Живот на Панорамен път- мнения/ съвети

• 1 849
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, моля за мнения и съвети на хора, които живеят на Панорамен път, обмисляме закупуване на жилище там но нямаме никой познат в района. Приемам всякакви мнения , благодаря ви предварително Simple Smile

# 1
  • София
В Бояна ли?

# 2
С уточнението, че не съм живяла там, ще споделя опит от ежедневни пътувания до Княжево и обратно (ако говориш за Панорамен път в тази му част). Доста е натоварено, особено сутрин и привечер, когато се засилва трафика съответно от или към Перник. Освен това пътят е много, много тесен и за повечето къщи, които гледат към самото шосе е сериозно предизвикателство включването към трафика или паркирането, когато се прибираш. И последно - през зимата въздухът е задушлив от дима от къщи, които се отопляват на твърдо гориво.
Иначе и аз в един период го обмислях, има много красиви къщи по уличките надолу от Панорамния път.

# 3
Да в Бояна, май трябваше да уточня, че  става въпрос за София

# 4
С уточнението, че не съм живяла там, ще споделя опит от ежедневни пътувания до Княжево и обратно (ако говориш за Панорамен път в тази му част). Доста е натоварено, особено сутрин и привечер, когато се засилва трафика съответно от или към Перник. Освен това пътят е много, много тесен и за повечето къщи, които гледат към самото шосе е сериозно предизвикателство включването към трафика или паркирането, когато се прибираш. И последно - през зимата въздухът е задушлив от дима от къщи, които се отопляват на твърдо гориво.
Иначе и аз в един период го обмислях, има много красиви къщи по уличките надолу от Панорамния път.
Благодаря за мнението  bouquet

# 5
Благодаря за мнението  bouquet

Абсолютно подкрепям - страшни задръствания, отвратителна смрад - дали на твърдо гориво или от колите - все тая. Повечето кооперации там нямат канализация, на някакъв вид септична яма са. Винаги е хладно и усойно, т.к от към южната страна е планината, а кооперациите са точно в чупката на билото, а на север също не е особено слънчево изложението  Peace Инфраструктурата от самия път към кооперациите в повечето случаи е лоша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт