Страхотна диета

• 136 679
  • 570
  •   1
Отговори
# 255
  • UK/София
Ами рязка съм си, не смятам и ад се променям Simple SmileНа принципа съм на "Право куме в очи", а така обичам да подхождат и към мен. 

ЗАХАРИН- Широко използван подсладител в напитки и медицински продукти. Захарина е 400 - 500 пъти по-сладък от обикновенната захар (1 г. захарин замества 500 г обикновенна захар). Подходящ е за диабетици.

Захарин – няколко проучвания през 70-те години свързват захарина с рак в лабораторни животни. Върху опаковките на сладкиши и диетични напитки в САЩ има предупреждение: “Употребата на този продукт може да бъде опасна за вашето здраве, тъй като съдържа захарин...” Въпреки това, захаринът може да бъде открит в голямо разнообразие от продукти: детски сокове, сладоледи, чипс, сладкиши, напитки и др.
Ацесулфам К – тестовете показват, че тази добавка причинява рак в животните, което показва, че може да повиши рака при хората

Това както и да е, но пак ти казвам, че тази диета е а принципа на разделното хранене.И ако искаш да свалиш по-бързо килограмите, трябва да се избягва.Ти сама си решаваш дали да го ползваш.Според мен е по-добре за известно време да не го консумираш.Аз по този начин свалих 45кг.Ако си бях позволявала такива малки отклонения, нямаше да постигна такива резултати.Казвам ти го за твое добро, а не с цел заяждане!

# 256
  • БГ
момичета аз я започнах но нещо ми се подувше корема от това мляко, може би не съм взимала правилна марка, вие какво хапвате?

# 257
Биляна: Кафе и чай без захар, така ли? Бррррррррр....знаех,че е вреден захарина, ама..... трудно ще ми е да се разделя с него...ще опитам

# 258
Аз  си пия със  захарин , иначе ми  става лошо ....мразя неподсладен чай , а след като мед е  забранен, ще  си пия със  захарин ....то и на  цигарите пише ,че  са вредни за здравето и  опасни за рак (набързо казано) ...но  не  са  спряли  вси4ки да пушат , та дори и бременни(което за мен е недопустимо) Wink Та  за  времето на диетата ...няма да се разболеем от рак заради  захарина.Така де ....всеки си избира..... Simple Smile

Аз да  се похваля  днес ми е 2-ри ден и съм 1,800  надолу !!! Изглежда ще се  запъна на някое место  по някое  време , но сега  върви  екстремно  бързо , предполагам  течностите  са това за сега ....защото  голямо посещение на "офиса" по малка нужда   става hahahaНо съм  доволна.....това,което постигах с нисковъгл.   диета  за 20 дена , тук за няколко както  гледам как върви ....

Успех на  всички.....докладвайте Peace

# 259
  • София
Седми ден  Laughing Усещам, че дънките ми не са впити вече толкова много  Mr. Green За кг не знам, не съм си купила още кантар  Mr. Green
Успех, момичета и стига с тия вафли  Peace

# 260
Момичета, нормално ли е вече 9-ти ден да задържам теглото? Спазвам стриктно всичко, а килограмите същите. Май започвам да се отчайвам.

# 261
  • UK/София
Момичета, нормално ли е вече 9-ти ден да задържам теглото? Спазвам стриктно всичко, а килограмите същите. Май започвам да се отчайвам.
Ако имаш да сваляш малко килограми, или ако си пред цикъл е нормално.Също и ако хапваш повече сол, тя задържа водата в организма.Но не се предвай, може да е застой, но той ще отмине и ще започнеш да сваляш Heart Eyes

# 262
Момичета, правя първата диета, ама с мно-о-о-го отклонения. Но сега като чета последните постове, разбирам, че май отклоненията ми са повече от мно-о-о-го. Във въглехидратния ден ям например ориз с лапад, със заливка от кисело мляко и яйце!!! Мислех, че количеството на заливката е пренебрежимо малко. Смятате ли, че трябва да се яде само един вид продукт, при това - подбразбира се, неготвен???

Моля, споделете какво хапвате - по едно примерно меню за въглехидратен и белтъчен ден???
А , да споделя резултатите - видимо отслабвам, дрехите се отпускат, а кантарът - не мърда. Взимам да се отчайвам.

# 263
Това както и да е, но пак ти казвам, че тази диета е а принципа на разделното хранене.И ако искаш да свалиш по-бързо килограмите, трябва да се избягва.Ти сама си решаваш дали да го ползваш.Според мен е по-добре за известно време да не го консумираш.Аз по този начин свалих 45кг.Ако си бях позволявала такива малки отклонения, нямаше да постигна такива резултати.Казвам ти го за твое добро, а не с цел заяждане!

