Страхотна диета

• 135 960
  • 570
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм все още бременна,но съм в 9-тия месец-интересува ме дали тази диета може да се спазва от кърмачки,защото смятам след като родя да се възстановя с нея- много ми допадна!А и тези които са приключили вече снея да пишат ефекта от нея запазва ли се?

# 106
danica, наслаждавай се на бременността и после на кърменето с бебчо, време за диети ще има и след това  Wink Да не говорим, че е напълно възможно да си от щастливките (като мен Laughing), които отслабват здраво с кърмене.   bouquet
Иначе диетата много ми допада, благодаря на авторката!

# 107
Здравейте момичета!  wavey
Аз преди две години ходих при доц. Байкова в продължение на три месеца. Всичките й диети са страхотни,  newsm10 (мойте ги сменяхме всяка седмица), но трябва стриктно да се спазват, за да има ефект. Аз за трите месеца свалих 12 кг., но най-хубавото е, че като спрях диетите и започнах да си се храня нормално (а аз обичам да си похапвам  Embarassed) не си възвърнах килограмите, е... с изключение на 2-3 килца Embarassed, но мисля, че това е нормално.
Искам да поздравя всички момичета, които са започнали диетата и да ви кажа да не се отказвате, ако се получи период на задържане. При мен се получи такъв период след като свалих първите 5 кг., две седмици след това не мръднах нито грам  Cry, и тъкмо като бях решила да се откажа започнах отново да свалям.
Така че момичета... желая ви успех!   bouquet  Диетите са страхотни и от тях наистина има ефект.

# 108
Днес я започнах,но от следобяд ме боли глава,което рядко ми се случва. Може би е от диетата.Млечните не ми се отразяват много добре. Утре на плодове и месце ще е по-добре

# 109
  • UK/София
Днес я започнах,но от следобяд ме боли глава,което рядко ми се случва. Може би е от диетата.Млечните не ми се отразяват много добре. Утре на плодове и месце ще е по-добре
Аз имам ужасен вкус в устата, все едно съм яла желязо SickНо главата си ме боли всеки ден, не мога да кажа че при мен е от диетата.Може така да е само първите дни Confused

# 110
Това наистина е много лесна и приятна диета. Дано да има ефект. Аз я бях започнала, но покрай Великден се объркаха нещата. Сега я почвам наново.

# 111
Аз имам ужасен вкус в устата, все едно съм яла желязо SickНо главата си ме боли всеки ден, не мога да кажа че при мен е от диетата.Може така да е само първите дни Confused

При теб какъв е  ефекта от диетата? от колко дни си на нея?

# 112
Това наистина е много лесна и приятна диета. Дано да има ефект. Аз я бях започнала, но покрай Великден се объркаха нещата. Сега я почвам наново.

А имаше ли ефект докато я правеше?

# 113
  • София/Осло

Хайде момичета, ако някоя се навие да сме си стимул и да си правим компания ще е чудесно Hug

а3 сьм навита, но никой не ка3а става ли 3а кьрмачки и ме е малко страх...
Да, става за кърмачки.Аз ходих при нея преди 3 месеца.Все още кърмя и отслабнах Peace..Просто за кърмачки количествата на киселото мляко са неограничени и се пие през целия ден.

Здравейте, някой спазва ли ги тези диети --моля дамата която ги пусна да ни отговори на въпросите. Пиете ли кафе, докато спазвате тази диета?
А ако не всеки ден ставате в 8 часа, как се отзарява това на часовете на хранене?Знам, че Байкова дава накрая и захранване. Стигнахте ли до този момент? Какво представлява?
И дали ще  пусне още диети от Байкова. Благодаря ти ,че ни написа тези диети и още ,нека и други дами които правят диети предписани от диетолог да ги напишат моля  не всеки има време и пари да ползва услугите им .
 Hug Heart Eyes
Пиех си кафе сутрин ,дори закусвах овесени ядки ,защото се отразяваха добре на кърмата ми.
Захранването не съм го спазвала, защото включваше мнооого ядене- на закуска баничка ,в 10 ч. парче кекс Thinking и аз се отказах от него.
Успех на всички диетуващи.
Наистина има страхотен успех Hug

# 114
  • София

Хайде момичета, ако някоя се навие да сме си стимул и да си правим компания ще е чудесно Hug

а3 сьм навита, но никой не ка3а става ли 3а кьрмачки и ме е малко страх...
Да, става за кърмачки.Аз ходих при нея преди 3 месеца.Все още кърмя и отслабнах Peace..Просто за кърмачки количествата на киселото мляко са неограничени и се пие през целия ден.

Здравейте, някой спазва ли ги тези диети --моля дамата която ги пусна да ни отговори на въпросите. Пиете ли кафе, докато спазвате тази диета?
А ако не всеки ден ставате в 8 часа, как се отзарява това на часовете на хранене?Знам, че Байкова дава накрая и захранване. Стигнахте ли до този момент? Какво представлява?
И дали ще  пусне още диети от Байкова. Благодаря ти ,че ни написа тези диети и още ,нека и други дами които правят диети предписани от диетолог да ги напишат моля  не всеки има време и пари да ползва услугите им .
 Hug Heart Eyes
Пиех си кафе сутрин ,дори закусвах овесени ядки ,защото се отразяваха добре на кърмата ми.
Захранването не съм го спазвала, защото включваше мнооого ядене- на закуска баничка ,в 10 ч. парче кекс Thinking и аз се отказах от него.
Успех на всички диетуващи.
Наистина има страхотен успех Hug

Аз разбрах, че няма ограничение на киселото мляко и плодовете  Confused и се чудя защо при тази диета плюс каране на колело по 1 час всеки ден , резултата беше само -1кг за 2-е седмици  #Cussing out
Аз искам да сваля последните 4кг, които са най-упорити, но все пак моя резултат беше отчайващ.... newsm78
Моля ви, кажете ми какво е количеството, което трябва да се яде?
Аз не съм кърмачка...

# 115
Последно, има ли някой отслабнал от страхотната диета, освен авторката...

# 116
  • UK/София
marisha  
, при теб се получава така, защото имаш много малко килограми за сваляне.По-пълните хора свалят много по-бързо.Но като останат само 4-5кг. винаги е трудно.Не трябва да се отчайваш, а да продължиш.

# 117
  • UK/София
Последно, има ли някой отслабнал от страхотната диета, освен авторката...
А прочети постингите в темата и ще разбереш Confused

# 118
  • Варна

Здравейте и от мен!

marisha , ще дойде резултатът, не се отчайвай!Може временно да си в застой.Някой по-горе беше казал,че от третата седмица се започвало да се сваля повече.А освен диетата и спортуваш.
Аз започнах първата диета на 7-ми април.За 12 дена свалих 3кг,но без спорт.В млечните дни ядях 2 кофички кисело мляко на ден и по 1 плод на всяко хранене. От 19-23 прекъснах режима заради рождени дни и празниците и си върнах 1 кг.Сега ще довърша тази диета и продължавам с втората.Надявам се да има резултат.Успех на всички!

# 119
  • София
Благодаря за подкрепата!   bouquet
Ще опитам пак и дано този път да съм по-търпелива!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт