Шеста тема на чакащите

• 582 846
  • 5 451
  •   1
Отговори
# 1 125
Да, напълно е възможно. Споделям от личен опит. Повече от здраво е детето и е от ДМСГД. Когато попитах защо е в дом, а не е при приемно семейство, ми отговориха, че имат много деца, а малко приемни семейства. Но има и друга истина, на която съм по-склонна да вярвам. Никой не напира да затваря домове. Работа за толкова персонал не се изоставя току-така.

# 1 126
Цвети, при нас на приемните семейства най-често се дават деца със здравословни проблеми и неглижирани, защото те се нуждаят от много персонални грижи и внимание. След стабилизирането им най-често заминават за осиновяване в чужбина, за много малко отхтях тук биха се намерили осиновители. Домовете са затворени при нас от години. В други градове политиката е на приемните семейства да се дават деца, които се отглеждат лесно и не изскват специални грижи и водене по рехабилитации. Когато попитах социалната защо моето дете е в ЦНСТ, а не в приемно семейство, предвид нуждите и изоставането му, които не могат да бъдат задоволени в институция, тя отговори:"Че кой би взел такова дете?".

# 1 127
  • София

Момичета да се похваля! Днес мина делото! Вече официално сме родители! Blush На 20.12. трябва да я вземем...Имаше и още една майка от тук, която е на дело днес....

# 1 128
  • София
E_lina какво стана при теб? Как мина? Relaxed

# 1 129
И нашето дело мина. На 20.12 , един хубав празник-Игнажден или както го наричат старите хора-"Полазник", си го прибираме.Преди делото дадох на приемната дрехите,които му бях купила за 20.

# 1 130
  • София
И нашето дело мина. На 20.12 , един хубав празник-Игнажден или както го наричат старите хора-"Полазник", си го прибираме.Преди делото дадох на приемната дрехите,които му бях купила за 20.

Много се радвам за вас! Blush Бъдете живи и здрави! И ние на 20.12. ще я вземем.

# 1 131
Весели предстоящи коледни и новогодишни празници .Бъдете здрави  ,щастливи и много обичани.

# 1 132
  • София
HeartHeartHeart
    Весели празници и от мен! Бъдете укрилени! Здраве, щастие и много, много любов!

# 1 133
    Да не забравите утре дрешки за преобличане по пътя, нещо за хапване и ... нещо срещу повръщане.
    Лек път майчета и бърза адаптация на коледните ви подаръчета!

# 1 134
    • София
    Да не забравите утре дрешки за преобличане по пътя, нещо за хапване и ... нещо срещу повръщане.
    Лек път майчета и бърза адаптация на коледните ви подаръчета!
    Еее Мама Ру! Ти си като орлица над пиленца! Пак не ме забрави! Hug

# 1 135
    Здравейте,много се радвам за новите мами.От днес вече сте с вашите дечица.Да ви кажа днес цял ден съм ви мислила и изживявам щастието заедно с вас.Желая ви много щастие,бързо адаптиране и много красиви мигове с дечицата.Весели и щастливи празници.

# 1 136
    • София
    Здравейте,много се радвам за новите мами.От днес вече сте с вашите дечица.Да ви кажа днес цял ден съм ви мислила и изживявам щастието заедно с вас.Желая ви много щастие,бързо адаптиране и много красиви мигове с дечицата.Весели и щастливи празници.
    БЛАГОДАРЯ! HeartBlush

# 1 137
    • София
    Да споделя, че вчера не искаше да яде....и плака много преди да заспи вечерта....сърцето ми се късаше...как прегръща едно мече и гледаше жално.... не знам днес...още спи. Елина при теб как е положението? Ако можеш да пишеш де...

# 1 138
    • София
    https://
    Някой би ли ми казал на Леге ли се вади експресно акт за раждане? И ако да на ко номер е там?

# 1 139
    Ина, не се притеснявай, всичко ще бъде наред! Нормално е детето да преживява стрес и да отказва ядене. Нормално е и да плаче. И това ще сърши. След няколко дни ще бъде едно слънчево и прекрасно бебе. Моето пък не спираше да яде в огромни количества, които сега по никакъв начин не може да изяде на почти четири години. Сякаш храната й беше огромно щастие и сигурност. Пожелавам ви прекрасни моменти и много щастие!

Общи условия

Активация на акаунт