Професионални серии за коса - тема 95

• 57 388
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Аз не харесвам никак Нектара, никаква работа не ми върши, за разлика от Цимента. Вярно ухае страхотно, но какво от това.

Момичета, подариха ми Еластисайзъра Нероли за Коледа и искам да го сложа все пак не така да си виси и да стоя с него няколко часа преди измиване днес, но не мога да стоя с мокра коса и никога не го правя. Абсурд е, защото главата ми измръзва. Мога ли да го нанеса на суха коса?

# 526
  • София
Аз не харесвам никак Нектара, никаква работа не ми върши, за разлика от Цимента. Вярно ухае страхотно, но какво от това.

Момичета, подариха ми Еластисайзъра Нероли за Коледа и искам да го сложа все пак не така да си виси и да стоя с него няколко часа преди измиване днес, но не мога да стоя с мокра коса и никога не го правя. Абсурд е, защото главата ми измръзва. Мога ли да го нанеса на суха коса?

Аз почти винаги само с мокри ръце, минавам краищата и след това нанасям, не мокря цялата коса.

# 527
  • София
Илли, какво ти е впечатлението за нощната грижа на Алтерна? Аз я имам, но още не съм я използвала. Има ли утежняване и смачкване на косата сутрин, попива ли добре и необходимо ли е на сутринта да се измие косата? Как точно я нанасяш - на цялата коса обилно намазана или слагаш по малко?

Въобюе не ми утежнява, прибира всякакви фризита и косъмът след това е гладък и бляскав.
Слагам доста, поне няколко измпомпвания (6-7) по дължините, чакам 20 минути и лягам. На сутринта е изцяло попила и дори да не измия, косата изглежда добре. Пробвах я няколко пъти, когато беше много влажно просто, за да прибере фризитата и се справя идеално. В първия момент като я нанеса обаче ми мирише гадно някак и след това ароматът се променя и е ок.

денси, аз съм го слагала на суха, само с влажни ръце и ми е ок. Даже бях чела UK стилист, че така действието му е по-добро и препоръчва да се ползва така при много изтощени и късащи се коси.

# 528
Бубе,радвам се за Нашито, уникално е наистина, а и след проведен от мен тест с половин коса наши и на другата марокан, нашито даде малко по-добър резултат. Hug

Аз пък все така си обичам Нектара, омекотява, прави косата гладка и лъскава, без утежняване. Изненадвам се на негативните отзиви, но косата се променя, факт. Peace
Денси съм я запомнила от старите теми, че много го обича, също и Илли, аз често се ровя назад, но намирам и някои мои променени в момента отзиви Mr. Green

# 529
Аз изхабих почти цяла опаковка нектар.
В началото ми беше интересен, различен от тогавашните ми защити. Сега не виждам почти разлика с него или без, съответно не бих купила отново. И не бих препоръчала  Thinking

Еластисайзър слагам на мокра коса, но мокра само по дължините, не корена. Нямам проблеми със студа, достатъчно ми е тпло у дома. И кърпи и шапки не слагам.

# 530
  • Чукарландия

Денс, аз намокрям косата, попивам хубаво с хавлия, нанасям еластисайзъра, слагам найлонова шапка, върху шапката връзвам и кърпа на главата, да се затопли и така не ми е студено. Wink

# 531
  • На ръба..
Мили момичета, или дами, за по-голямо самочувствие! Много сте мили всички! Благодаря  bouquet
Хубаво е да се пускат снимки, защото така някой оприличава на вид косата на своята и аз поне почвам да следя по - детайлно какво и как се отразява конкретен продукт на потребител Х.

FreakOnALeash Не го отписвай лесно, аз вече 3-та опаковка ползвам, много ми е любим, може би го сравнявам с Цимента:love:

______Freya_______ Засега още се въздържам , да видим до кога..теб така и не те видях, само чета голяма грива, чудовище и си представям някакви страшни работи  Laughing Hug

JLo пиша ти ЛС.

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 13:33 от *DiDora*

# 532
Денси съм я запомнила от старите теми, че много го обича, също и Илли, аз често се ровя назад, но намирам и някои мои променени в момента отзиви Mr. Green
Не Нектара, Цимента обожавам аз. Нектара харесвам как мирише много и как ми омекотява крайщата леко, но косата не ми предпазва от топлини никак и въобще не ми я подхранва. С години влачих една опаковка и накрая го изхвърлих.

Благодаря, момичета за мненията, ще нанасям сега обилно на суха коса. Hug bouquet
 Бела, не мога въобще да мокря и да завия, имам операция на главата преди много години и няма как да имам каквото и да било мокро, никога не стоя мокра и при 0 и под градуса задължително нося шапки.

# 533
Бела, ясно   Peace Мисля, че причината е другаде обаче. Спомням си, че ти слагаше доста обилно количество шампоан. Бях ти писала че по този начин косата се премива и изсушава и продължавам да твърдя мнението си. Премиването на косата е по-лошо отколкото не идеалното и измиванр. Имахме дискусия, даже спор тогава как е по-добре да се мие косата. Това че с малко количество и несапунисване на дължините косата оставала недоизмита и се натрупвали силиконите и т.н.  Grinning Което за мен ансолютно не е така. Използвам толкова много силиконови продукти и слагам толкова малко шампоан, че ако твърдението беше вярно, то косата ми щеше да е  Sick ... Да не говорим пък колко рядко слагам ДПШ. Просто пробвай по-малко количество шампоан или да го смесваш предварително с вода и нанасяй главно на скалпа, а дължините ще се измият само от стичащата се пяна  Peace

# 534
  • На ръба..
"До края на тази седмица ARLEN.BG ви предлага 15% отстъпка на всички бои за коса!
 Към всяка поръчка съдържаща боя за коса получавате и ПОДАРЪК еднократна доза шампоан и балсам за боядисана коса KEUNE Color Care за тройна защита.
Промоцията е валидна до 10.01.2016г."

# 535
Момичета искам да комбинирам балсама на Алтерна рипеър,но се чудя с кой шампоан,тъй като ми свърши този от серията.Чудя се между Анти фриз или от Хайверената хидратираща? newsm78 Heart Eyes

# 536
"До края на тази седмица ARLEN.BG ви предлага 15% отстъпка на всички бои за коса!
 Към всяка поръчка съдържаща боя за коса получавате и ПОДАРЪК еднократна доза шампоан и балсам за боядисана коса KEUNE Color Care за тройна защита.
Промоцията е валидна до 10.01.2016г."
Чудесно, жалко че не предлагат бои на Вела колестон, само заради боята май от рибата си търся поводи за пъръчка Grinning
DiDora, разкошна права коса Heart Eyes

# 537
  • Чукарландия
Благодаря, Freya! bouquet

Ще пробвам да мия с по-малко шампоан, като не сапунисвам дължините, макар че се питам защо от определени шампоани ми се получава това заплитане, а не от всички, като се мия с всичките по един и същи начин. Rolling Eyes

# 538
  • На ръба..
BBeLLa Също така преди да си измиеш косата, можеш да сложиш маска само по дължините или масло, после слагайки шампоана не се премиват дължините. Някой го беше написал в темата, не помня кой, но е много полезен съвет  bouquet

# 539
BBeLLa Също така преди да си измиеш косата, можеш да сложиш маска само по дължините или масло, после слагайки шампоана не се премиват дължините. Някой го беше написал в темата, не помня кой, но е много полезен съвет  bouquet
И аз го практикувам това напоследък с мъничко масълце на краищата, дори не чисто, а от някой финиш който искам да свършва, и има резултат положителен. Peace

Денси bouquet аз не го казах това, за да обвинявам в лъжа и измама Mr. Green а просто как за пореден път се вижда, че нуждите на косата явно се променят периодично. То и затова предполагам периодично ни се искат за запис въпроси от стари теми.
Скрит текст:
За справка, говоря за запис в тема 63:
densi Ветеран
Re: Професионални серии за коса - тема 63
27 мар 2014
Благодаря за темата.  bouquet
Топ 3 при финишите са ми Цимента, Нектара и Коприната червена на Чи.

Общи условия

Активация на акаунт