Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 10

• 130 530
  • 785
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Не ми е изписала нищо, лечението ми беше доста дълго и включваше и хапчета Макмирор и АБ за възпаление.След АБ имах още едно противогъбично...Ако не съм ги излекувала слагането на Гинофлор примерно ще усложни ли нещата?
Какъв АБ пи и колко дълго ? Имаше ли подобрение от него за възпалението ?

# 721
Вибрамицин ми изписа 5 дни по 2хапчета-сутрин и вечер.Тежестта и леката болка в десния ми яйчник изчезнаха на 2-3 ден.Възпалението беше леко-по думите на гинеколожката ми,но тръбата беше започнала да се пълни с течност.Още не съм ходила на контролен преглед,защото паралелно лекувах и Кандида,но не чувствам дискомфорта от преди.

# 722
Не, няма да ги усложни само може да спомогне да се възстанови флората. Но е хубаво да слагаш, защото сега всичко "там" е унищожено и много лесно могат да се рамножат други гадинки. Все пак, помисли си Simple Smile
Вибрамицин е добър, аз го пих юни месец заради болки в яйчниците и матката и неизяснена инфекция и при мен повлия. Дано вече всичко е преминало!

# 723
  • София
Вибрамицин ми изписа 5 дни по 2хапчета-сутрин и вечер.Тежестта и леката болка в десния ми яйчник изчезнаха на 2-3 ден.Възпалението беше леко-по думите на гинеколожката ми,но тръбата беше започнала да се пълни с течност.Още не съм ходила на контролен преглед,защото паралелно лекувах и Кандида,но не чувствам дискомфорта от преди.
Аз в петък съм на гинеколог и подозирам, че освен бактерията в урината имам и някакво сериозно друго възпаление. Въпреки че пих няколко антибиотика, болката си ми остава и ужасните бодежи във влагалището. Тези възпаления виждат ли се на ехограф ? Притеснява ме, че тази докторка, при която ще ходя май работи само с външен ехограф, а винаги на преглед са ме гледали на вътрешен.

# 724
А ако си взема обикновени пробиотици/сашета за пиене/ дали би помогнало или примерно Лактацид за измиване,че в момента съм с др. интимен гел?

# 725
Аз в петък съм на гинеколог и подозирам, че освен бактерията в урината имам и някакво сериозно друго възпаление. Въпреки че пих няколко антибиотика, болката си ми остава и ужасните бодежи във влагалището. Тези възпаления виждат ли се на ехограф ? Притеснява ме, че тази докторка, при която ще ходя май работи само с външен ехограф, а винаги на преглед са ме гледали на вътрешен.
Мем ме гледа на вътрешен ехограф и ми показа точно къде е възпалението-оцветено с в по-тъмно.Аз нямах бодежи,а само тежест и тъпа болка с дясно.

# 726
  • София
При мен нещата започнаха от преди година с ту появяващи се, ту изчезващи инфекции. Но последните 2 месеца е постоянно Sad Чак сега започнах да правя неща за подсилване на имунната система, защото имам Хашимото и ендометриоза и силно се съмнявам, че тези автоимунни заболявания нямат общо със състоянието на имунната система. Един ден сега съм добре, друг пак ме сърби, утре ще пускам стерилна урина пък да видим. И аз никога не съм пушила.
По отношение на микомакс може би трябва да го пиеш едновременно, но какъв е антибиотикът, който е изписан? Освен това може да си погленеш в листовката на антибиотика, ако там не пише, че не трябва да се употребява с антимикотици - значи няма проблем. В краен случай просто попитай фармацевт - те в повечето случаи знаят Simple Smile И успех!
Антибиотика ,който ми изписаха е Цефуроксим,в търговски вид Зинат. Обадих се на лекарката,каза да започна първото хапче Микомакс с антибиотика.После на 4ти и съответно на 7ми ден.Антибиотика на 12 часа,7 дни.
 Момичета,аз също съм с Хашимото,дали пък тези инфекции нямат нещо общо с Хаши? ?!!??Аз пия и Цитросепт,но май с това автоимунно заболяване не е добра идея.Ще питам и това.Вече се побърквам от дискомфорт отдолу.Дано да мине всичко и да няма по-страшни неща.

# 727
Aiak, същата съм Sad кажи ми моля те как си подпомагаш имунната система? Аз от два месеца лекувам бактериална уроинфекция, сума ти антибиотик изпих и пак рецидивира и вече съм отчаяна и се чудя как да си подсиля имунната, въпреки Хаши.
Опитай червена боровинка на КранРич - канадска марка са. Аз пия техните пробиотици както споменах.

evelin, аз си взех цитросепт наскоро, но изчетох някои мнения и се отказах да го пия - че имало само консерванти и още повече не бивало да се пие от хора, които имат киселини. Аз от време на време ги получавам и затова си останах само с витамин Ц на прах. Simple Smile

# 728
И аз си взех Цитросепт. Пише, че има само грейпфрут и аскорн.киселина.
Нищо друго. Днес си взех и пробиотик Джеймисън. Казаха ми в аптеката, че е доста силен и е подходящ за гъбични инфекции. Дано.

# 729
  • София
Аз да попитам с антибиотика освен Микомакса дали да не си взема и витамин В комплекс.
Гиназола първия път като го сложих имаше ефект,сега втория път -никакъв,продължава да ми пари и навътре вече.Чудя се това парене от гъбичките ли е или от бактериите? Вече съм тотално ошашкана-мина повече от 1 месец и аз нямам никакво подобрение.Антибиотика го почвам от утре,че днес имахме служебно коледно парти и исках поне една чашка вино да си позволя.

# 730
Евелин, мисля че може.
Защо не си вземеш и хубав пробиотик?

# 731
  • София
Евелин, мисля че може.
Защо не си вземеш и хубав пробиотик?
Взех си Лактофлор.То и противоалергично ми казаха да си взема.
Въобщееее един куп лекарства вече.

# 732
Момичета, днес ми излезе стерилната урина - няма бактерии. Надявах се, че там има нещо (знам, че звучи странно), защото не може преди 4 дни да имам чиста микробиология, а сърбежът да си продължава. Наистина нямам сили с тея инфекции Sad
Извинете, за мрънкането Simple Smile

# 733
Момичета, днес ми излезе стерилната урина - няма бактерии. Надявах се, че там има нещо (знам, че звучи странно), защото не може преди 4 дни да имам чиста микробиология, а сърбежът да си продължава. Наистина нямам сили с тея инфекции Sad
Извинете, за мрънкането Simple Smile
Когато имам такъв проблем,сварявам си тетра и 1ч.л.сода в дамския душ и веднага ме успокоява.

# 734
  • Varna
Изчетох темата отначало. Има нещо сбъркано, но къде незнам. Във лабораториите ли, в лекарите ли на които, не им се занимава със тази досадна кандида. Ако си пуснете секрет в 3 различни лаборатории, твърде вероятно е да имате различни резултати. Аз също имам кандида от много време. Последната година съм със дразнене и парене на моменти. От всичките боклуци,които съм изпила, кандидата ми е резистентна към почти всички медикаменти. Остана само нистатин. Даже си правих ДНК тестове във Геника за трихомони, гарденирела и кандида албиканс. Е и там излезе. Няма отърване.

Общи условия

Активация на акаунт