Професионални серии за коса - тема 95

• 57 445
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Аз ползвам ампулата Фито с протеинови шампоани. По принцип ми е достатъчна и без маска, но понякога и аз я запечатвам.

# 166
  • Велико Търново
Магнолия, ненадмината си в описанията, обичам да те чета Hug

Аз тази вечер заложих на новата Caviar Moisture Intense на Алтерна - получих мостри от Арлен при последната ми поръчка. Шампоанът ми втърди косата, усещах я заплетена, но балсамът омекоти и приглади. Имах опасения да не би да ми е силна серията, тъй като косата ми не е от сухите, но хайверените продукти отново не ме разочароваха Heart Eyes - косата ми е плътна, мека, обемна - надявам се така да е и сутринта. Изобщо, ако Мароканойл не ме впечатли изключително, Алтерна засега се нарежда като една от най-най-любимите ми марки - мога да редувам бамбук с хайвер, понякога Тен - за разкош, и няма да ми омръзнат.

# 167
  • София / Перник
Магнолия, а и към другите момичета,
колко дни ви се запазва ефекта от измиването с Алтерна? Аз съм ползвала хайверената серия сега взех бамбука за обем, но разкоша е само в деня на измиването, на следващия ден няма и помен от тази красота  Tired  Дали аз бъркам нещо..., но пък спазвам инструкциите на етикетите  newsm78  Косата ми е с фин косъм, дълга до средата на гърба, няма цъфтежи и сухи участъци. Толкова ми се иска да ползвам Алтерна, но май не е за мен Sad

# 168
  • Велико Търново
При мен никога косата не изглежда на втория ден така, както е била в деня на измиването Wink с моя фин косъм няма как да се случи - преспя ли и се смачква, няма го обема, който имам непосредствено след миене, но пък косата има добър вид, зависи и от това дали е стилизирана и обработена с четка/маша - тогава и на втория ден изглежда добре, на третия ден обикновено мия отново Peace

# 169
Аз тази сутрин писах, колко съм доволна от Caviar Moisture Intense, вчера вечерта измих, в момента все още имам и обем и косата е като току-що измита и оформена.
dessista, ти за кое на Алтерна питаш?И моята коса е с фин косъм, до средата на гърба, също без цъфтежи, не е суха.
С протеиновите и хидратиращите хайверни също ефекта ми е страхотен, нямам забележки!
Със серията за боядисана коса не си паснахме, леки ми бяха, но пак си даваха обем.
С Алтерна Тен мога да съм завинаги, толкова ми харесват  Heart Eyes .
През ден си мия косата и дотолкова мога да проследя ефект най-дълго, всичко е наред, сутрин дооформям с четка само.
Предстои ми да опитам тези за блясък, ще споделя как са ми били.

# 170
Честита Нова Година !  Hug Пожелавам ви все толкова хубави , буйни и здрави  коси  да имате !  Peace bouquet

Това е моят цвят в момента http://prikachi.com/images.php?images/242/8550242R.jpg  . Скоро мисля да се боядисам в този цвят , много ми харесва  http://prikachi.com/images.php?images/223/8550223o.jpg , преди време се коментираше че е медно виолетово или нещо от сорта , та въпроса ми е с кой номер или номера на боята Лакме мога да го постигна този цвят и трябва ли някакъв коректор да използвам  ?

Самоцитирвам се , наистина спешно ми трябва помощ Praynig , ще  бъда много благодарна ако споделите мнение   Hug

# 171
  • София / Перник
dessista, ти за кое на Алтерна питаш?И моята коса е с фин косъм, до средата на гърба, също без цъфтежи, не е суха.
С протеиновите и хидратиращите хайверни също ефекта ми е страхотен, нямам забележки!
Със серията за боядисана коса не си паснахме, леки ми бяха, но пак си даваха обем.
С Алтерна Тен мога да съм завинаги, толкова ми харесват  Heart Eyes .
Питам за Алтерна Тен, защото досега с хайверите и бамбука някак плътността я няма много, много и ефекта не ми е траен. Тен серията явно ще си взема мостри да пробвам,  тъй като не ми се рискува предвид цената й...  bouquet

# 172
Най-после прочетох темата от самото начало всеки пост. Учудена съм да установя, че много не сте доволни от Нектар термик, бях останала с обратното впечатление. Както и като цяло за продуктите на Джон Мастерс. Не помня добре кое какво, защото никога не са представлявали интерес за мен, но по спомени всички сякаш бяха доволни от продуктите на марката. И Дисциплин, Денсифик...
Така като гледам Фито на Наши е събрало най-много положителни гласове и ще се поръчва за проба.
Само не ми е ясно, нали щяха да имат отделен сайт за продуктите? И този код -10 от Арлен само за 1-ви ли беше?

