Машина за хляб:да или не

• 11 053
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
  • Paris
И моята е Фиф ама не съм обърнала внимание за индикатора.
Откак я закухме машинката хляб не съм купувала. Ми то такава вкусотия чудо чудо!!!

# 61
  • Балчик
Честит празник на всички!

Имам един въпрос към вас- колко време втасва хляба? Индикатора за време изключва ли по време на втасването? И аз съм с машина FIF.

Моята не е Фиф, но все пак не мисля, че индикатора за време трябва да угасва. Аз като погледна и знам колко време остава още до края. Няма логика да угасва. А колкото до времето на втасване -зависи от програмата.

# 62
  • Гърция
Ами, пуснах я на 1, забърка ми тестото, после спря за втасване и индикатора угасна. Та за това питах, да не би да има някакъв проблем Sad.

И моята е Фиф ама не съм обърнала внимание за индикатора.
Откак я закухме машинката хляб не съм купувала. Ми то такава вкусотия чудо чудо!!!

Колко време ти взима 1 програма?

# 63
  • Sofia
Момичета,някой може ли да ми обясни къде точно се намира Търговския център на Захарна фабрика,за да си купя и аз такава FIF  хлебопечка.Благодаря ви предварително.  bouquet
Уна ето тук е центъра. Обаче аз купих машината не точно от магазина на ТСМ а от друго магазинче в което има и други марки техника, като например на LG. За ориентир мога да ти кажа че се намира ( магазинчето) я тази сграда, в която се намира и Фантастико-то. На партера е, като влезеш откъм Фантастико от лявата страна се пада. 
Надявам се ясно да съм го обяснила! Simple Smile

Имам един въпрос към вас- колко време втасва хляба? Индикатора за време изключва ли по време на втасването? И аз съм с машина FIF.
Тео , за индикатора(този червения) не съм много сигурна, защото просто не съм обърнала специално внимание, но мисля че гасне, когато приключи програмата.
Предлагам ти тази таблица ( благодарности за нея на Рая Heart Eyes ) , на мен ми е много ценна и полезна .

# 64
  • София
Честит празник на всички!

Не знам на какво му казваш 'индикатор за време', но не трябва нищо да ти се изключва докато машината работи. Като пуснеш машината от копчето on/off от долу, светва един индикатор в зелено, който ти показва, че има ток. Активира се и дислпея, който ти показва на коя програма си и колко и е времетраенето. Като натиснеш 'Старт-бутона', светва друг индикатор  в червено. Това означава, че програмата е стартирана. През целият цикъл (включително и ако си включила 'отложен старт')  и през едичнт час през който машината поддържа хляба топъл, всяко от изброените неща е активно (т.е .свети или показва числа). През времето в което се поддържа хляба топъл на екрана се показват само нули, но не съм 100% сигурна. След минаването на единя час, угасва червеният индикатор.

Ако екранът ти угасва по друго време, според мен машината е неизправна.

# 65
  • Paris
Рая е обяснила перфектно!

# 66
  • Гърция
Много благодаря за изчерпателните отговори!

Общи условия

Активация на акаунт