Е това вече звучи амбициращо Simple SmileБиляна,а точно с тази диета ли свали килограмите или с разделно хранене?Аз свалих 20кг с разделно,но не съм го спазвала строго,т.е.не съм чела по-подробно за него,а спазвах основните принципи-на едно ядене да не смесвам белтъци с въглехидрати,изключих тестени и сладки изделия,газирано и май това е.сега обаче съм се закотвила на 56 и не мога да сваля последните 5кг,та въпросът ми е при разделното хранене за едно ядене или за цял ден се спазва еднообразието(сори за дългия увод Embarassed)

# 264
даааа, и аз се запалих Simple Smile
Свалих си килцата от бремеността още преди месец даже съм -1 отпреди да забременея, но тъй като 1/2 година преди да забременея спрях цигарите си имам 2 килца за сваляне.
Та старта ми е 51, а целта 49.
Диетката звучи изпълнимо, то аз и без това почти същите неща хапвам, само където ям веднъж на ден, което май е грешка, Доколкото знам трябва да се яде под час за да може организма да си знае кога ще получи храна и да не се шашка, че ще остане гладен. Когато се шашка, че ще гладува се настройва да трупа мазнинки, а при яденето в строго определен час го няма този стрес и започва да топи мазнинките.
Бройте ме и мен от утре.

# 265
  • най-шареното място
Втори ден ми е - първа диета. Много хапване е и ми се вижда много обещаваща!

Мислех, че количеството на заливката е пренебрежимо малко. Смятате ли, че трябва да се яде само един вид продукт, при това - подбразбира се, неготвен???

Моля, споделете какво хапвате - по едно примерно меню за въглехидратен и белтъчен ден???
А , да споделя резултатите - видимо отслабвам, дрехите се отпускат, а кантарът - не мърда. Взимам да се отчайвам.

И аз да подкрепя питането: "белтъчна храна" - една храна или примерно може яйце със сирене или пиле с топено сирене?
Да се сбъркам нещо днес бях на пилешки гърди на тиган + зелена салата, а следващия въглехидратен го планувам картофена салата + салата от моркови.
Но салата от моркови и зеле или маруля и царевица ми звучи по-добре, а понятие нямам ще нагазя ли диетата....? А ризото/ориз със целенчуци само/???

В дните с млякото какво хапвате? При мен първия беше таратор и си мечтая за малинов шейк, но малини?... не си се представям да ям портокали с мляко... Някакви предложения? Ще съм ви благодарна!

# 266
  • UK/София
Bili , помогна ми книгата "Сила за живот" на Харви Деймънд!
 На другите спирам да отговарям-нека продължи някой друг!Вече въпросите ми действат изнервящо #Cussing outИсках с добри намерения да помогна и да обясня, а то се оказа, че няма смисъл.Ами ориз с лапад и заливка от яйца ме довърши #CrazyИ пилето с топеното сирене..... ooooh! Simple SmileМомичета, моичета-воля си тябва!Диетата е за 3-4 седмици, осъзнайте се!

# 267
  • Балчик-Сливен
Основното в диетата-еднообразни храни ,подавани през равни интервали.
Да се похваля-въпреки че съм пред цикъл свалям минимум 300 грама на ден.
Днес ми е 10-ти ден и се развам,че нямам никакво отклонение и ,естествено,резултатите са налице.
Успех на всички и...без отклонения Naughty Laughing

# 268
Ами ориз с лапад и заливка от яйца ме довърши #CrazyИ пилето с топеното сирене..... ooooh! Simple SmileМомичета, моичета-воля си тябва!Диетата е за 3-4 седмици, осъзнайте се!

Права си е Биляна. Ако сте решили да правите дадена диета, трябва точно да се придържате към препоръчаното. И тогава наистина ще има  очаквания резултат. Ако пък си внасяте непрекъснато някакви промени, това си подслаждате, друго си посолявате, трето си донаждате, щото си го обичате, не очаквайте кой знае какво. Може пак да отслабнете, особено ако се ограничавате в количествата, но ще бъде много по-бавно.  Идеята на точно този вид диети не е намаляване на количеството храна (само!), но и подходящо комбиниране на продуктите, което да облекчи храносмилателната система, ускори метаболизма и подпомогне разграждането на сланинките.

Такаааа, сега, след като се произнесох компетентно по въпроса, мога да си призная, че и мен хич ме няма в стриктното спазване Embarassed Но поне знам, че това е неправилно и някой ден ще се поправя Mr. Green

# 269
  • най-шареното място
Е след като ви хвърлих в ужас, остава да заключа, че отговора на въпроса:

"белтъчна храна" - една храна или примерно може яйце със сирене или пиле с топено сирене?

е само една храна?
не белтъчна храна по приницип а само месо, само яйца, само сирене?
Сега правилно ли разбирам идеята?
Много ще се радвам на отговор по въпроса!

Общи условия

Активация на акаунт