Професионални серии за коса - тема 95

• 57 424
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Момичетата ползвали по-дълго Наши пробвали ли сте от Фито Рипеър серията Бюти милка с колаген и стволови клетки някога и как ви се отрази?

# 211
Момичета може линк към четката на Rowenta  bouquet, и бих искала да попитам къдрокоските дали сте използвали подобна четка и как се справя. Моята коса е къдрава и се чудя дали подобна четка би се справила добре с такъв тип коси.  newsm78

http://www.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-rowenta-v-rtjasc … 320/pd/ER79KBBBM/

*Biskvitka* , много ти благодаря  bouquet Ти имаш ли опит с нея  newsm78

# 212
Момичета, за много години !!! Бъдете живи и здрави, много щастливи, обичани и да имаме повече възможности да си глезим косите както до сега, а защо не и повече  Heart Eyes

1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година?
1. Лореал Волюметри - шампоан, балсам
2. Ботокс ампулата на Лореал
3. Шампоана Макадмия  Sick
4. Силно хидратиращ шампоан на Филип Кингсли
5. Ш+б на Чи за обем и лака за коса пак за обем
6. До сега не намерих хидратиращ шампоан, който да ми се отрази добре  Crossing Arms

2.Каква четка/гребен за коса използвате?  Използвам четките на tangle teezer за сресване, имам гребен с едри зъби, но не помня от къде е и няколко кръгли четки за сушене, само едната ми е на Лореал, другите са ми подаръци  Flutter

3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви?

Позлвала съм NASHI - PURE KERATIN ш+б, и въпреки, че серията ми идва малко тежка, съм много доволнаот мигновенния ефект върху косата ми  Heart Eyes

Ползвала съм и ампула PHYTO REAPAIR REMEDY  - изключително добре ми се отразява и я ползвам на няколко пъти  Whistling

Имам и Хидратиращ уплътняващ спрей с плажен мокър ефект, арганово масло и морски колаген Nashi Style Sea Salt , от който бих казала, че съм 50/50 доволна/недоволна от към плажен мокър ефект, но от към блясък и действие върху косата съм много доволна Heart Eyes

Вчера си направих спа вечер за косата : ДПШ веднъж и то шампонирах само скалпа, после едно измиване с Хронолоджиста, след което сложих 2 мин.рек-р, поседях 15 минути изплакнах. След това подсуших косата леко и нанесох оранжевият концентрат + бустер Денсифик, минах с пресата няколкостотин пъти  Mr. Green оставих да попие добре, изплакнах - почти нищо не падна, но пък косата ми уникално лъскава, гъвкава и блестяща. После нанесох ампула Денсифик, пак минах с пресата, сложих малко Л2 и термо и изсуших   Flutter  Мега яка лъскава, жилава коса, ама обема ми пак го няма  ooooh!  хидратацията и дойде много много добре, което е по-важно от обема  Mr. Green

Мисля да пробвам ДПШ+хронолоджист+2 мин.рек-р,след което спрея със зелен чай и си мисля, че ефекта ще е много добър  Rolling Eyes

# 213
Само ампулите Фито рипеър съм позлвала, но никак не ухаят приятно Mr. Green миришат ми неприятно и ужасно силно. Задушливо ми е от снощи, а миризмата е все така силна.  ooooh! Не знам как са другите неща от серията. Аз тази миризма не бих я изтърпяла по-често  hahaha
Те и преди така си миришеха, но днес миризмата ми се струва в пъти по-силна  ooooh! явно съм я забравила.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 13:52 от JLo

# 214
  • Стара Загора
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,момичета Hug да сте живи и здрави ...много любов и разбирателство да цари около вас и нека всички заедно и задружно отглеждаме едни прекрасни косички  Hug bouquet Hug
ФРЕЯ ,благодаря за прекрасната тема уникална както винаги,а ти си просто един малък бонбон(много ми приличаш на моя приятелка) Hug
 Сега да отговоря на въпросите....
1)Несполучливи  попадения почти нямам.....просто гледам да редувам постоянно продуктите и ако не ми хареса сега след няколко други серии и продукти ми допада така,че нищо не си давам Mr. Green Това си мнение си затвърдих и с олиото на роланд с ленено семе....много ми изпръхваха връхчетата с него,изсушаваше ми и мислех да го разменя ,но след продължително хидратиране,силни протеини,сега си го ползвам заедно с Л2(което също ми по изсушаваше по едно време) и нямам грам сухота сега косата ми е мека и гладка след тези финиши,а преди беше суха....и почти си ги изразходих......това ме навежда на мисълта,че за всяко нещо си има време и момент,просто ако сега не ми допада нещо първо правя хубава хидратация и пробвам пак,после протеин и пак.....мисля си,че просто са ми идвали прекалено слаби леки и малкото протеин в тях съм го усещала веднага...това са си мои расъждения Heart Eyes
2)гребен спях да ползвам отдавна в банята разресвам само с пръсти с маската/балсама и това е на сухо не реша косата ми е чуплива и се чувства чудесно така
3)на наши имам кератиновата серия която много харесвам....бляскава обемна коса.....аргановата серия шампоан+балсам страхотна хидратация....сега чакам тези дни фито рипейър серията комплект шампоан+балсам+ампула да видим дали ще ми харесат дали трябва добре да хидратирам преди тях ,доколкото разбрах не са силен протеин нали? Поръчах си още Мароканойл ш+б+м рипейър и ш+б от серията за обем много се надявам да ми харесат чета все хубави неща за тях много се чудих и на хидратиращите марокани но разбрах,че шампоана е по силно измивен и остъргващ от рипейър шампоана та затова избрах тях но по нататък ще пробвам и чисто хидратиращите.....може ли някой да каже нещо и за хидратитащия балсам марокан имам маската за плътна коса и я харесвам много но балсама бихте ли сравнили с нея,нещо за по често ползване,че нали тя не се препоръчва на всяко миене......много ли е лек балсама?

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 14:03 от delqna

# 215
Момичета на какво мирише Фито серията на Наши?
Пробвах Аргановите ш. и м. и като усещане върху косата ми харесват (още е влажна) но миризмата ми е много неприятна и силна  Sick така и така още не ми е обработена поръчката-дали да не ги заменя с Фито  Rolling Eyes
Мишел, аз само ампулките съм ползвала, на нещо натрапчиво арганово ми миришеха, прекалено силно за моя нос, неприятни ми бяха, но то си е до вкус  Peace .

# 216
  • София
Мише, Фито серията не мирише на Арганите. Мирише по-слабо и нормално, не е така парфюмирана. Не съм по описанията на аромати, но си мирише нормално  Laughing

# 217
Само ампулите Фито рипеър съм позлвала, но никак не ухаят приятно Mr. Green миришат ми неприятно и ужасно силно. Задушливо ми е от снощи, а миризмата е все така силна.  ooooh! Не знам как са другите неща от серията. Аз тази миризма не бих я изтърпяла по-често  hahaha
Те и преди така си миришеха, но днес миризмата ми се струва в пъти по-силна  ooooh! явно съм я забравила.

Мерси момичета  Hug
Аз за ампулите съм подготвена психически,но аргана не очаквах  Rolling Eyes
оффф така имам нужда от хидратираща серия-явно ще взема на Керастаз.

# 218
Аз всех мъдрото решение да спра за малко  hahaha и да поразчистя шкафа, Имам няколко серии с малки остатъци  Rolling Eyes Не знам защо, но обичам да си оставям по малко  Joy и да не изхвърлям кутийки  Joy
Та сега ще мия тия дни с остатъците и тестерите (че и те не са никак малко) и ще си разчистя за нови неща  Mr. Green
Мишел, аз по-яка хидратация от Керастаз не съм усещала.
Имам и лилавата секси маска  Mr. Green веднъж намазах и я забравих в шкафа.
Излишна ми идва май  Thinking но имам и такива покупки, подведена от еуфорията в темата  Joy Добре, че имам дъщеря. Mr. Green
Интенз рипеър пробва ли? Не ти ли хидратира? а Макадамия ? А Оил миракъл на Алтерна?
Промоцията на Керастаз ми е безсмислена, та ще я пропусна.

# 219
Вив,
Термо спрея на Марокан не слепва, аз дори не бих нарекла усещането като фиксакция, по скоро като осезаемо уплътняване, което прави дисциплинирана и издържлива на форма коса. Hug

Да кажа и аз за аромата на Фито Наши, че е лек и нежен, на чистичко някак. Само ампулата се усеща с някаква медицинска нотка, даже след изсушаване, но като преспя я няма.
 Аз пък исках да ми мирише на олиото и арганите, много харесвам класическия аромат на Наши Crazy

# 220
ДжейЛо  Hug още не съм пробвала Интенза който ми изпрати  Embarassed ,както и Алтерната новите-обаче тях не ги броя за хидратация с този хайвер независимо от мненията във форума.Макадамия не ми хареса.Взех балсама от лилавите Сексита  Mr. Green още чака.

Имам да разчиствам пробички поне 2 месеца както мия 2 пъти в седмицата но установих че на мен смяната на серии на всяко измиване не ми влияе добре и ми се иска на месец да ползвам не повече от 4 серии за да им видя реално ефекта.В момента връхчетата са ми в ужасно състояние от последните 2 месеца експерименти  Sad Като поприключа запасите ще взема Керастаз  Peace убеди ме   bouquet

# 221
  • Somewhere far away
2. За ресане ползвам гребен с едри зъбци при мокра коса или когато искам да запазя къдрици. При права или естествена коса ползвам четка с естествени и изкуствени влакна. С нея накъсването е значително по-малко, прави страхотен масаж на скалпа, косата е пригладена и не бухва в дължините. Ето ги:

Може ли да ми  кажеш коя марка е четката ? 

# 222
Мишел, аз за хидратиращи в момента ползвам Интенз, щом ги имаш и се нуждаеш от хидратация, обмисли да им дадеш шанс и поне ги пробвай преди да купуваш друга, поне на мен са ми супер и е серия, която поддържам налична винаги  Hug !

# 223
  • София
Здравейте, дами. За много години - успешна и спокойна година ви пожелавам.
Имам проблем с дефиниране нуждите на косата ми, въпреки че следя темата, се губя в дебрите на непозната за мен козметика. Къносвам се от половин година, последните месеци наблягам на маските с масла. Косата ми е здрава, обемна, немазна, НО изгубиха се къдриците и има фризнат вид. Какво й липсва? Моля за съвет и конкретни продукти, към които да се насоча.

# 224
Интенз и аз я харесвам като достъпна и непретенциозна хидратация. В смисъл хидратира ми добре, но не прекалено. Бих могла да я позлвам по-често без проблем, за разлика от Нутритив на Керастаз, които си позволявам рядко заради силната хидратация, кяото ми дават.
В този ред на мисли май интенз на Лореал ми харесва повече от лилавите секси. Но за да съм обективна ще тествам още 3-4 пъти лилавата маска.

megislava, тая работа с къната ми е непозната. Но четейки те, си мисля да измиеш хубаво с ДПШ, да я рестартираш един вид  Mr. Green АЗ така правя, като ми е гадна косата и пършива. Днес ми е такъв ден Mr. Green на пипане е супер, и блясък имам да се ослепя  hahaha но на вид е някак оръфана, изтъняла по дължините сякаш  Joy нямам търпение да се прибера и да измия.

Общи условия

Активация на акаунт