Сега се сетих, че имам мостри и на шампоан и балсам от Тен серията на Алтерна, предстои да ги пробвам и тях.

Ани, момичето от първата снимка е известна и много търсена моделка Cintia Dicker, заради естествено червената и коса и луничките. И аз я харесвам много  Heart Eyes

Патенце и Дама, дано не приемете въпроса ми като заяждане, защото въобще не е това, но какъв ефект очаквахте от Олаплекс?

Креми, на мен маската Митик ми харесва, винаги е правела косата ми много мека, гъвкава и понякога ми е отнемала от обема. За да ти изсушава има два варианта - или ти идва тежка или си прекалила със силиконовите продукти. С какъв шампоан я ползваш всъщност? Може и да ти е слаба де, забравих за този вариант  Mr. Green

Касита и всички, които се интересуват от къната, от наблюденията ми върху мои познати, къната доста прилича на силикон по действие. Тоест запечатва косата, но за разлика от силикона, не се отмива с шампоан, а се запазва по-продължително време върху косъма. Общо взето впечатленията са на кантар - едните отричат къната, другите са супер доволни, средно положение няма  Simple Smile Защо не опиташ някоя хубава боя тон върху тон?

Дневник на косата е чудесна идея. Преди време и аз си водех записки за различните комбинации.

# 173
Здравейте, можете ли да ме препоръчате пудра за обем в корените. Косата ми е тежка и сляга за отрицателно време, но наскоро една фризьорка ми поръси корените с пудра на Кюн и дори на втория ден косата ми беше със задоволителен обем. Видях, че и label.m имат такъв продукт http://www.enzo.bg/labelm/complete-pudra-za-kosa-za-obem/   newsm78

# 174
  • Враца
Фрея, да ти кажа и аз не знам какъв ефект очаквах от Олаплекса  newsm78
Гледах снимки на всякакви коси " преди и след"  и ефекта беше преобразена коса, исках и на моята да има уау ефект, но явно това се получава при много увредени коси, а моята не е.
Това е:
 http://prikachi.com/images.php?images/378/8555378J.jpg

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 23:43 от damma

# 175
Freya очаквах може би по-тежко падаща коса,по-плътна и с блясък,моята е изрусявана съответно с по-изгорели краища,очаквах краищата да се заздравят,а не да са така изпръхнали,дори да са ми били твърде високи очакванията,не мислех,че чак толкова ще ме разочарова.Обичам да усещам косата си мека,а след двата ми опита с Олаплекс резултата беше остра,груба коса и за мое съжаление ефекта се задържаше по десетина дни...

# 176
Фрея, в момента ползвам на Кюн со пюр шампоана за чувствителен скалп, имам и овлажняващия балсам от същата серия и него го харесвам, действието му се усеща повече. Ще пробвам да я сложа след протеиновия шампоан на Наши и да видя дали ще я усетя по-различно...
Дама, всъщност косата ти изглежда страхотно.

# 177
  • Враца
Благодаря Креми,
Това е колаж преди и след олаплекс, но ефекта е минимален

# 178
За колагена на Наши за боядисана коса - правили са ми терапията в салон, когато правих кичурите мин.година и на момента ефекта беше прилично добър, косата мека, подвижна, подредена (но все пак беше направена и със сешоар), но не беше нещо уау. Оттогава останах с впечатление, че са ми някак никакви, помня и коментар на tedi133 преди време, от която аз лично се запалих по Наши (Теди Hug) и тя също не беше във възторг май. Всичко друго тяхно обаче е разкош за косата ми  Heart Eyes

# 179
  • София
Ох, момичета като искам да напиша бързо всичко правя грешки   Twisted Evil
Не колаген за боядисана коса, а Кератин поръчах.  Joy
Не купувам продукти, които са специално за боядисана коса, защото освен да предпазват цвета обикновено не правят нищо особено. Е, с изключение на маската за предпазване на цвета на Шу Уемура (червената маска) която е страхотна - изумителен блясък и гладкост на косата.

coolady и аз се заинтересован от такива пудра за обем, защото искам да си правя ретро прически от този тип. Загледала съм пудрата на Шу Уемура,  както и тези на Керастаз, Секси Хеар и Лейбъл М, но още не съм взела някоя конкретно.  Вероятно ще пробвам на Шу Уемура или Секси Хеар, но още нямам мнение и не мога да ти препоръчам.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 02:42 от Мagnollia

Общи условия

Активация на акаунт