Моля за съвети при покупка на матрак

• 5 771
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Пробвай матраците в най-близкия магазин, запиши си характеристиките на тези, които ти харесват и търси такова вече по нета по-евтино

# 31
Здравейте,
Докараха ми матрак Аруба на фирма Нани, който бях поръчала от магазин Брава и се оказа много по-твърд от този, който бях пробвала в магазина. От магазина не пожелаха дори да се свържат с производителя, затова аз го направих. Твърдят, че матрака е същия и няма как да е различен... Искам да попитам някой знае ли, дали мога да направя нещо, или просто трябва да се примиря с неудобния матрак? Поръчах си точно този защото исках мек матрак и много го харесах в магазина, а накрая се оказа съвсем различен. Sad

Не се учудвам. Няма по-некомпетентни продавачки от тези в Брава... Дори мислих да пиша отделно от тях, защото на всичко се съгласяват каквото и да ги питаш само и само да продадат, а после върви се оправяй. Аз бях по-компетентна от тях в магазина, а на тях това им е работата все пак... Ние също се излъгахме преди време с Нани и то точно от Брава  - сега избирам вече трети много внимателно и от четене по въпроса и ходене по магазините съм станала истинско про!
Моят съвет е - виж какво пише на лентата отдолу и сравни с информацията на сайта или в магазина, който имат... По принцип толкова нов, не би трябвало да е проблем да ти го заменят, ама в БГ нищо не ме учудва!

# 32
Здравейте,
Докараха ми матрак Аруба на фирма Нани, който бях поръчала от магазин Брава и се оказа много по-твърд от този, който бях пробвала в магазина. От магазина не пожелаха дори да се свържат с производителя, затова аз го направих. Твърдят, че матрака е същия и няма как да е различен... Искам да попитам някой знае ли, дали мога да направя нещо, или просто трябва да се примиря с неудобния матрак? Поръчах си точно този защото исках мек матрак и много го харесах в магазина, а накрая се оказа съвсем различен. Sad

Не се учудвам. Няма по-некомпетентни продавачки от тези в Брава... Дори мислих да пиша отделно от тях, защото на всичко се съгласяват каквото и да ги питаш само и само да продадат, а после върви се оправяй. Аз бях по-компетентна от тях в магазина, а на тях това им е работата все пак... Ние също се излъгахме преди време с Нани и то точно от Брава  - сега избирам вече трети много внимателно и от четене по въпроса и ходене по магазините съм станала истинско про!
Моят съвет е - виж какво пише на лентата отдолу и сравни с информацията на сайта или в магазина, който имат... По принцип толкова нов, не би трябвало да е проблем да ти го заменят, ама в БГ нищо не ме учудва!

Благодаря за отговора!
Веднага след като излязох от магазина се свързах със самата фирма. Свързаха ме с търговския представител на Нани за София. Той се оказа много любезен човек и попита в производствения цех каква може да е причината. Оказа се, че са сложили някакъв допълнителен слой вътре. Човекът се извини и след 2 седмици ни го смениха. Аз до последно не вярвах, че ще стане, защото се забавиха... Новият матрак не е като този в магазина, но определено е по-мек от този, който първоначално получихме. Не ни болят кръстовете, но ни се искаше да ни е още малко по-мекичко.
Предполагам, че се получи така, защото този модел на Нани е стар и най-вероятно са променили някои от материалите, които ползват. Това разбира се не е оправдание за тях, но ми хареса отношението им към мен като техен клиент. Рядко срещано е това в България! За каквото и да става въпрос след като дадеш парите вече, дори и иначе най-любезната продавачка няма да ти обърне внимание за нищо.
Мога да посъветвам, който ще си купува матрак да не взима друго, освен това, което е пробвал. Иначе от Нани явно са относително коректни и като цяло работят качествено. Също така установих, че качествен, мек и евтин матрак е почти невъзможно да се намери.  Mr. Green Надявам се да съм била полезна на търсещите нов матрак. Успех!

# 33
Здравейте, аз също си купих матрак наскоро и съм доволен, както от самия матрак така и от бързата доставка. За мен беше трудно да се реша на такава крачка, защото досега не бях поръчвал нещо такова по интернет, но не сгреших и заложих на Тед .
Затова реших да ви препоръчам този сайт http://www.top-matraci.bg/ доставката ми беше безплатна, а и имаше гратисен период, в който можех да върна матрака.

# 34
Аз лично препоръчвам foam матраци; моят е твърдичък, което предпочитам, но същевременно е доста лек

Общи условия

Активация на акаунт