Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 291
  • 780
  •   1
Отговори
# 255
  • София

mylen4e би ли споделила в хотела как беше? имаше ли миризма на мухъл? на кой етаж бяхте и в кой корпус?
Радвам се, че сте доволни!

# 256
  • София
Здравейте ,ние от събота сме в Белвил и за сега сме доста доволни.Смятам ,че направих добър избор на хотел.Близо сме до всички забавления и плажа ,но същевременно сме сред зеленина и спокойствие.На Марина Бийч ми се струва огромна лудница ,когато излезна на терасата ,чувам тяхната анимация . Не мога да си представя ,ако сме там  Flutter .Вилите изглеждат страхотно , но с това ,че не знаеш къде ще се паднеш хич не ми се рискува.До тук съм доволна и от отношението на персонала .Любезни и отзивчиви.Опашките за храна не са кой знае какво ,а пък и след някоя и друга почивка в Албена ,нищо не ти се вижда така страшно .Храната взе да ни поомръзва ,едно и също ,но какво друго да е на ОИ .Като цяло нямам забележки . Румънците и руснаците наистина сякаш са друга порода тук.Шезлонгите и на ни харесаха .
П.п резервирах с морска гледка и е доста добра.

# 257
Здравейте ,ние от събота сме в Белвил и за сега сме доста доволни.Смятам ,че направих добър избор на хотел.Близо сме до всички забавления и плажа ,но същевременно сме сред зеленина и спокойствие.На Марина Бийч ми се струва огромна лудница ,когато излезна на терасата ,чувам тяхната анимация . Не мога да си представя ,ако сме там  Flutter .Вилите изглеждат страхотно , но с това ,че не знаеш къде ще се паднеш хич не ми се рискува.До тук съм доволна и от отношението на персонала .Любезни и отзивчиви.Опашките за храна не са кой знае какво ,а пък и след някоя и друга почивка в Албена ,нищо не ти се вижда така страшно .Храната взе да ни поомръзва ,едно и също ,но какво друго да е на ОИ .Като цяло нямам забележки . Румънците и руснаците наистина сякаш са друга порода тук.Шезлонгите и на ни харесаха .
П.п резервирах с морска гледка и е доста добра.
И ние от днес сме тук.
Май четвърта година и за пръв път в Белвил. Засега сме ОК , няма изненади Simple Smile

# 258
  • There I was on a July morning
Ние вече се върнахме от Дюни. Бяхме в хотел Белвил. Хареса ни комплексът като цяло - озеленен, поддържа се и се чисти непрекъснато, включително и плажа. Храната беше доста разнообразна и винаги имаше какво да се избере. В ресторанта се спазваше добра хигиена, бяха осигурили персонал, който да сипва сладоледите и нямаше мазало там, както съм виждала в други хотели на ОИ.
Плюсове: хотела, обслужването в комплекса, вечерната анимация, аквапарка и шезлонгите.
Минуси: мрежестите чадъри /дано догодина да ги сменят/ и нагъчканите шезлонги на територията на аквапарка.

# 259

mylen4e би ли споделила в хотела как беше? имаше ли миризма на мухъл? на кой етаж бяхте и в кой корпус?
Бяхме в корпус С-от входа веднага в дясно. Етажът се водеше 3-ти, ама всъщност откъм вътрешния двор е нулев(3 стъпала нагоре от тротоара).Бяхме със семейство, което беше на етажа под нас 2-ри, ако  гледаш от към ливадата между Пеликан и Марината, и на  -1 от към двора. Стаите гледат към Марините и не са под земята. Дано ме разбра, че ако не съм ходила преди, едва ли щях да схвана от тва обяснение Simple Smile. Нямаше миризма на мухъл и в двете стаи.
За инфо- правят страхотно бяло  фрапе на бара на Пеликан  (че се обсъждаше назад в темите , че няма)

# 260
  • София
Благодаря много! Разбрах , да! Била съм там и си го представям. Не съм почивала в Пеликан, а в Белвил, но съм го разглеждала Пеликан. Ако мога да избирам предпочитам висока стая с плочки , не мокет.
По отношение на хотелите и моите съображение за Марината са, че там е шумно и натоварено. Пеликан и Белвил са потънали в зеленина и това е разкош, а вилите са супер романтични, но наистина не е приятно да не знаеш в коя ще те настанят.

# 261
  • София
Сега се сетих ,че май трябваше да има някакъв бебешки или детски бюфет .Я кажете къде в ресторант Созопол да го търся ?

# 262
В края на ресторанта, който е от страната на вилите и аквапарка, има отделно помещение до тоалетната.

# 263
  • София
Почивката ни приключи и сме си вече у дома.Мога да кажа ,че останах очарована от Дюни.Всичко беше много добре .Бяхме в хотел Белвил .Резервирах стая с частичен изглед море , но от терасата ни се виждаше страхотна панорама от целия залив.Като локация също мисля ,че избора беше най-удачния.Близо си реално до всичко.Аквапарка е страхотен.На територията му има забавления за всякаква възраст.Догодина ще сме пак там със сигурност

# 264
Ето ни и нас, прекрасната ни почивка в Дюни приключи и морето вече ми липсва! Изкарахме си страхотно, много съм доволна, макар че не е било без забележки... Та ето и моя отчет:
Пристигнахме по регламент малко след 14 ч. пред Марина бийч. Момчето от паркинга ни насочи да паркираме на паркинг срещу хотела, оттатък улицата и да чакаме количката и пиколото. ММ паркира, огледа, ядоса се и грабна двата куфара на колела, та и ние с детето се потътихме след него. Как очакват в 14 ч. да седиш на слънце и да чакаш да те вземат от там?! Направи скандал на момчетата - какъв е проблема да влезеш с колата си до вода на хотела, да слезем с малката и багажа, а после да се закара колата на който паркинг има парко-места? Гледаха го и нямаше какво да кажат... междувременно количката взе багажа, ние не се качихме, но вече се бяхме вкиселили  Laughing На рецепция бяха любезни и усмихнати. Настаняването в стаята обаче донесе нова изненада - две единични легла, вместо спалня. Може би вината е била моя или на тур. агенцията, че не сме уточнили, но при 2+1, еднакви фамилии и пр.  Tired все едно. С неудоволствие открих, че в банята единствени заредени консумативи са сапун и шапки. Без шампоан, балсам, душ-гел... така ли е по принцип? Не, че съм се засилила да ги ползвам, но наистина не се сещам в друг хотел да е било така  newsm78 Иначе стаята беше хубава, с хубави мебели, голяма тераса... ах, да, поредното ми разочарование, което и до днес ме гризе - по мнения от форума запазих изглед парк, т.е. гледахме към Пеликан. Огрооомната ми грешка! Уж идеята беше да е тихо, но всъщност изпуснахме невероятна гледка. Последните няколко години винаги сме с гледка море и не съм вярвала, че такава "дреболия" ще ми липсва толкова. А гледката от Марина бийч си струва /бяхме на 5ти ет./. За мен анимацията на активити басейн не е чак толкова шумна. Има музика - водна гимнастика - за настроение, една игра и клубния танц около 12. После от 16 пак и то пак само музика, което около басейна си е супер. Напълно бих го преживяла, за да мога да си гледам морската шир, плаж и басейн...  А и той е страхотен, най-вече в детската му част - малката просто не излизаше от там.
Плажът и морето също ни харесаха - плитко и чисто, първите дни водата беше кристална, гледахме дъното и слънчевите рибки. После морето стана малко по-бурно и водата се размъти, но пак беше чиста. Водорасли не видях. Изграденият кей спира в някаква степен вълните, събирахме мидички и пр.
Комплексът беше пълен. Запазването на шезлонги много дразни. Не знам защо не се уреди този въпрос. Ние успявахме да си намерим шезлонг винаги, но редовно около нас бе пълно със застлани с кърпи и празни шезлонги /да се чуди човек как не се примирихме, нали на всякъде е така?!/ Но дано поне в комплекс като този вземат мерки! Едва ли  Tired За обяд ресторантът също беше преживяване - народ, народ чинии, липса на маси. Явно доста хора от други хотели идваха да се хранят тук и ставаше пренаселено. Сутрин и вечер беше по-добре. Храната ни хареса - малко еднообразна, но съм качила 2 кг. след почивката, което е показателно  Mr. Green И чудни слабоалкохолни коктейлчета на лобито  Flutter
Марината е далеч от д. дискотека, аквапарка и амфитеатъра. Заради детето за първите две се прежалвах  Mr. Green Но дали ще ходиш от Белвю до плажа или от Маината до аквапарка и амфитеатъра, разходки все ще има. Затова догодина вероятно ще резервирам в Белвю. Живот и здраве  Peace ще го мисля.
Дълго стана, а даже май не написах всичко, което исках.
С две думи - не без  забележки, но ни хареса и ще е първото място, което ще повторим. Само още не съм категорична дали ще е в същия хотел, но това е без значение. Комплексът като цяло е супер! И пак ми се ходи  Sunglasses

# 265
Настаняването в стаята обаче донесе нова изненада - две единични легла, вместо спалня. Може би вината е била моя или на тур. агенцията, че не сме уточнили, но при 2+1, еднакви фамилии и пр.  Tired все едно. С неудоволствие открих, че в банята единствени заредени консумативи са сапун и шапки. Без шампоан, балсам, душ-гел... така ли е по принцип?
Това все едно аз съм го писала, само дето ние бяхме в Белвил Wink. След 3 напомняния и 2 дни ни заредиха и дозатора с душ-гел. Добре, че си носех козметика от нас. За леглата - не бях упоменала изрично, затова не се оплаквам, дори не съм сигурна, дали в Белвил имат стаи с двойни легла. Thinking

# 266
  • Стара Загора
Имат стаи със спалня. Ние ги помолихме да ни съберат леглата и нямаше проблем. ✌

# 267
Аз не знам дали в Белвил има стаи със спални. Ние си събираме леглата.

# 268
.Дзвер беше направила съпоставка между Мирамар и Дюни, виж предната /или по-предната тема, мисля по-миналата година беше,тя миналата не ходи е БГ на море,до колкото си спомням. Смятам,че съпоставката й беше обективна и поне на мен ми помогна да преодолея всякакво желание за Мирамар/ не,че е по-лошо,напротив,просто точно нещата,които на нас са важни,ги няма там/. За това ттябва приоритетите да си нагласи човек,да знае какво да очаква,за да не се разочарова.
Здравейте! Моля ви къде е това сравнение на дзвер? Не можах да го намеря 😳

# 269
Но дори да събереш леглата, таблите над главите ви ще останат разместени, защото  те реално с заковани за стената, нали? Което разваля фасадата и дразни окото... може да съм дребнава вече, знам ли  Mr. Green

Съпоставка с Мирамар мога и аз да направя. Мирамар е хубав хотел, с много добър инклузив, разнообразна и по много храна. Но той е само един хотел. Дюни е комплекс - 4 хотела и вилички, огромна площ, много зеленина. Отделно плажът е много плитък навътре в морето, кеят спира вълните, пред Мирамар е точно обратното. Хубаво е и двете места да се посетят  Grinning Лично за мен, Дюни е много по-добър избор обаче  Wink
Нещо конкретно ако трябва да сравня, на линия съм.

Общи условия

Активация на акаунт