Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 10

• 130 559
  • 785
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Някой опитвал ли се е да се лекува с хомеопатия?
На мен ми изписаха Алфа Липоева Киселина. Пие се една капсула вечер с храната.  Тя регулира цялостното пх в организма и оправя киселиността на средата, така че всичките гадове вътре да умрат от неблагоприятното ПХ, което не им позволява да се размножават. Трябва да си призная ,че в това леченке в комбинация с два вида хомеопатични гранули мноооого се подобри състоянието ми. Случва се пак да имам боцкане, дразнене, дискомфорт след секс, но не се стига до тези чудовищни инфекции,които ми се случваха. Все пак искам да доведа нещата до край и един път завинаги да се спре с всякаквъв вид дразнене и затова записах час за хомеопатична консултация с много добра лекарка, но наплива е толкова голям при нея,че сигурно ще ми се обадят чак март... И все пак за мен истинското ,трайно лечение е в дълъг курс,подкрепен с цялостна промяна на ПХ то, така че да стане то среда само на добри бактерии. Заселването на лактобацили при мен е много трудно, каквито и пробиотици да пия или да поставям вагинално е до време ефекта. Това си е чиста бактериална вагиноза. Увеличаването на кисело.мляко, кефир, и всичко де що съдържа лактобацили е супер за тези неразположения, но за съжаление и крайно недостатъчни,когато няма среда, където да се развият и заселят лактобацилите. И така човек влиза в един омагьосан кръг , от който излизане няма. Аз се побърках четири години вече да ходя по мъките. Доктори и всякакви светила, свещички, мазила и народни и космически и какви ли не глупости.... За мен истината е да се изкорени ВДЪН проблема, повечето неща само облекчават симптомите , но не лекуват причината.

# 736
На мен ми изписаха Алфа Липоева Киселина. Пие се една капсула вечер с храната.  Тя регулира цялостното пх в организма и оправя киселиността на средата, така че всичките гадове вътре да умрат от неблагоприятното ПХ, което не им позволява да се размножават. Трябва да си призная ,че в това леченке в комбинация с два вида хомеопатични гранули мноооого се подобри състоянието ми. Случва се пак да имам боцкане, дразнене, дискомфорт след секс, но не се стига до тези чудовищни инфекции,които ми се случваха. Все пак искам да доведа нещата до край и един път завинаги да се спре с всякаквъв вид дразнене и затова записах час за хомеопатична консултация с много добра лекарка, но наплива е толкова голям при нея,че сигурно ще ми се обадят чак март... И все пак за мен истинското ,трайно лечение е в дълъг курс,подкрепен с цялостна промяна на ПХ то, така че да стане то среда само на добри бактерии. Заселването на лактобацили при мен е много трудно, каквито и пробиотици да пия или да поставям вагинално е до време ефекта. Това си е чиста бактериална вагиноза. Увеличаването на кисело.мляко, кефир, и всичко де що съдържа лактобацили е супер за тези неразположения, но за съжаление и крайно недостатъчни,когато няма среда, където да се развият и заселят лактобацилите. И така човек влиза в един омагьосан кръг , от който излизане няма. Аз се побърках четири години вече да ходя по мъките. Доктори и всякакви светила, свещички, мазила и народни и космически и какви ли не глупости.... За мен истината е да се изкорени ВДЪН проблема, повечето неща само облекчават симптомите , но не лекуват причината.

Аз се лекувах и все още се лекувам с хомеопатия.
Първо бях при една хомеопатка при която ефект не видях честно казано. След това след доста чакане започнах да ходя при друга, която е много хвалена и търсена. Дала ми е жената доста неща да пия, но особен ефект нямам. Има моменти в които се чувствам по добре, но някак си без видима причина изведнъж симптомите се засилват. След известно време утихват, но никога не изчезват напълно.
Отделно съм толкова отчаяна, искаме бебе, а то секс не можем да правим. Постоянно си повтарям ще се оправя, ще се оправя, но уви вече четири години е ходене по мъките.

# 737
Момичета...от един-два дена усещам голяма сухота около входа на влагалището/кожата е видимо суха/ и лееек дискомфорт около клитора?? Нямам течение,нямам парене...може ли да е страничен ефект от дългоо ми лечение с АБ,кремове и глобули.Когато измия с лайка и намажа с невен всичко е ок?

# 738

Аз се лекувах и все още се лекувам с хомеопатия.
Първо бях при една хомеопатка при която ефект не видях честно казано. След това след доста чакане започнах да ходя при друга, която е много хвалена и търсена. Дала ми е жената доста неща да пия, но особен ефект нямам. Има моменти в които се чувствам по добре, но някак си без видима причина изведнъж симптомите се засилват. След известно време утихват, но никога не изчезват напълно.
Отделно съм толкова отчаяна, искаме бебе, а то секс не можем да правим. Постоянно си повтарям ще се оправя, ще се оправя, но уви вече четири години е ходене по мъките.
Разбирам те, и ние искаме да започнем с опитите, но тези инфекции просто ... Не знам, според мен има нещо сбъркано като цяло в pH организма. Хареса ми идеята за липоевата киселина Simple SmileПреди време нямах такива проблеми, сега просто- нямам думи. Момичета, желая от сърце на всички да оздравеем и да се чувстваме комфортно в кожата си Simple Smile

