ОКТОМВРИЙКИ 2016Г.

• 40 070
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета! И аз да се запиша - последен М 30.12.2015 г., кръвен тест от 1.02.2016 - 1406, а вчера направих преглед при гинеколог - видях и точицата, която тепърва ще се оформя и ще стане бебче Simple Smile
За мен това е първа бременност и много изненадваща. Не че не е желана, просто не е планирана. Засега се чувствам добре, но съм изпаднала в пълен стрес, страх и ужас от това, което предстои... Надявам се всичко да е наред.
Желая Ви лека и безпроблемна бременност! Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 16:57 от karmelita78

# 91
Момичета утре съм на първи преглед. Все пак във вторник правих чхг беше 5160 понеже получих прокървяване леко, но мина за два дни. А сега съм с хрема от настинка. Направо ще се побъркам от притеснение да не стане нещо с бебка.
Стискайте палци момичета.

# 92
  • София/Севлиево
Amely676 спокойно,всичко ще е наред.За хремата може чайче да си направиш от настърган пресен джинджифил,мед,прясно изцеден лимон и едно-две листенца мента.ЧХГ ти е страхотен, моят точно на 14 ден от трансфера .т.е. днес е 337, което според таблиците в интернет си е супер.

karmelita78 не се шашкай,отпусни се и се наслаждавай на една прекрасна и безпроблемна бременност.

Ех че е хубаво,увеличаваме се ден след ден, скоро ще почнем да виждаме сакчета и чуваме сърчица, а времето до октомври даже няма да усетим как ще мине , знам го от опит колко бързо минават тези 9 месеца  Hug

# 93
Amely676 спокойно,всичко ще е наред.За хремата може чайче да си направиш от настърган пресен джинджифил,мед,прясно изцеден лимон и едно-две листенца мента.ЧХГ ти е страхотен, моят точно на 14 ден от трансфера .т.е. днес е 337, което според таблиците в интернет си е супер.

Благодаря за рецептата за чая. Аз се притеснявам че чхг пък ми е много висок. Но пък може и да си имам две мънички сърчица. Ще съм най-щастливата жена Simple Smile

# 94
Привет на всички! bouquet

karmelita78, и за мен е първа бременност и вълнението е не-чо-веш-ко.
Дали всичко ще бъде наред, само това ми е в главата... Embarassed и другото е, че съм супер неориентирана, ама то аз и по принцип съм си шемет, така че не очаквам изведнъж да стана много оправна. Whistling hahaha

Но като гледам и момичетата, на които не им е за първи път, не по-малко се вълнуват, изобщо, ако може да се обобщи, Октомврийки сме изтъкани от вълнения! Laughing

Утре ще правя втори кръвен, да видим какво ще покаже, дано да е добро! Praynig Чувствам се отлично и нямам никакви значителни оплаквания. И ще го питам доктора вече да определя дата за среща, искам и аз да видя нещо. Crossing Arms

# 95
Добре дошлиии на новите октомврийски мамчетаа ...и аз много се вълнувамм явно при всички е така Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 96
Увеличаваме се с всеки изминал ден,което е супер GrinningЛеко бременеене  на всички по-малко грижи и притеснения Heart Eyes

# 97
Момичета, болките в корема ми,по изчезнаха,в гърдите също. Усещам леко придърпване,но определено не и болката до вчера. Дали е нормално, има ли други с подобни наблюдения? На гинеколог съм чак в понеделник.  newsm78

# 98
Първо добре дошли на всички нови момичета!  bouquet
Кармелита , радвам се че има още някой с непланувана брмеменност ,  че се чувствах малко странно като чета другите как са очаквали и т. н ., за мен е трета бременност, имам едно момченце на 3 годинки и един спонтанен аборт, това сега дори нямам идея кога е станало и шока е пълен  #Crazy И въпреки че не ми е за първи път , се вълнувам мнооооого.

# 99
marieta8225 и аз съм с подобни болки и придърпваня,но онзи ден като бях на док ми каза че всичко е ок.Аз бях силно притесненена , защотото при предишната бременност нямах такива симптоми.Не се притеснявай излишно сигурна съм че всичко ще е ок в понеделник Hug

# 100
Привет на всички! bouquet

karmelita78, и за мен е първа бременност и вълнението е не-чо-веш-ко.
Дали всичко ще бъде наред, само това ми е в главата... Embarassed и другото е, че съм супер неориентирана, ама то аз и по принцип съм си шемет, така че не очаквам изведнъж да стана много оправна. Whistling hahaha
Хаха, моите наблюдения пък са, че жените стават по-оправни и организирани след като родят. При мен и повечето ми познати нивото на организация на житието-битието нарасна и планирам по-добре всички задачи. Обяснявам си го с необходимостта да свърша всичко не само за себе си, работата, ами и за детето, а когато трябва, просто трябва и го правиш. Разбира се, деля си отговорностите с мъжа ми, иначе не  виждам как бих се справила.

