Страхотна диета

• 136 706
  • 570
  •   1
Отговори
# 360
Добре де тези часове толкова ли е трагично ако не се спазват?
Да си ядеш когато си гладен , да спазваш горе долу количествата , ама сега и под час чак ми се вижда прекалено. Някой по-вещ да сподели pls

# 361
  • София
Да си ядеш когато си гладен , да спазваш горе долу количествата , ама сега и под час чак ми се вижда прекалено. Някой по-вещ да сподели pls
... стремиш се да спазваш, това е идеята: малко, на често, еднообразно за деня,
ако пропуснеш не е толкова фатално, но се огладнява и до следващото ядене може да ти причернее от глад Simple Smile

Относно кг и аз съм зациклила от 4-6 дни не мърдам

# 362
  • София
Когато тялото свикне, че на определен час му се подава храна, то не се запасява и не натрупва.
В определеният час му се дава храна, то задейства метаболизма си и започва да работи ОБАЧЕ, подаденото количество е малко и то е принудено да използва от запасите си. Все пак трябва да се грижи за отделните си системи и органи (мозък,сърце и т.н) Wink

# 363
Мерси  за  обясненията, значи ще се пробвам да ги спазвам и аз часовете

# 364
  • София
аз снощи май малко съгреших. Сестра ми беше сготвила страхотни макарони и си взех няколко след което корема ме боля много. Днес няма да съгрешавам!!!
А за килограмите ще ви кажа утре, защото довечера съм на спининг и там ще се премеря.
При вас как върви?

# 365
  • София
Чак сега се зачетох в тая тема, ще взема да пробвам и аз диетката, дано има успех, че лято иде, моренце ...

# 366
Днес ми е десетият ден от първата диета, резултатът е -3,200 кг. Simple Smile

# 367
ха ха ха Вчера се издъних още на първия ден  Embarassed
Ще пробвам пак отново утре да почна , този първи ден ми е много труден

# 368
  • София
Пак съм 55 и въпреки,че днес ми е белтъчно хранене, мисля да го сведа до минимум. Вчера бях много гладна и си мечтаех за днешния ден, но като се качих на кантара и ми се 'отяде'. А и е толкова топло, че нищо не ми се яде. Иначе съм на домати и сирене.Чай не пия, зящото до пия с малко мед. Пия вода - зеленчук и вода, и ми харесва. Wink

# 369
При мен ефектът си е килограм и половина по-малко за 13 дни и смятам да не си губя времето с тази диета. На мен явно не ми действа, а я спазвам стриктно.

# 370
И аз се присъединявам Simple SmileДнес ми е втори ден. Изключително точно за сега спазвам часовете и храните.Без сол, мед, олио и т.н. Вчера ядох марули с кисело мляко, а днес ябълки, билков чай с лимон, наобед - сварени яйца с краставици и така Simple SmileИмам за сваляне около 5 кг. и се надявам да ги смъкна с тази диета.
Благодарности на авторката на темата и успех на всички заловили се с диетата. Simple Smile

# 371
  • София
Да се похваля:
Днес ми е 10ден от диета 2, резултата е 61 кг, 3 килограма до "програма минимум"(на тези забременях) и 6 до "програма максимум" (трябва да падна под тези) Simple Smile
Има ли ентусиасти на диета 3?
Мен нещо диета 1 повече ми хареса, нищо че тази уж била "захранваща" - с повече ядене, за мен не е така, тъй като не обичам/не ям плодове. Вчера на разтоварващия ден успях да се справя с 2 ябълки, и съответно в 11 ставах да изям една Бонус филийка с маслини. Embarassed За тази диета 4 пъти съм хапваал "зеленчукоеия сандвич", докато с Диета 1 не се наложи.
Още се колебая дали да премина на Диета 3  (за мен тя си е направо глад, като й гледам грамажите newsm78 #Crazy) или да почна пак 1 (тук мога да си избирам какво да ям и по ми допада).

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 14:15 от Desem

# 372
Да се отчета и аз - след 28 дена съм с 5кг по-малко (имах 7,5 за сваляне); талия -5см; ханш -3см; бедра -3,5см. Спирам с диетата, защото ми предстои пътуване и няма как да я спазвам. Смятам да продължа да се храня по същия начин - еднообразно за деня и на принципа на разделното хранене. Надявам се така постепенно да се справя и с последните 2,5кг. Радвам се, че вече се побирам във всичките си дрехи. Успех на всички и благодаря на авторката!

# 373
Да се похваля:
Днес ми е 10ден от диета 2, резултата е 61 кг, 3 килограма до "програма минимум"(на тези забременях) и 6 до "програма максимум" (трябва да падна под тези) Simple Smile
Има ли ентусиасти на диета 3?
Мен нещо диета 1 повече ми хареса, нищо че тази уж била "захранваща" - с повече ядене, за мен не е така, тъй като не обичам/не ям плодове. Вчера на разтоварващия ден успях да се справя с 2 ябълки, и съответно в 11 ставах да изям една Бонус филийка с маслини. Embarassed За тази диета 4 пъти съм хапваал "зеленчукоеия сандвич", докато с Диета 1 не се наложи.
Още се колебая дали да премина на Диета 3  (за мен тя си е направо глад, като й гледам грамажите newsm78 #Crazy) или да почна пак 1 (тук мога да си избирам какво да ям и по ми допада).
Определено съм съгласна с теб.Ние с мъжо ще повторим диета 1,там резултатите при нас бяха много добри. Успех на всички!

# 374
  • София
Да се отчета и аз. Пак съм 55кг. , но видимо отслабвам.
Днес съм на ягоди и кис.мляко.
Доволна съм много и продължавам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт