви за Matrix Biolage Exquisite или за Matrix Biolage Exquisite? Първото е подхранващо масло за всички видове коса, второто е укрепващо за фина коса. Или не са кой знае какво?!? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт