Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са дневните цени за използване на комплекса?
Какви са условията за използване на паркинга?
Къде мога да получа и върна кърпите за плаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са дневните цени за използване на комплекса?
-
Какви са условията за използване на паркинга?
-
Къде мога да получа и върна кърпите за плаж?
-
Какви са впечатленията ви от аквапарка и храната в комплекса?
-
Какви са условията за използване на кърпите за плажа и басейна?
.Вилите изглеждат страхотно , но с това ,че не знаеш къде ще се паднеш хич не ми се рискува.До тук съм доволна и от отношението на персонала .Любезни и отзивчиви.Опашките за храна не са кой знае какво ,а пък и след някоя и друга почивка в Албена ,нищо не ти се вижда така страшно .Храната взе да ни поомръзва ,едно и също ,но какво друго да е на ОИ .Като цяло нямам забележки . Румънците и руснаците наистина сякаш са друга порода тук.Шезлонгите и на ни харесаха .
все едно. С неудоволствие открих, че в банята единствени заредени консумативи са сапун и шапки. Без шампоан, балсам, душ-гел... така ли е по принцип? Не, че съм се засилила да ги ползвам, но наистина не се сещам в друг хотел да е било така
Иначе стаята беше хубава, с хубави мебели, голяма тераса... ах, да, поредното ми разочарование, което и до днес ме гризе - по мнения от форума запазих изглед парк, т.е. гледахме към Пеликан. Огрооомната ми грешка! Уж идеята беше да е тихо, но всъщност изпуснахме невероятна гледка. Последните няколко години винаги сме с гледка море и не съм вярвала, че такава "дреболия" ще ми липсва толкова. А гледката от Марина бийч си струва /бяхме на 5ти ет./. За мен анимацията на активити басейн не е чак толкова шумна. Има музика - водна гимнастика - за настроение, една игра и клубния танц около 12. После от 16 пак и то пак само музика, което около басейна си е супер. Напълно бих го преживяла, за да мога да си гледам морската шир, плаж и басейн... А и той е страхотен, най-вече в детската му част - малката просто не излизаше от там.
ще го мисля.
. След 3 напомняния и 2 дни ни заредиха и дозатора с душ-гел. Добре, че си носех козметика от нас. За леглата - не бях упоменала изрично, затова не се оплаквам, дори не съм сигурна, дали в Белвил имат стаи с двойни легла.
Лично за мен, Дюни е много по-добър избор обаче