# 101
Хихи, аз не, че не се справям с нещата или организацията на живота, а просто съм неориентирана в текущия процес preggo, какво се случва, кога се случва, защо се случва, сега ли да се обадя на доктора, после ли, да не би да давам излишен зор; сега тия резултати много ли са добри, защо има по-добри от моите, значи моите не са добри Twisted Evil, да не би да си навредя от незнание на нещо, което се очаква да го знам по рождение, едва ли не и ей такива...  Sunglasses
Като ме питат кога ти беше последния цикъл (айде това го помня още), проверявам в календара на телефона, или колко дни ти закъснява, също проверявам и то всеки път, или от колко време си на еди кое си хапче... и обирам едни такива погледни все едно съм малоумна.  doh
Ами, не помня бе, просто не помня, но си записвам!

Извън това, живея с убеждението, че нямам проблеми с организация на работата и бита. Mr. Green

# 102
Хеййй здравейте бъдещи мамчетааа,аз да се похваляя,че болките ниско в коремаа вече отшумяха,но в гърдите все още не продължават да си ме болят все така...утре е деня на М,ноооо разбирра се НЕ я чакам да дойде слееед 3 категорично положителни теста  EFP иииии таакаа...лека бременност на всички нови бъдещи мамчета (;  Simple Smile newsm03 newsm03 newsm03

# 103
Здравейте, бъдещи мамита! bouquet
Аз онзи ден бях при докито, смяхме се, поговорихме си и имаме час с Голямото Мъжко Тяло на 15 за среща от близко с бебо Heart Eyes , а пък най-близката ни среща ще бъде най-късмо до 20 септември, така че аз съм септемврийка  Grinning
добре дошли на всички видели  EFP  Hug
marieta8225, болките ниско долу, както и всички други симптоми се дължат на нарастващото ниво на прогестерона, не се притеснявай! Трябва да звъниш на докито спешно ако видиш розова или ярко червена кръв- това е сигнал на проблем. Хубаво е да не уморяваш да са си слушаш организма. Разбира се това е малко трудно и стряскащо когато това ти е първа бременност и всичко е ново за теб и организма ти! Успокояващото е, че все пак на теб ти е втора и първата е била успешна, въпреки проблемите! Истина е, че няма две бременности, които да си приличат, но първото нещо което те пита докито е дали си имала проблеми при предишната бременност и какви са били те, защото вероятността за същите проблеми е по-голяма при осъствието на такива при предишно носене на бебче! симптомите са едно, проблемите са друго! аз при предишната бременност имах целият пакет от симптоми и то много задълбочени! Имах сериозна връзка с тоалетната чиния 6 месеца и то по цял ден  Sick и какво ли още не! Сега освен придърпването долу, чувствителните гърди, спането, постоянното пишкане и едва ли не постоянният глад не мога да кажа че съм бременна! дори и Голямото Мъжко Тяло постоянно ме пита- "Ти сигурна ли си, че си бременна? Ще те питам, докато не видя, че корема ти расте и бебето се движи!"  Laughing Не се притеснявай излишно! Смятам че говоря от името на всички като казвам, че се  Praynig да бъде успешна до финал и без проблеми, но ако го мислиш постоянно натоварваш себе си и вредиш на бебето!  Hug

# 104
Здравейте бъдещи мамчета, да се запиша и аз сред вас  Hug
Моят предполагаем термин за сега е 09.10.2016г. пък да видим. Още не съм ходила на лекар,планирам това да стане следващата седмица. За сега имам леки предърпвания, днес и кръста леко ме наболява. Виеше ми се свят само 2 пъти до сега и то в дните,когато трябваше да ми дойде.Сега нямам никакви проблеми,което на моменти малко ме плаши,защото не се чувствам бременна  Joy
Това ми е втора Б, имам си едно момиченце,което април ще стане на 5 и вече има голямо желание да си имаме бебе, от сума време само за това говори,но за сега го пазим в тайна от нея.Мисля да е изненада за РД.

Общи условия

Активация на акаунт