# 739
Момичета, кандидата е много упорита. По принцип тя съществува в цялото тяло, в кръвта, в стомаха, отбелязвано е, че присъства в мозъка и може дори да запушва кръвоносни съдове,може да е причина за стомашно-чревни проблеми като язва на стомах или 12-пръстник - не само бактерията Хеликобактер, раздразване на червата и др.
 Една нова теория има, развита от италианския лекар Тулио Симончини, е, че гъбичките са причина за раковите заболявания.
Също съм чувала, че онкоболестите може да са причина и от 3-те - и вирус, и гъбички, и бактерии.
Изобщо кандидата си е доста опасна и неприятна.
Кандидозата може да се разпространи на всяко място в тялото. Едно от по-неприятните е на езика или влагалището.
Ето от Уикипедия - дадени са много неща - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0% … D0%BE%D0%B7%D0%B0
Аз упорито от години вече,всеки ден взимам - давам и на мъжа ми - профилактично по 1 таблетка Ентеросан Ес 2. И при нужда - най-вече, когато наближава месечния кошмар - който ми е крайно време вече да се усеща и да започне да спира - тампон вечер си слагам слагам със сребърна вода напоен до сутринта, за да намалеят белите парцалчета, преди този мес. кръвен кошмар.
Сребърна вода е добре да се и пие, има си я по аптеките.

# 740
Може ли да помоля за нова тема?

# 741
  • София
Момичета, имам питане - на цитонамазката ми излезнаха левкоцити, явно от упоритата бактериална уроинфекция, защото усещах, че имам проблем и във влагалището, мисълта ми е какви глобули да слагам и колко време ? Гинеколожката, при която бях, каза , че не вижда причина за лечение и да слагам лактобацили, но аз много не съм съгласна. Вие какво ще кажете ?

# 742
Моят гинеколог ми препоръчва гинофлор всеки път, когато чувствам че нещо не е наред.
Бях на преглед, според него съм клинично здрава. Чакаме цитонамазката и МБ...Нямам търпение вече Sad

# 743
  • София
Ох, това парене продължава.Нямам течение и сърбежи, но пари та се не търпи.Този антибиотик може и да е избил бактериите,но пък стана като коледен подарък за гъбичките. Просто ще полудея.Обадих се на лекарката, вика ми  Мажи с Клотримазол.Бе никакъв Клотримазол не ми помага,то пари навътре.Изпих и 3те хапчета Микомакс-нищо.Единствено съвсем леко ме облекчава Низорал  2% крем и то за 1 час.Толкова съм се изнервила , че съм опасна за околните.А и цикъла скоро ще ми дойде........въобщеее картинката е пълна. За нова микробиология няма да стане скоро.Първо още не съм свършила антибиотика ,второ ще ми дойде и трето идват празници и моята лекарка ще работи чак след Нова Година.Така че се чудя дали и аз сега преди цикъла да не си сложа Гинофлор,той по каква схема се слага?

# 744
Когато ми е изписан за след лечение, го слагам 6 дни едно след друго. А когато е с цел успокоение-през вечер.

# 745
  • Бургас
И аз имам дразнене, сърби ме... 5 дни преди цикъл съм. За сега се мажа с канестен, но днес мисля и нещо друго да добавя.. Какво предлагате, нямам много време за лечение до цикъла Sad

# 746
Канестен-глобули са 3 броя. Може би ще ти свършат чудесна работа. Аз миналия месец бях като теб и си взех залаин. Споделих на док и той каза добре. Излезе цитото 1 група, всичко идеално. Вместо да се радвам, аз се чудя може ли да ми е сгрешена цитото? Ех, че ми е трудно да се успокоя. А и всички симптоми си ги имам...

# 747
  • София
Когато ми е изписан за след лечение, го слагам 6 дни едно след друго. А когато е с цел успокоение-през вечер.
Благодаря ти,Зизу! Heart

# 748
Няма за какво. Hug

Моите резултати излезнаха!
- Преобладават Лактобацили; <1 Левко; плоски епителни клетки. Нормална аеробна среда. Липсва кандида.

Ами след толкова обстойни прегледи и изследвания не ми остава нищо друго освен да си пия пробиотика и да се надявам нещата да се успокоят от само себе си. Водя се напълно здрава.
Заемаме се с бебеправенето, дано имаме късмет Stuck Out Tongue

Пожелавам на всяка една от вас, бързо отшумяване на симптомите и дим да ни няма от тази темичка.
Весели празници.

# 749
Зизу, много се радвам за теб! Пожелавам ви скорошен + тест! Kissing Face
evelin по-добре използвай нещо, което ще те облекчи и при първа възможност - микробиология Simple Smile Познато ми е нестихващо да те боли, сърби и дразни. Аз последните дни на моменти имам облекчение, на моменти пак ми се връща дискомфорта, но продължавам с флажил и клиндамицин през устата, после ще видим ...
Момичета, днес една докторка ми каза - правете опити, бактериалната вагиноза не пречи. Като се забременее пак се появяват инфекции и се лекуват. Понеже аз съм с ендометриоза и тя каза не се чуди, ендометриозата е сериозна работа....Persevere

Общи условия

Активация на акаунт