Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 266
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ира, ужасно неприятен инцидент! Дано се разбере кой и как.
Моля те, би ли споделила тази година има ли бутилирана вода по баровете? Ние 2 години подред почиваме в Дюни и си взимахме свободно бутилирана Дивна, по 2-3 бутилки за стаята, плажа. Как е сега? Само от диспенсери или има и в бутилки?
Четох нещо от някой по-горе за водата, но не ми се изясни.

# 211
Има вода навсякъде.Само трябва да си поискате от бара, защото я държат в хладилници под бара

# 212
  • BG
 Така е.
Има вода навсякъде.Само трябва да си поискате от бара, защото я държат в хладилници под бара

Току що срещнахме гл мениджър. Нито се извини, нито почувства нужда нещо да ни каже, вие ми пишете за овъзмеэдяване.

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 23:12 от ИРА

# 213
  • София
В края на Юни и ние бяхме в Дюни. Обичам го това  място, досега винаги сме отсядали във вилите,но сега бяхме в хотел Пеликан. Бяхме на втория етаж, не зная нисък етаж ли е бил или и на по високите е така, но през цялото време миришеше ужасно на плесен. Огледх навсякъде и не видях, авно е от самият мокет или/и от климатика. Чистачки често не влизаха, поне кърпите да сменят, все трябваше да се оплакваме на регистратурата, но някакси не исках това да развали доброто ми мнение за Дюни като цяло. Иначе като място, обстановка, Пеликан ми хареса повече. Това лято явно е основно румънско, защото бяха на цели тумби, дори повече от руснаците, но за една седмица почивка реших, че ще виждам само хубавите неща.

# 214
Като пишете за тумби руснаци и румънци как стои въпросът с опашките за храна, пререждането,  и др. неприятни случки в ресторантите? Точно в Пеликан ми се струваше, че е по-спокоен ресторантът и ние често от Белвил ходихме до там за вечеря.

# 215
Като пишете за тумби руснаци и румънци как стои въпросът с опашките за храна, пререждането,  и др. неприятни случки в ресторантите?

Ами аз и оттам писах, румънците са много нахални и невъзпитани ... макар и да са голямо перо в бг туризма Sad
На мен лично ми беше неприятно тяхното блъскане, грабене и пререждане, като скакалци са минути след отваряне на ресторанта. По тази причина започнахме да ходим около 45 мин преди затваряне на закуска, обед и вечеря и се чувствахме далеч по-приятно. Те вече са изграбили каквото могат, наяли са си и оставаме само малко хора по скарите и опашките  Peace Сутрин кеф ти палачинки, кеф ти омлет без да се нервиш с нахални хора около теб. Това е за Созопол, ние бяхме във вилите и с детето Пеликан ни е далечко за всяко ядене  Peace
За руснаците нищо лошо не мога да кажа, освен че грабят диня като невидели (което си е и истина сигурно), но така или иначе те си зареждат Wink Не сме останали без нещо, което сме искали да опитаме Simple Smile

# 216
Ние пък се храним в ранните часове. Но съм забелязала, че на закуска в първия половин-един час също е много спокойно (но не съм имала щастието да почивам в румънска компания, та сега не зная). Така или иначе, рисковете на ол инклузива са такива....нагледала съм се и се стремя да се фокусирам върху плюсовете на почивката предимно.

# 217
  • София
Това с откраднатите пари е много странно.  Confused Confused Ние сме ходили в Дюни, ен броя пъти в почти всичките им хотели и наши приятели и други и други, ама такова нещо за пръв път чувам  newsm78
Тук в темата също не съм чела някой да се е оплакал, че нещо е изчезнало, какво остава за пари.
Трябва да има друго обяснение  Thinking
Дюни са дестинация на TUI, представяте ли си това да е истина  Shocked Shocked

# 218
Най-малкото камериерката е заинтересована всичко да е наред, защото при нея пада първото подозрение....Странно ми е това.

# 219
  • There I was on a July morning
Поздрави от Дюни. В момента няма много румънци, съдейки по номерата на колите, българите са далеч повече. Грабне на храна и големи опашки не забелязах, ни е ходим в началото на храненията. От скоро сме  тук, засега сме доволни, по-натам ще пиша по-цялостни впечатления.

# 220
  • BG
Пука и на камериерката, ако имаше значение за нея тази работа, щеше да ни потърси, да разговаряме и да изясним обстоятелствата. От ген мениджър, през мениджър на камериерките та до самата камериерка се държат като ощипана госпожици. Имало 900 души персонал и няма как да се контролират ...

# 221
Здравейте, може ли някой да даде повече инфо за аквапарка и атракционите, ако може и снимки? Благодаря Simple Smile

# 222
  • Beyond the Frontiers
Пука и на камериерката, ако имаше значение за нея тази работа, щеше да ни потърси, да разговаряме и да изясним обстоятелствата. От ген мениджър, през мениджър на камериерките та до самата камериерка се държат като ощипана госпожици. Имало 900 души персонал и няма как да се контролират ...

Не искам да се тълкува погрешно, със сигурност не е приятна случката. Но във всички хотел по цял свят има едно правило: хотелът не носи отговорност за изчезнали вещи и пари, които не са били в сейф.
Може да открадне камериерка, друг персонал, друг гост и т.н. Взимайте си сейфове и дръжте ценностите си там. Peace

# 223
  • BG
А знаете ли за сейфа колко носят отговорност? Сама, ако е разбит, в случай, че е отключен - духаш супата. Наистина, има глад за работна ръка, но при тези цени, ще бъдеш по-внимателен с наемането на работници

# 224
  • София
В сейфа могат да се държат пари или бижута,но таблет или лаптоп няма как да се побере.Ние си направихме експеримент и първия ден моя мъж си остави портфейла с всички пари в нощното шкафче,голяма сума не е липсвала,но за малки-10,20 лв. не е сигурен.Аз присъствах на проверка на багажа на персонала в края на смяната им пред хотел Белвил-направо беше неприятна гледка-мъже в черни дрехи с надпис Контрол опипваха чантите на подредените на опашка служители. Rolling EyesТрябва да измислят друг начин за контрол на персонала , а не пред очите на гостите.

Общи условия

Активация на акаунт