Професионални серии за коса - тема 95

• 57 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Патенце, относно изтощената, суха и изпръхнала коса, искам да ти кажа, че с достатъчно грижи и упоритост ще стане копринена и с блясък. Моята беше такава, макар и не изрусена, но в трагично състояние. Дори косъмчето беше микро накъдрено от изтощеност. За една година косата ми се промени изцяло и сега е здрава. Грижи се интензивно, със силни продукти, терапии, ампули, маски и ще се оправи. Олаплекс на мен не ми допада също, косата ми стана суха и вдървена, изпръхнала, с отворена кутитула.

# 181
Докато си пия кафенцето да се включа и да отговоря на въпросите
1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година? За 2015 не мога да повярвам и аз но ще го включа.Предполагам ,че много зависи в какъв период се използва.Има две мостри на Caviar Moisture - Дълбоко хидратиращи шампоан и балсам.Първия път като си измих косата с мострите коса ми стана суха ,скалпа ме сърбеше.Нали се бях боядисала помислих ,че може да е от боята и изчаках още малко за да пробвам отново.Абсолютно същото се случи косата стана ужасно суха изкарах 4 дни с не мазна коса но за сметка на това суха и изпръхнала стоеше и отново толкова ме сърбеше цялата глава  едвам издържах.
Измих се с керастаз денсифик шампоан и балсам използвам от тази серия сърбежа и раздразнението се оправи .

2.Каква четка/гребен за коса използвате? Четката на Макадемия плюс още няколко най обикновени .
Четката Макадемия реши отгоре отдолу косата остава леко заплетена и дългата до кръста коса на дъщеря ми не може да се среши хубаво с нея.Подходяща е за по къси коси.Гребена ми е на Макадемия харесвам си го много и не бих го заменила .

3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви? Продукти на Наши винаги имам и не оставам без тях .Това са антикосопадния на Наши и реконструиращата маска на Наши.
Много ги харесвам.Имах и антикосопадния 7 дневен серум.Спряха ми косопада .Дори отчетох по бърз растеж на косата.Предполагам ,че при използването на всички антикосопадни продукти се забелязва по бърз растеж на косата  newsm78 .Ще видим какъв ще е ефекта от меди Simple Smile За сега само шампоана , балсама и активатора използвам.Ще си взема и терапията която използва Вив .Както написах от шампоана останах много доволна.Направи ми двойна косата Simple Smile Забелязвам ,че трябва много малко за да се разпени което го прави и изгоден.От тях си взех големи разфасовки 360 мл  Shocked ще има да си ги използвам дълго време .
Да изкажа мнение и за спрейчето на Лабел М за розова коса /спрей пудра/ .Направих си няколко кичура и на мен и на дъщеря ми.Много приятен аромат и косата става лесна за оформяне и придава обем. Чудно.Минус е ,че пуска розово по дрехите .И изсушава ужасно много косата .Покрай него реших ,че искам да изпробвам
Текстуриращ спрей за обем за брюнетки Label. M Brunette Texturising Volume Spray  мисля си ,че ще е много добър продукт Simple Smile .

# 182
Измих се с керастаз денсифик шампоан и балсам използвам от тази серия сърбежа и раздразнението се оправи .

реконструиращата маска на Наши.

Чаровна Денсифик нямат балсам в серията  Rolling Eyes
на кое казваш реконструираща маска на Наши ?

# 183

реконструиращата маска на Наши.

Чаровна Денсифик нямат балсам в серията  Rolling Eyes
на кое казваш реконструираща маска на Наши ?

Днесифик не съм ипозлвала  Embarassed Embarassed Embarassed
Дисциплин исках да напиша Simple Smile)
Извиняваам се  Laughing Joy грешката е моя .
http://konkurs-bg.blogspot.com/2014/07/blog-post_1350.html тази е маската на наши

Редактирам за да покажа моето розово бонбонче Simple Smile
Скрит текст:
със спрейчето на лабел м Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 08:30 от Анонимен

# 184
Чаровна сега разбрах  Peace  bouquet
Поръчката ми от Арлен от 30.12 още не е обработена  Tired обаче се сетих че имам пробички на Аргановите ш. и м.-малко след дъжд качулка защото поръчах балсама-но поне ще ги сравня да знам дали съм се прецакала  Mr. Green

# 185
Фрея, отказах се от къносването. Ще продължа с боята. Последно се боядисах преди НГ, но с качествени Ш, Б, М, Ф и пр. косата ми е като на бебе- мекичка, здрава, блестяща. Замина си усещането за сухота по краищата.

michelle_ma_bell, моята поръчка от Арлен вече е в офиса на Еконт. Само ме мързи да ида да си я взема. Поръчах на 30 вечерта, май  newsm78, и на 31-ви (помня с точност) ми се обадиха да потвърдят.

# 186
  • София
Аз няма да се откажа от къносването. Това, че затваря и обвива косъма е страхотно и точно търсен ефект от мен. На мен и моят мега фин косъм, боята е брутално пагубна, и сега осъзнавам, че за над 20 години боядисване, косъма ми е станал на половина като дебелина  ooooh! толкова е изтънял. Със сигурност ще опитам този метод за боядисване, пък може и да е находка за моята перушинка  Crazy

И да дам отново нещо като рапорт за Алтерна Тен, ден втори, след преспиване. Уникално гладка, права, лъскава коса, без намачкване при спане, без деформация на прическата, хора, това е невероятно. Извинявам се, че съм така екзалтирана, но това никога и с нищо не ми се е случвало, дори и след изправяне в салон! Спомням си колко пъти съм чела изречението" Струва си всяка стотинка" по адрес на Тен серията, но сега и аз го казвам! Струва си, поне за моята коса  Crazy

Магнолийка, казваш, ползвала си само Тен за период от три години. Как ти се отрази на косата? Изсушаването в крайчетата, което има при по-редовна употреба на Алтерна продукти има ли го и с Тен серията? Нпараво не искам да се мия с нищо друго , ужас  Mr. Green

# 187
Здравейте момичета и Честита Нова Година , нека и през тази година се грижим добре за нашите коси да бъдат здрави и лъскави  Crazy . Freya страхотна тема както винаги Hug
По въпросите:
1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година? - 5 не бих могла да изброя, но със сигурност най несполучливия продукт беше Keune So Pure , усещах косата си много суха и заплетена.
2.Каква четка/гребен за коса използвате? - използвам обикновен широк гребен
3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви? - не съм ползвала продуктите на Наши, но със сигурност скоро ще си поръчам. Насочила съм се към Наши Phyto Repair серията, плюс ампулата.

Момичета може линк към четката на Rowenta  bouquet, и бих искала да попитам къдрокоските дали сте използвали подобна четка и как се справя. Моята коса е къдрава и се чудя дали подобна четка би се справила добре с такъв тип коси.  newsm78

# 188
  • Пловдив
Изпратих майка ми да ми купи машата с топъл въздух на Лидл, хареса ми функциите за изправяне и за тънки до дебели къдрици...ще дам отзиви Peace

# 189
Вивче,аз извадих късмет че серията Тен не се хареса на косата ми  Mr. Green От мостри пробвах шампоан и балсам,от пробички шампоан и маска(много съм благодарна за пробичките от моя любима съфорумка  bouquet Hug ).Страшно исках да остана изумена от продуктите.Ама моята ината и опака коса е на друго мнение.Иначе определено ш+м е супер луксозно изживяване в банята.При мен важи до изсушаването  Confused Tired

# 190
Тияп остове за Тен...гледам да ги прескачам  Joy че децата искат нови телефони  hahaha

Аз снощи сложих ампулата на Наши. Не я бях ползвала от месеци. Олях се и изсипах цялата ампула  Crazy. Пак чудесно се отрази на косата ми. Косъмът ми е мек и бляскав, много лесно разресах и оформих сутринта. Не съм сушила, леко пухена си я чувствам и това не ми харесва, но може да е от спането с мокра коса.
Но тая миризма ме задушава  Crossing Arms не си усещам парфюма дори, само миризмата на ампулата  Mr. Green
А и кенди олио слагах, то уж е доста ароматно, но няма и следа от неговия аромат.

# 191
  • София
Джей, кака ти да те светне, че има супер промоции за готини телефончета за по 1 лв, а още
по-готини за по 20 лв  Mr. Green Че и моите искаха  Joy Преподписах договора и хоп, щастливи деца Simple Smile и мега як Дядо Коледа Simple Smile

Бубче, може би период на косата, който съм уцелила, не знам. На скоро бях основно на протеин и то силен. Вероятно оказва влияние, не знам. Слава Богу, оправда, че и надмина очакванията ми, защото бяха мега огромни и както бях писала, ме е страх да пробвам, за да не се разочаровам  Blush Луда работа,  Joy
Пробвай някой път след период със силни протеинови продукти, както и да изправиш. Аз винаги изпробвам дадени продукти, като изправям косата. Така виждам най-добре ефекта им. Ето например, сега на Нова Година, след измиването с Тен-а и оформянето с дифузер (ежедневната ми прическа) не видях уау ефекта, а чак на следващия ден, след като изправих и при това на сухо и преспало  Mr. Green

Астравера, да кажеш после за Лидълската маша  Heart Eyes

# 192
Виви Hug Ама коси всякакви! Аз пък се пристрастих към Тен след като бях хидратирала силно косата Crazy иначе когато ми беше страшно суха точно след кичурите, усещах серията повечко протеинова. Чак сега усещам прекрасния балансиран ефект. Heart Eyes
След мащабните пазари последните два месеца сигурно това ще е единствената ми покупка за идните минимум 6 месеца Mr. Green но го обмислям след като отрежа и последните кичури, за да е напълно естествена косата Flutter
Магнолиа, и на мен ми е интересно 3 години само с Тен как ти е била косата, а и в какво състояние ти е била тогава?

Снощи мих с анти фриза Алтерна, не бях го правила наскоро и противоречивите ви отзиви напоследък ме накараха. Наистина позаплита шампоана и хубавичко измива, но с балсама при мен се оправят нещата чудесно. Сложих от Кенди спрея олиото и издухах леко, косата си е като след хидратация гладка, подвижна, мека...много гладка, никакво фризи. Интересно серията за блясък Ш+Б+крема защо ми оставя сухи краищата newsm78 може би и нея ще запазя за след подстригването на последното русо.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 11:17 от Анонимен

# 193
  • Пловдив
Цитат на: Вивиан

[b
Астравера[/b], да кажеш после за Лидълската маша  Heart Eyes
Ще пиша сигурно утре като се измия, че днес нали ще се боядисвам и там ще ме изсушат, но на дневен ред ще чакам отзиви за термото на Наши да не пипам това от Алтерна на щерката, че тя за пресата й трябва newsm78

# 194
Момичета,не съм объркала темата,просто копирах поста си от темата за размените. Тук просто се чете повече.

Чете се повече, но темата не е за размяна и няма да има обяви в нея.

Общи условия

Активация на акаунт