Професионални серии за коса - тема 95

• 56 835
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Бюти, много ме заинтригува, моля те, може ли да я опишеш като аромат  Praynig Hug

# 601
Адамантче, май ти е дошла тежка маската Секси. Мнооого добре я отмивай, дори прекалявай с отмиването  Laughing
Хаха...слушам  Joy Другия път ще премивам, пък да видим. Ще пробвам и маската с друг шампоан, по-скоро протеинов, за да балансирам нещата.

# 602
DqVoLsKi_ChArOvNa,много сладурска коса и къдрички си оформила  Hug Блясък имаш в изобилие!Прекрасно  Flutter

BBeLLa,на първата снимка косата ти е едно към едно като на моя позната ,чак те заподозрях  Mr. Green  Прекрасно е оформена на последните  снимки  Wink

# 603
  • Бургас/Пз
Дяволски чаровна , страхотна ти е косата  Heart Eyes. Ти по принцип с права коса ли си или ти е предразположена към начупване?

Момичета, когато правите къдрици с преса за коса как стават по-добре с по-тънка или по-дебела преса?

# 604
Дяволски чаровна , страхотна ти е косата  Heart Eyes. Ти по принцип с права коса ли си или ти е предразположена към начупване?

Момичета, когато правите къдрици с преса за коса как стават по-добре с по-тънка или по-дебела преса?
Благодаря момичета още веднъж  bouquet .
Ани косата ми е права права ужасно права.И една чупка нямам Simple Smile

# 605
  • Чукарландия
BBeLLa,на първата снимка косата ти е едно към едно като на моя позната ,чак те заподозрях  Mr. Green  Прекрасно е оформена на последните  снимки  Wink

Mr. Green Да не се окаже, че съм същата твоя позната, а тук си пишем под разни никове... Joy

Преди, когато се боядисвах черна, косата ми беше почти до кръста и два пъти по-гъста. ooooh!

# 606
Чаровна, коосата и наистина много пораснала  Heart Eyes А колко е жива и бляскава, супер е!  Heart Eyes Против цъфтежи, внимавай с топлинните уреди, хубави серума за краищата. Много доволни момичета има от Двуфазния на Лореал, съвсем хубава му е цената, мисля в момента е 19.90 лв.

Адамантче, май ти е дошла тежка маската Секси. Мнооого добре я отмивай, дори прекалявай с отмиването  Laughing

Катерин, можеш, да. Само не разбрах, ползваш ли балсам/маска, ако не - първо балсам/маска, после Анти фриз контрола. Само по шампоан, косата хвърчи и се наелекризира тройно повече.

Ползвам, но не са от професионална серия. Сега гледах в lookfantastic ALTERNA BAMBOO ABUNDANT VOLUME TRIO  http://www.lookfantastic.com/alterna-bamboo-abundant-volume-trio … -20/10850178.html   и много се замислям, защото цената му е уникална. Комплекта излиза 84 лв., а като гледам само този  спряй за обем се продава за 56 лв.? И отделно шампоаните по 33 лв., Само, че нещо се обърках тотално. Ще Ви бъда много благодарна, ако ми кажете дали този шампоан от комплекта (дала съм линк горе) е същия като този http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-volume-shampoan-za-bogat-obem/#variants          и този       http://www.zlatnaribka.com/alterna/bamboo-volume-za-obem-i-platn … me-shampoo-250-ml       Като гледам по опаковките са еднакви, но цветовете се различават? Но има разлика в цените в двата магазина Рибката и Ензо. Чудя се дали този комплект е наистина толкова на сметка и дали да не пробвам първо шампоана от тази серия (закупен от тук) и след това евентуално ако ми хареса да закупя серията.
Чета Ви с огромен интерес и бих искала да ми дадете професионален съвет, както се вика. Simple Smile  Hug Hug

# 607
Ох, момичета, дано не ми се скарате, че задавам въпрос за нещо, което е коментирано, но не откривам къде точно бяхте писали как се комбинираше протеин и хидратация? Протеинов шампоан с хидратираща маска или хидратиращ шампоан с протеинова маска?

# 608
  • Велико Търново
Протеинов ш-н - протеинова маска; протеинов ш-н - хидратираща маска; хидратиращ ш-н - хидратираща маска bouquet

# 609
Чаровна, коосата и наистина много пораснала  Heart Eyes А колко е жива и бляскава, супер е!  Heart Eyes Против цъфтежи, внимавай с топлинните уреди, хубави серума за краищата. Много доволни момичета има от Двуфазния на Лореал, съвсем хубава му е цената, мисля в момента е 19.90 лв.

Адамантче, май ти е дошла тежка маската Секси. Мнооого добре я отмивай, дори прекалявай с отмиването  Laughing

Катерин, можеш, да. Само не разбрах, ползваш ли балсам/маска, ако не - първо балсам/маска, после Анти фриз контрола. Само по шампоан, косата хвърчи и се наелекризира тройно повече.

Ползвам, но не са от професионална серия. Сега гледах в lookfantastic ALTERNA BAMBOO ABUNDANT VOLUME TRIO  http://www.lookfantastic.com/alterna-bamboo-abundant-volume-trio-gift-box-save-20/10850178.html   и много се замислям, защото цената му е уникална. Комплекта излиза 84 лв., а като гледам само този  спряй за обем се продава за 56 лв.? И отделно шампоаните по 33 лв., Само, че нещо се обърках тотално. Ще Ви бъда много благодарна, ако ми кажете дали този шампоан от комплекта (дала съм линк горе) е същия като този http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-volume-shampoan-za-bogat-obem/#variants          и този       http://www.zlatnaribka.com/alterna/bamboo-volume-za-obem-i-platn … me-shampoo-250-ml       Като гледам по опаковките са еднакви, но цветовете се различават? Но има разлика в цените в двата магазина Рибката и Ензо. Чудя се дали този комплект е наистина толкова на сметка и дали да не пробвам първо шампоана от тази серия (закупен от тук) и след това евентуално ако ми хареса да закупя серията.
Чета Ви с огромен интерес и бих искала да ми дадете професионален съвет, както се вика. Simple Smile  Hug Hug

Цената в ЛФ е много добра,според мен са еднакви шампоаните в енцо и в рибата,незнам защо но в ензцо доста често опаковките изглеждат по различен начин на картинките,на живо не знам как са не съм поръчваала до сега от сайта,между другуто вчера мернах някакъв код за безплатна доставка-- ,код за безплатна доставка eombg валиден до 10.01.2016 при поръчка над 50 лева.

# 610
  • Велико Търново
До 10.01. е безплатната доставка от Енцо - който има нещо наум, да поръчва Wink

# 611
Чаровна, коосата и наистина много пораснала  Heart Eyes А колко е жива и бляскава, супер е!  Heart Eyes Против цъфтежи, внимавай с топлинните уреди, хубави серума за краищата. Много доволни момичета има от Двуфазния на Лореал, съвсем хубава му е цената, мисля в момента е 19.90 лв.

Адамантче, май ти е дошла тежка маската Секси. Мнооого добре я отмивай, дори прекалявай с отмиването  Laughing

Ползвам, но не са от професионална серия. Сега гледах в lookfantastic ALTERNA BAMBOO ABUNDANT VOLUME TRIO  http://www.lookfantastic.com/alterna-bamboo-abundant-volume-trio-gift-box-save-20/10850178.html   и много се замислям, защото цената му е уникална. Комплекта излиза 84 лв., а като гледам само този  спряй за обем се продава за 56 лв.? И отделно шампоаните по 33 лв., Само, че нещо се обърках тотално. Ще Ви бъда много благодарна, ако ми кажете дали този шампоан от комплекта (дала съм линк горе) е същия като този http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-volume-shampoan-za-bogat-obem/#variants          и този       http://www.zlatnaribka.com/alterna/bamboo-volume-za-obem-i-platn … me-shampoo-250-ml       Като гледам по опаковките са еднакви, но цветовете се различават? Но има разлика в цените в двата магазина Рибката и Ензо. Чудя се дали този комплект е наистина толкова на сметка и дали да не пробвам първо шампоана от тази серия (закупен от тук) и след това евентуално ако ми хареса да закупя серията.
Чета Ви с огромен интерес и бих искала да ми дадете професионален съвет, както се вика. Simple Smile  Hug Hug

Цената в ЛФ е много добра,според мен са еднакви шампоаните в енцо и в рибата,незнам защо но в ензцо доста често опаковките изглеждат по различен начин на картинките,на живо не знам как са не съм поръчваала до сега от сайта,между другуто вчера мернах някакъв код за безплатна доставка в енцо..

В Рибата явно са си доста скъпи. Мерси много! Чудя се много за този комплект от ЛФ, защото ако не ми действа добре на косата ще трябва да се чудя на кой да го "шътна". Трудна работа с избора на шампоани. newsm78
Благодаря Ви много, момичета!  Hug

# 612
Написах го по-горе:

Код за безплатна доставка в Енцо eombg валиден до 10.01.2016 при поръчка над 50 лева.  Hug

# 613
Написах го по-горе:

Код за безплатна доставка в Енцо eombg валиден до 10.01.2016 при поръчка над 50 лева.  Hug

Съжалявам, за това преправих пост-а, защото не съм видяла, че си го написала. Мерси все пак!  Hug

# 614
  • София
Аз си мисля, че от Арлен комплекта ще излезе на цената на Фю с кода за Алтерна. Е, може да е +/- 2-3 лв ...

Аз пък съм малко озадачена и искам да питам Магнолия за Енцовския балсам Тен и въобще балсама Тен. Поръчах от Енцо, но картонената опаковка беше странна. Отваря се като кутия от Арлен, ако ме разбираш  Blush по дължина. Така ли е и при теб, с поръчана Тен серия от англ. сайтове например? Нещо се усъмних в оригиналността на балсама. И като гледам козметиката на Лореал, кремовете, тотално съм озадачена. Опаковките им в Енцо са адски измислени  newsm78 Притесних се, че съм си купила Тен менте, а сто пъти съм поръчвала продукти за коса от там, нямам проблем ...
Приятелките ми обаче, твърдят, че парфюмите на Енцо не са истински  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт