Професионални серии за коса - тема 95

• 57 266
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
 bouquet bouquet
Протеинов ш-н - протеинова маска; протеинов ш-н - хидратираща маска; хидратиращ ш-н - хидратираща маска bouquet

*Biskvitka*, bouquet

# 616
  • София
Побърквате ме вече с тия Алтерни!
Кажете сега кой шампоан е подходящ за лесно утежняващи се корени, и цел - обем!

Бамбуковия за обем го пробвах от мостра, не ме впечатли, по-голям обем от обичайния си не видях. Мострата едвам ми стигна.

Caviar Repair - ми утежни много корените, също от мостра съм го пробвала.

От бамбуковата серия - анти фриз или за блясък? За Тен без мостра не ми се рискува.

# 617
Вивианка според мен е напълно възможно аз не веднъж съм споделяла тук,че нямам доверие на Енцо,аз също имам познати,които са ми споделяли,че им пращали ментета-главно на парфюми..за козметика не мога да кажа.Но напоследък често поглеждам в темата за Енцо,за безплатна доставка главно,тъй като се каня да взема терапевтичната преса от там и доста момичета се оплакват от ментаци... и то сравнявайки с оригиналните има доста разлики визуално в детайлите,остави качеството примерно,което е ясно,че ще го усетиш...

Иначе от Арлен тези Алтерни излизат към 100тина лева с кода,от ЛФ е по-изгодно определено  Rolling Eyes

# 618
  • Чукарландия
Аз пък съм малко озадачена и искам да питам Магнолия за Енцовския балсам Тен и въобще балсама Тен. Поръчах от Енцо, но картонената опаковка беше странна. Отваря се като кутия от Арлен, ако ме разбираш  Blush по дължина. Така ли е и при теб, с поръчана Тен серия от англ. сайтове например? Нещо се усъмних в оригиналността на балсама. И като гледам козметиката на Лореал, кремовете, тотално съм озадачена. Опаковките им в Енцо са адски измислени  newsm78 Притесних се, че съм си купила Тен менте, а сто пъти съм поръчвала продукти за коса от там, нямам проблем ...
Приятелките ми обаче, твърдят, че парфюмите на Енцо не са истински  Thinking

И аз си поръчах Тен серията, ще пиша, като получа. Peace
Скрит текст:
Досега съм нямала проблем с парфюмите и козметика за коса, поръчвани от Ензо, а поръчвам често и много. Основно това поръчвам. Никога не съм попадала на менте. И дано все така да е. Peace
Ето и немския аналогичен сайт. И там ли да са ментета продуктите?!? Имат и в много други страни сайтове. newsm78

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 12:59 от BBeLLa

# 619
Вивианка според мен е напълно възможно аз не веднъж съм споделяла тук,че нямам доверие на Енцо,аз също имам познати,които са ми споделяли,че им пращали ментета-главно на парфюми..за козметика не мога да кажа.Но напоследък често поглеждам в темата за Енцо,за безплатна доставка главно,тъй като се каня да взема терапевтичната преса от там и доста момичета се оплакват от ментаци... и то сравнявайки с оригиналните има доста разлики визуално в детайлите,остави качеството примерно,което е ясно,че ще го усетиш...

Иначе от Арлен тези Алтерни излизат към 100тина лева с кода,от ЛФ е по-изгодно определено  Rolling Eyes

Над 100 лв. излиза, даже 109 почти. Вярно, че от ФЮ трябва да ги чакам 2 седмици, но ще спестя за още някоя глезотиика. Бързам за Рибката, да купя шампоана, да видя дали е ок и утре май ще поръчам от ФЮ.  Peace

# 620
  • София
Побърквате ме вече с тия Алтерни!
Кажете сега кой шампоан е подходящ за лесно утежняващи се корени, и цел - обем!

Caviar Volume? Не съм я пробвала, но е създадена за обем специално.
http://www.arlen.bg/category/80/caviar-volume-seria-za-super-obem.html
Ако откриеш мострички; иначе имаше хубави отзиви като й се чудех, особено за балсама.
При мен сериите за обем работят в комбинация, от един шампоан, дори и на Алтерна, чудеса не чакам.

# 621
  • София
Да, спрея мислех, че е по-евтин, но отворих Арлен и видях. Давайте смело от Фю  Heart Eyes Заслужава си наистина!

За Енцо, не твърдя, просто ви питам, евентуално ако имате представа. До момента на мен не ми се  еслучвало менте. Но ме озадачи кутията на Тен балсама, разбрицана и разтваряна, някак неестествена ми стои за тази скъпа серия ...

# 622
Тъкмо влизам да ви кажа, че и в Енцо са пуснали ПРО ФАЙБЪР, макар и на по-висока цена от Арлен и гледам, че точно тях обсъждате  Laughing .

Виви, аз нямам кофти продукт от Енцо. Говоря за козметика за лице и за коса, както и за парфюми. Нормално е опаковките да са различни, тези продукти са произведени за чужд пазар, не за българския.  Peace На мен това не ми пречи, даже ме радва Laughing Не мога да съм категорична, обаче, че няма ментета, просто се надявам да не попдна на такива.  Peace

Да ви се оплача, вече се убедих, че косата ми пада в повече и е как да кажа ... леко оредяла (ужасна, ужасна дума е това  Cry). Подозренията ми се потвърдиха скоро, когато случайно си сплетох косата на плитка и (не само аз) установих, че е двойно по-тънка от обичайното, а пътят ми също е някак по-видим и голям. До скоро намирах косми навсякъде по себе си, в банята при миене на косата няма да коментирам. Последните няколко седмици май се е позакрепило положението, но последиците остават...Лоша работа, никога не съм имала какъвто и да било косопад. Tired В тази връзка, моля кажете шампоан и ампули Стамиген на Напура и шампоан и ампули Анаген на Напура могат ли да се редуват. Идеята ми е да мия известен период само с тях като ги редувам на миенетата. Също така, с каква маска/балсам е добре да ги съчетавам?   Praynig Praynig Praynig

Хубав ден, момичета!  Hug

# 623
Момичета, ще купувам олио за мен и щерката. Макадамията приключи, поредното голямо шише  Mr. Green имам 2-3 мънички в запас, коприната на Чи.
Дали пак да взема Макадамия или Наши се чудя?
Ползвалите и двете бихте ли направили анализ? Thinking
Макадамията ни е от любимите, наши не сме ползвали.

# 624
  • Велико Търново
Аз съм ползвала и двете, но на Наши ми е любимо - дава страхотен блясък на косата, не утежнява и ухае страхотно Peace

# 625
  • Чукарландия
Тъкмо влизам да ви кажа, че и в Енцо са пуснали ПРО ФАЙБЪР, макар и на по-висока цена от Арлен и гледам, че точно тях обсъждате  Laughing .

Мен пък ме заинтригува това, че не както в Рибката има само една бяла ампула, в Ензо има четири вида: Pro Fiber Re-Charge, Pro Fiber Rectify, Pro Fiber Restore и Pro Fiber Reconstruct. И сега въпроса ми е: и четирите ли вида са протеинови ампули?!? Лилавата ли би трябвало да е най-силна? Hug

# 626
  • София
FreakOnALeash, не е гот това с косопада, но се овладява.

Аз ползвам често на едно миене и двете ампули на Напура - и стамиген и анаген. Стамиген стимулира фоликулите и новите израствания, а Анаген подобрява вече израстналите коси. Класиката е да ги съчетаеш с шампоан на същата марка - те си имат такъв за израстване

Техните ампулки работят, обаче, и без да ги съчетаваш с шампоана.

А защо не опиташ първо да спреш косопада с ампулите за косопад? Ползвах тези от линка по-долу и 2 ампули за 4 нанасяния ми бяха абсолютно ок, за да спра есенния косопад (и витамини, де)
Скрит текст:
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura-t|2-energy-post-terapiya-protiv-silen-kosopad-za-normalna-kosa-1br-h-8-ml

# 627
На мен също Наши ми е много любимо  Heart Eyes
Слагам го както на влажна, така и на суха коса. Няма омазняване и слепване при мен.

# 628
# 629
  • София
Я, цветните ампули Про Файбър не съм ги виждала досега.

Общи условия

Активация на акаунт