Професионални серии за коса - тема 95

• 57 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Вивиан, моята коса преди години я правех с черна къна на Афродита, добавях жълтък и масла. Отделно към къната имаше смес с масла. Толкова красива и здрава не е била в никой друг период.  И нямаше някой, който да не забележи. После развалиха тази къна, преместих се в друга къща и не посмях да цапам банята с къна. Косъмът се уплътнява много с къната и по-гъвкаж и жив.
Сега бих опитала пак, но нямам идея коя къна и хубава.
Ти черна ли си правиш косата или тъмно кестенява?
Фрея, много си хубава.

# 196
  • София
marigold_ ,
Скрит текст:
благодаря ти за отзива  Hug Поддържам тъмно кестеняв към черен цвят, което може да се поддържа с къна. Нямам проблем и с медните оттенъци, дори леките такива на тъмна основа ми харесват много, но те могат и да се тушират, ако са нежелани. Но за мен най-важното е здравата и красива коса, защото съм имала добре боядисана, но грозна  Mr. Green Не се кълна в къните, нямам опит с тях,просто ще опитам и това, за да уплътня косъма и да поддържам цвят без химия. То зависи и от косата, рядко са такива като моята коса, която е податлива много на увреждане, какво да се прави, ген.  Sad

# 197
  • София
Магнолийка, казваш, ползвала си само Тен за период от три години. Как ти се отрази на косата? Изсушаването в крайчетата, което има при по-редовна употреба на Алтерна продукти има ли го и с Тен серията? Нпараво не искам да се мия с нищо друго , ужас  Mr. Green

Магнолиа, и на мен ми е интересно 3 години само с Тен как ти е била косата, а и в какво състояние ти е била тогава?

Момичета Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз когато ползвах само Тен бях с къдрава коса (естествено къдрава). Косата нямаше изсушаване - никакво, даже преди да започна да слагам силни протеинови серии съм искала втвърдяване на косата за да имам повече обем и плътност, но не. Мека и гладка коса. Как пък за толкова време не ми се в твърди дори веднъж не знам. newsm78 Даже когато след силен протеин използвах шампоана и ми в твърди още при измиване косата бях много учудена  Shocked
 Но серията е наистина добре балансилана и ако косата също е балансирана серията може да се използва продължително. Понеже бях къдръвелка, дори  като изправях  (с четка и сешоар , защото тогава не ползвах преса) не съм слагала термозащита никаква, нямах цъфтежи,  нямаше сухота. Ползвах само шампоан, маска, балсам и лак. Никакви други продукти, просто нямах информация за добрата грижа за коса. Но наистина косата е най-добре изправена или накъдрена с маша. Но не е добре само една серия да се ползва, аз отчитам огромна положителна промяна, откакто ползвам много и разнообразни продукти и най-вече такива за скалпа.
Вивиан казваш, че си ползвала силни протеинови серии преди това, но при измиване на косата с шампоан как усети косата? Втвърдени  ли ти бяха корените и дължините или по-меки? Как усети шампоана при измиване, защото когато имах нужда от хидратация шампоана  много ми втвърдяваше  корените, сега не, но аз много силно хидратиращ косата преди няколко миенета и затова. Това втвърдяване от шампона после не го усещах при изсушаване, но при измиване ясно се усещаха протеиновите съставки в продукта.

Тияп остове за Тен...гледам да ги прескачам  Joy че децата искат нови телефони  hahaha
ДжейЛо, реално на цените от Ензо  (в Арлен и с кода е висока цената) около 70 лева за шампоан и 70 лева за маска - това не е скъп продукт, излиза доста по-евтин от Керастаз, защото е изключително икономичен. Все едно си купуваш два шампоана на Керастаз и две маски. Когато ползвах само Тен шампоана ми свършване за около 5-6 месеца, а маската и балсама около 7-8 (ползвах ги заедно) това при дълга до кръста коса (последното го казвам, защото не е без значение да сложиш маска на коса до раменете и на коса до кръста) и миене на косата зимата два пъти седмично, лятото три пъти седмично. Но все пак трябва да се пробва и да се усети серията. Ето на Бубка  не и допада. Колкото и да е добра една серия, тя няма как да е универсална и да се харесва на 100% от потребителите.  bouquet

Ай де да спра с хвалбите за Тен, че се чувствам като агитатор  Joy
Но не трябва да се купува без проба - може да не се хареса и после Rolling Eyes дадени пари на вятъра  Simple Smile

# 198
Магнолиа, благодаря за подробния отговор bouquet След протеинчене определено усещах и аз втвърдяване от Ш Тен, но сега при по-балансирана коса и само сухи крайчета е страхотен резултата.

Аз пък се отнесох и не споделих, че вече успях днес да пробвам термо спрея на Наши  Crazy Ползвах на суха коса днес с пресата. С две думи май е подобен на този на Напура, съдейки по вашите отзиви. Пръска се като дезодорант, леко маслен е и с типичния аромат на арганите. Heart Eyes Косата след него е много мека и гладка, никаква фиксация или пък уплътняване като след Мароканския. Трябва да се внимава с количеството защото от едната страна, където пръснах неволно малко повечко косата е леко омазнена на две-три кичурчета. За суха и плътна коса мисля е идеалния спрей, Марокана дава плътност доста, което би допаднало повече на тънки и мекички коси. Аз след протеин ще трябва да слагам Наши, а Марокана след хидратация, за да балансирам, в момента няма нужда косата ми от крайности.

Представям си Нашито и като идеалния предпазващ спрей за лятото, докато Марокана е удачен да поддържа косата против зимното влажно клепване. Хрумна и такова сравнение, ако ще е ориентир за някой.  bouquet

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 12:24 от Анонимен

# 199
  • София
Магнолия, благодаря ти за поста  Heart Eyes Много ми е интересно да чета вече за серията Тен, някак с други очи гледам  Mr. Green
Шампоана го усетих хидратиращ изцяло. Нямах нито помен от втвърдяване, изсушаване, заплитане или каквото и да е неприятно чувство. Може да има и значение това, че се измих с 5 мл шампоан  Mr. Green (имах тестери на Ш и Б по 10 мл и ми стигната за два пъти!!! ). Освен това, шампоана някак ми попиваше при нанасянето, не знам как да го обясня. Първоначално разпених в корена (винаги там разпенвам, в дължините не търкам и не мия силно), но докато масажирам скалпа спря да се пени и започна да изчезва шампоана. Трябваше да добавям по малко водичка, за да разпеня наново. Не знам на какво се дължи това. Та, това е с шампоана, хидратиращ го усетих, и не знам защо така  Mr. Green Балсама е супер гъст икономичен, с 5 мл (половин мостра) нанесох на цялата коса, даже първия път направих и терапия с ифра пресата  Heart Eyes Много икономични са, определено.

Линдичка, мерси за отзива за термото Наши. Щом има опасност от утежняване, забравям го. Продължавам да желая Мароканското, с неговото уплътняване и лека фиксация. А, присетих се, може и да си писала, но тази фиксация усеща ли се като слепване от лак? От гадното чувство на фиксация?

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 12:38 от Вивиан

# 200
Не съм Линдичка но ако става въпрос за термо спрея на марокан .Не се усеща като лак за коса .

# 201
Виви,Магнолийка  Hug bouquet
Ще пробвам отново ш+м и ш+б като се върна от зимуването  Flutter Ама ако ми хареса резултата,вие ще сте виновни за банкрута ми  hahaha Mr. Green

# 202
  • Бургас/Пз
Ох, момичета като искам да напиша бързо всичко правя грешки   Twisted Evil
Не колаген за боядисана коса, а Кератин поръчах.  Joy

Сега ще чакам с още по-голямо нетърпение да споделиш  Mr. Green Hug

Мароканското термо и на мен ми е в уиш листата, да видим само кога ще изгърмя, че за мен да имам три термозащити се оказва прекалено много, че да поръчам четвърта  Mr. Green

# 203
  • Велико Търново
Момичета може линк към четката на Rowenta  bouquet, и бих искала да попитам къдрокоските дали сте използвали подобна четка и как се справя. Моята коса е къдрава и се чудя дали подобна четка би се справила добре с такъв тип коси.  newsm78

http://www.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-rowenta-v-rtjasc … 320/pd/ER79KBBBM/

# 204
  • Чукарландия
За много години, Момичета! Бъдете живи и здрави! Hug

Благодаря за новата тема! bouquet

1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година? - шампоан Макадамия. Никаква хидратация, много гадно ми заплита косата.
2.Каква четка/гребен за коса използвате? - гребен с по-широки зъби, важно ми е да не наелектризира косата.
3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви? - снощи пробвах ампулата на Наши. Това ми е първия продукт от марката. Изглежда косата ми погълна цялото количество или пък на мен не ми стига една ампула, за коса малко под раменете, тънък косъм. След ампулата нямах никакво по-различно усещане, може би защото това количесво ми е недостатъчно. А пък две ампули ще ми дойдат неикономично...
Тепърва ще пробвам продуктите на Наши. Peace

# 205
Оххх тези промоции в HQhair пак ме оставиха без пари...  #Crazy Mr. Green Както не мислех да вземам Алтерна, се сдобих с двете хайверени серии и бамбуковата термозащита, а покрай тях и други работи... Ааа и четката Tangle angel... ooooh! Как се спирате да не пазарувате???? newsm78 Аз не мога... Сега при нас почват и големите разпродажби целия януари... Направо не знам... Joy
Да ви питам ботокс маската на Лореал с какъв шампоан да я ползвам - протеинов, балансиран или може и хидратиращ?

# 206
... Как се спирате да не пазарувате???? ...
Точно в тази тема, никой не се спира  hahaha .
Прекрасни продукти си си купила на Алтерна, честити  bouquet!
Аз влизам да кажа  Mr. Green новина, от ФБ на Арлен:
"Здравейте, красавици! Харесвате ли лидера в професионалната грижа за коса Kerastase Paris? Днес след 13:00ч. и утре може да закупите всички продукти на легендарната марка за коса с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
heart emoticon
Всички продукти тук: http://www.arlen.bg/category/kerastase
Офертата е валидна до 05.01.2016г.вкл. и се отнася САМО за продукти на Kerastase и не може да се комбинира с продукти на други марки!"

# 207
  • София
Да, не се спираме  Laughing
Ах, Арленци ... калпазани, пак ще ме провокират да си мисля за Терапист  Joy

# 208
Ех, тия Арленци  Mr. Green Някой не иска ли да си разделим един шампоан Денсифик?  Laughing

# 209
Момичета на какво мирише Фито серията на Наши?
Пробвах Аргановите ш. и м. и като усещане върху косата ми харесват (още е влажна) но миризмата ми е много неприятна и силна  Sick така и така още не ми е обработена поръчката-дали да не ги заменя с Фито  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт