Свръхактивен пикочен мехур

• 98 208
  • 515
  •   1
Отговори
# 495
Bella-dona, първо трябва да се отървеш от бактерии и уроинфекции изобщо. Описаното от мен правят в урологични отделения.

# 496
Bella-dona, първо трябва да се отървеш от бактерии и уроинфекции изобщо. Описаното от мен правят в урологични отделения.
А , как да се оттърва. Лекувам е. Коли и след Това слагам вагинални лактобацили. Пускам контрола излиза ми Ентерокок.
Лекувам него пак същото правя пуска контрола излиза ми Цитробактер.
Хайде пак лечение с АБ по антибиограма после контрола ИзлиА Клебсиела.
Няма вече орално какво да пия минаван на венозно Колистин. След него затова увреждане и болка в мехура. И сега на контролата Протеус……..
цялото семейство бактерия се изредиха
Една махам нова идва
Как да махна нацяло тази която лекувам и нова да Не идва ……. За да не се налага пак нещо да пия и да се Тровя.
Ето това не ми го казва никой лекар
Само ме тъпчат с химия и вече дроба  и жлъчката ме болят.
Косата ми окапа и какво ли още не
Нямам идея вече какъв е плана и спасението

# 497
Bella-dona, нали ти написах горе, какво се прави, когато не можеш да се отървеш от уроинфекции, ентерококи и прочее.

# 498
Може ли да ми препоръчате добър лекар за София или Пловдив. Все пак да проверят какво ми има.
Един ден съм добре няма проблем на следващия цял ден през 15 мин позиви за уриниране. Не знам аз ли с нещо ги предизвиквам или си има проблем. 
Пия чай от мечо грозде и боровинка имам чувството че като се наливам с чай още повече влошавам и активирам уринирането. Вече не знам какво да пия и да ям и как….
Моля съвет за конкретен лекар

# 499
Може ли да ми препоръчате добър лекар за София или Пловдив. Все пак да проверят какво ми има.
Един ден съм добре няма проблем на следващия цял ден през 15 мин позиви за уриниране. Не знам аз ли с нещо ги предизвиквам или си има проблем. 
Пия чай от мечо грозде и боровинка имам чувството че като се наливам с чай още повече влошавам и активирам уринирането. Вече не знам какво да пия и да ям и как….
Моля съвет за конкретен лекар
Цистостопия правена ли е някога, когато не сте били в активна инфекция? Според мен има нещо, което провокира инфекциите. Би могло да е все ощенеизлекувана уреаплазма. Изследване за трихомони правено ли е ( но не ДНК тест)?

# 500
Последният коментар ме подсети, че освен за уреаплазма и микроплазма, да си направите и кръвен тест за Хламидия.

# 501
Последният коментар ме подсети, че освен за уреаплазма и микроплазма, да си направите и кръвен тест за Хламидия.
Да! Задължително! Макар че не е сигурно че и той ще докаже инфекция. Но пък за хламидия има и друга симптоматика, затова е хубаво да се гледат комплексно симптоми и резултати. Дано дамата пише как е.

# 502
Хламидия не предизвиква чести позиви за уриниране, а по-скоро безплодие. Тя протича много дискретно. Но нека да се изследва.

# 503
Здравейте отново. Още не съм правила цистоскопия защото не намирам читав лекар….. тука на един от прегледите ми казаха имаш едни 15 мл задържана урина в мехура ама неееее кой знае какво …….. и до там.  
Нямам идея вече какво ми е
Пия но шпа и минава до няколко часа или цял ден. На следващия ден пак отначало.
Силни болки в кръста , таза, опашка надолу по краката.  За трихомони и плазма съм се тествала в Геника всеки месец.
Плазма имахме преди година лекувахме я с доксициклин.
То след него се започна този кръг на бактерия и цистити …………
Иначе за трихомони знам че изисква хубава среда и утре смятаме да посетим НЦПЗБ София д р Боянова. За да вземе пак секрети и еякулат и да проверим дали наистина ги няма. Да ги отхвърля като опция.
И кръвен на хламидия не съм пускала.
По скоро имам чревна дисбиоза……. И съм чревен резервоар на бактерия към влагалището. Защото и там всичко е смазано ……. Но вече 15 ти аБ не ми се пие.  
Измина годината в пиене на АБ
Коса всичко ми окапа……..
и от много пиене и вливане започна вече болката ниско долу
Как и защо и от какво никой не дава обяснение …….. обикалям постоянно кабинетите и никаква ценна информация не откривам са състоянието си 😒😫
Исках да допълня че от днес си само назначих да пия Везизол 5 мг х 1 на ден
Така съм чела за него
Вече 4 часа не съм уринирала …….
Сякаш помогна , а той е за свръхактивен мехур. Вероятно щом ми подейства мехура ми е бил такъв.  Но от какво и защо предстои да разбера и дано успея 🙏

# 504
Здравейте отново. Още не съм правила цистоскопия защото не намирам читав лекар….. тука на един от прегледите ми казаха имаш едни 15 мл задържана урина в мехура ама неееее кой знае какво …….. и до там.  
Нямам идея вече какво ми е
Пия но шпа и минава до няколко часа или цял ден. На следващия ден пак отначало.
Силни болки в кръста , таза, опашка надолу по краката.  За трихомони и плазма съм се тествала в Геника всеки месец.
Плазма имахме преди година лекувахме я с доксициклин.
То след него се започна този кръг на бактерия и цистити …………
Иначе за трихомони знам че изисква хубава среда и утре смятаме да посетим НЦПЗБ София д р Боянова. За да вземе пак секрети и еякулат и да проверим дали наистина ги няма. Да ги отхвърля като опция.
И кръвен на хламидия не съм пускала.
По скоро имам чревна дисбиоза……. И съм чревен резервоар на бактерия към влагалището. Защото и там всичко е смазано ……. Но вече 15 ти аБ не ми се пие.  
Измина годината в пиене на АБ
Коса всичко ми окапа……..
и от много пиене и вливане започна вече болката ниско долу
Как и защо и от какво никой не дава обяснение …….. обикалям постоянно кабинетите и никаква ценна информация не откривам са състоянието си 😒😫
Исках да допълня че от днес си само назначих да пия Везизол 5 мг х 1 на ден
Така съм чела за него
Вече 4 часа не съм уринирала …….
Сякаш помогна , а той е за свръхактивен мехур. Вероятно щом ми подейства мехура ми е бил такъв.  Но от какво и защо предстои да разбера и дано успея 🙏
Пишете ми, ще ви разкажа моя опит с цистоскопията. На мен са ми предписвали везикеър, но нямах промяна от него.

# 505
При мен везикеър имаше ефект първия ден и аз така се обнадеждих, имах сухота в устата, като страничен ефект, иначе добре се чувствах, от втория ден нататък ходих по - често от обикновено, усещах дразнене и след няма и една опаковка го спрях.

# 506
Те Везизол и Везикеър били едно и също. Само разлика в парите. Едното 16 лв другото 31 била фирмата друга. Но наистина след 1 таб вече почти не уринирам …….
Сега пък спрях нацяло.
Почти вече 7 ч и нагоре не съм уринирала …
И но шпа пия защото само той ми отпуска болката и така преминава леко деня
Но , моя мехур е свхрух активен от постоянен пренос на бактерия.  Как и защо става не знам вече.  Постоянно висока хигиена без полов контакт и пак и отново все нова бактерия се появява скапва лигавицата и се започва позив за урниниране и болка.
Амо спра това презаразяване ще се оправи и проблема с мехура …… поне така четох

# 507
Bella-dona, аз никога нямах никакви инфекции, бактерии в урина, уроплазма, хламидии или нещо, но имах упорити и чести позиви за уриниране и особено през нощта, което не ми даваше да заспивам. Било е страшно. Нямах преди и цистити, а просто започнаха постепенно учестени позиви за уриниране, а после по-чести и упорити. Везикеър, Бетмига и прочее за мен са безполезни препарати. При изпускане на урина, чувам от хората, че помагат. Вземи Инкотан от 15 мг и виж, как ще ти подейства. Ако не става, увеличи дозата. Прочети и листовката му, как се пие. Известно време аз се спасявах с него. Но болката говори, че при теб не е само свръхактивен пикочен мехур, което значи, че просто стенките на пикочния мехур реагират и на капка урина и получават спазми и ти се ходи до тоалетната, но и има някакъв друг проблем, от който имаш болки. Почни с цистоскопия. Да не би там ще видят нещо, някакъв източник на бактерии. Може би, папилом, полип, знам ли, раничка......

# 508
Bella-dona, аз никога нямах никакви инфекции, бактерии в урина, уроплазма, хламидии или нещо, но имах упорити и чести позиви за уриниране и особено през нощта, което не ми даваше да заспивам. Било е страшно. Нямах преди и цистити, а просто започнаха постепенно учестени позиви за уриниране, а после по-чести и упорити. Везикеър, Бетмига и прочее за мен са безполезни препарати. При изпускане на урина, чувам от хората, че помагат. Вземи Инкотан от 15 мг и виж, как ще ти подейства. Ако не става, увеличи дозата. Прочети и листовката му, как се пие. Известно време аз се спасявах с него. Но болката говори, че при теб не е само свръхактивен пикочен мехур, което значи, че просто стенките на пикочния мехур реагират и на капка урина и получават спазми и ти се ходи до тоалетната, но и има някакъв друг проблем, от който имаш болки. Почни с цистоскопия. Да не би там ще видят нещо, някакъв източник на бактерии. Може би, папилом, полип, знам ли, раничка......
Бях в София на лекар тази сряда. При д-р Боянова НЦЗПБ взеха ми над 6 вида секрети пълен пакет изследвания за всичко
Всичко в отрицателно
Дори и 3 вида изследване за трихомони.
На стъкло, Антигенен тест и TV4 среда
Всичко е отр.
Урина също чиста
Откриха ми само Кандида парапсилозис
Много рядка масова била и трудно се откривала.  Те имали такава среда и затова са я открили. Пресяване направиха и също се установи че е тя.
Казаха че се полепвала по уретрата и пик мехур и създавала Кандидозен цистит …….
Назначиха ми 2 глобули Лумексин през ден и Кандизол
Дифлукан 3 бр
За сега съм добре. След лумексина всичко утихна. Вече няма позиви за уриниране.
При мен това е била причината

# 509
А в момента как сте с уринирането? Все още ли често уринирате? Все още приемате Инкотан 15 мг и отколко време го приемате? И по колко таблетки на ден приемате?
Благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт