Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 151 444
  • 860
  •   1
Отговори
# 375
Миналия четвъртък си получих пратките поръчани в периода 09-11 ноември. Междувременно съм получил над 10 пратки поръчани 18-22 декември...

# 376
Благодаря ви за бързите отговори ! И при мен е така , поръчки от декември дойдоха и забравих за тях , през ноември също имах няколко , само 2 ми се бавят още. Вчера китаеца ми обясни , че наистина имало някакъв проблем с нашите пощи след ноември, понеже му бях писала , че не искам рефунд а да ми изпрати нова поръчка.

# 377
Привет ,ще можете ли да ми кажете какво точно се случва с тази пратка? Trackin number RS512986978CN

# 378
Привет ,ще можете ли да ми кажете какво точно се случва с тази пратка? Trackin number RS512986978CN
ОТ Китай излиза.

# 379
Пратката е напуснала Китай на 02.01. Може да следиш този линк http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … D0%B5%D0%B4%D0%B8 и когато е в България ще се появи нов статус. Може и да се позабави пратката.

# 380
Имате ли впечатление от Special Line-YW? Поръчах една рокля, която пише, че се изпраща с China Post Registered Air Mail,  а продавачът сега я е пратил с тази. Дали ще е много по - бавна от китайските пощи  Thinking

# 381
Имате ли впечатление от Special Line-YW? Поръчах една рокля, която пише, че се изпраща с China Post Registered Air Mail,  а продавачът сега я е пратил с тази. Дали ще е много по - бавна от китайските пощи  Thinking
От най-евтините доставки е и съответно бавни.
След като я получиш може да отвориш диспут, че са сменили метода на доставка (има го като опция). Не съм имал имал такъв случай и не знам колко ще ти върнат.

# 382
Здравейте, имам поръчка от края на ноември с номер RO105451132CN .В проследяването пише, че на 6.12.2016 е напуснала Китай, след това аз не откривам нищо. Може ли някой да провери дали ще изкара повече инфо?

# 383
Здравейте, имам поръчка от края на ноември с номер RO105451132CN .В проследяването пише, че на 6.12.2016 е напуснала Китай, след това аз не откривам нищо. Може ли някой да провери дали ще изкара повече инфо?
Няма нова информация.

# 384
Кейс купен на 11 11 2016 с проследяващ номер само в Китай Днес гледам че пратката е в България, а днес ми преведоха и парите в картата от диспута Значи другата седмица трябва да си го взема от пощата и ще кяра едни 8$ Въпроса е как мога да му изпратя парите

# 385
  • Варна
Кейс купен на 11 11 2016 с проследяващ номер само в Китай Днес гледам че пратката е в България, а днес ми преведоха и парите в картата от диспута Значи другата седмица трябва да си го взема от пощата и ще кяра едни 8$ Въпроса е как мога да му изпратя парите
Можеш да се договориш с търговеца да направиш поръчка за 8$, да я платиш, той да не изпраща нищо, а след това да потвърдиш, че си получил стоката и той ще си вземе парите.

# 386
Момичета пак съм аз,
открих диспут за връщане на сума, но търговеца отказва. За да ескалирам, трябва ли нещо да направя, да се свържа с Али експрес или автоматично се случва след като не сме се разбрали с търговеца  newsm78
Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм наясно. Благодаря ви

# 387
Момичета пак съм аз,
открих диспут за връщане на сума, но търговеца отказва. За да ескалирам, трябва ли нещо да направя, да се свържа с Али експрес или автоматично се случва след като не сме се разбрали с търговеца  newsm78
Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм наясно. Благодаря ви
Автоматично е.

# 388
Благодаря за отделеното време!

# 389
  • Бургас На пресечката за Рая
Здравейте! Защо на моята пратка няма букви а само цифри? Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм на ясно!

Общи условия

Активация на акаунт