Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 253
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Здравйте,

Може би не е най-подходящото място, но искам да попитам има ли директен автобус София-Дюни или ще трябва да търся начин с прекачване? Simple Smile

# 181
  • София
Предполагам трябва да вземете автобус от София до Созопол. След това има няма 5 километра са до Дюни, ама ще ви трябва такси.  Не съм сигурна от Созопол колко ще е, но в Дюни има стоянка на таксита, нещо от сорта 20 лева до Созопол ми се върти newsm78

# 182
Предполагам трябва да вземете автобус от София до Созопол. След това има няма 5 километра са до Дюни, ама ще ви трябва такси.  Не съм сигурна от Созопол колко ще е, но в Дюни има стоянка на таксита, нещо от сорта 20 лева до Созопол ми се върти newsm78
Браво бе, ако наистина е така - 20 лева за 5 километра, да живее принципът "ден година храни"  Mr. Green

# 183
  • София
Браво бе, ако наистина е така - 20 лева за 5 километра, да живее принципът "ден година храни"  Mr. Green

Че да не беше и по- скъпо, ако вземеш от стоянката в Дюни  newsm78

# 184
От стоянката на дюни до созопол взимат 25 лева.Това го помня.
Мисля че на място на автогарата ако попитате сигурно ще намерите доста по ефтино.

# 185
Благодаря ви за отговорите!

# 186
  • Пазарджик-Панагюрище
Здравейте,
И ние сме се насочили към Дюни за първа година. Ние сме с 2 деца на 2 и 5 години.
И двамата спят при нас, не спят отделно. Моя приятелка- ескурзоводка, ми предложи оферта за ВИЛА ПАРАДАЙС ПРОМО. ТА въпросите ми са,много ли са отдалечени тези вили от плажа? И дали ще могат децата да спят при нас? Видях,че са 2 помещения,което предполага,че децата трябва да са отделно. Друго,което ме интересува е дали наистина има водни пързалки,някъде пише,че има но от агенцията казаха,че не знаят за аквапарк. И последен въпрос,трябва ли да си купувам храна и вода за малките за стаята. В хотелите Ол-инклузив,където сме били се яде и пие само в обособените части. Нямаш право да си носиш по стаите. Както знаете на малки деца им се дояжда по всяко време. И тук ли имат същата политика, да не може 1 сандвич или кифла да вземеш за детето в стаята? Вода винаги сме си купували,предполагам и тук ще е така.

# 187
  • Пловдив
Здравейте,
И ние сме се насочили към Дюни за първа година. Ние сме с 2 деца на 2 и 5 години.
И двамата спят при нас, не спят отделно. Моя приятелка- ескурзоводка, ми предложи оферта за ВИЛА ПАРАДАЙС ПРОМО. ТА въпросите ми са,много ли са отдалечени тези вили от плажа? И дали ще могат децата да спят при нас? Видях,че са 2 помещения,което предполага,че децата трябва да са отделно. Друго,което ме интересува е дали наистина има водни пързалки,някъде пише,че има но от агенцията казаха,че не знаят за аквапарк. И последен въпрос,трябва ли да си купувам храна и вода за малките за стаята. В хотелите Ол-инклузив,където сме били се яде и пие само в обособените части. Нямаш право да си носиш по стаите. Както знаете на малки деца им се дояжда по всяко време. И тук ли имат същата политика, да не може 1 сандвич или кифла да вземеш за детето в стаята? Вода винаги сме си купували,предполагам и тук ще е така.
Здравей!
По принцип не е желателно да си носиш храна в стаята, в общия случай няма и нужда - храна има постоянно и няма как детето да остане гладно - има закуска , след нея има късна закуска, тя е до 11-11.30, в 12.30 започва обеда, продължава до 14.30, вечерята е откъм 18.30 до 21.30, снек бара на плажа работи от 12 до 16 с храна тип снек бар, след това има разни кафета, торти, плодове до 17.00 часа, има сандвичи от 11 до 18 часа . Но все пак, не съм видяла някой да прави забележка в случай на взета храна в стаята. Водата си е на бутилки и си я вземаш и си я носиш в стаята - ние така правим, безплатна е, стои в хладилници. Аквапарк има и си работи, такива сведения дадоха момичетата, които вече се върнаха от Дюни. За промо вилите - и ние сме платили такава, предполагам, че са в задната редица на вилите, но за нас това не  едалеч, миналата година ходихме и до най-далечните вили, не бяха кой знае колко далеч от по-близките. Но! Въпрос на гледна точка, на някои и хотел Белвил им е твърде далеч. За стаите - има спалня и преходен хол. В Спалнята могат да спат 2 човека, няма възможност цялото семейство да спи в нея, в хола е разтегателен диван, на него също могат да спят двама човека /нашите деца са три , двете спят в хола, но има място и за третото на леглото, но са малки/. Дано да съм успяла да ти отговоря на питанките изчерпателно Peace

# 188
  • Пазарджик-Панагюрище
Много ти благодаря за изчерпателния отговор.
Ние сме ходили на ол-инклузив в други хотели,но там нещата са били по-различни.
Наистина е имало храна на корем в основните яденета,но на нашите им се играе и едва ги карам да ядат. Докато се усетим и минало времето за хранене, а те недояли. На снек баровете се точеха едни опашки за един сандвич или палачинка. И детето ако е гладно,познайте какво става. Чакаш по 1 час, а то мрънка до теб. Водата наливна и естествено нямаше как да се носи в стаята.
Дано и за стаята да има оправия.Нашите така са свикнали,не спят отделно. Тримата с баткото се събираме на спалнята,а на малкия коша е залепен до нас и без преградата. Така,че все едно сме на едно легло.
Досега като ходим на хотел спим на спалня + допълнително легло,залепено до нея.
Не мога да си отделя още децата. Вярно е,че за нас е неудобство откъм личното ни пространство,но пък ни е добре да са до нас. Да ги гушкаме и целуваме, докато спят.

# 189
  • Стара Загора
Ние бяхме в Белвил миналата година имам някои забележки(стаята ни не беше почистена , прашна и смърдяща на мухъл) за 5 звезден хотел не знам ..... , но предвид цялостната обстановка на комплекса - сме доволни от всичко друго храна  , забавления.... Едно от любимите ми места по нашето Черноморие.

# 190
Аз пък точно от почистването в Белвил съм много доволна. Нашата камериерка дори подреждаше козметиката на мен и на мъжа ми по височина на шишенцата. Накрая и оставих съвсем заслужен бакшиш. Рядко ми се случва да съм така доволна от почистване и подреждане на стая.

# 191
  • Стара Загора
Можеее просто инцидентно да е било не знам но факт ,че беше така.

# 192
  • There I was on a July morning
Може да са били различни камериерки, та от там и разликата, но би трябвало всички да чистят добре.  clean

# 193
Ние бяхме в Белвил миналата година имам някои забележки(стаята ни не беше почистена , прашна и смърдяща на мухъл) за 5 звезден хотел не знам ..... , но предвид цялостната обстановка на комплекса - сме доволни от всичко друго храна  , забавления.... Едно от любимите ми места по нашето Черноморие.
Белвил е 4 звезди.

# 194
Баш 5 си го пишат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт