И през Новата година очакваме двучертичкова лавина!Бъдещи мами над 35

• 30 379
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Амини не сме сбабичосани от бременноста е  Mr. Green после с бебетата ще се подмладим съвсем Simple Smile
Оф Елиии, блажени са вярващите   Joy
Аз чаках след толкова празници голям бум ...
Кали трябва скоро да ражда , дано пише поне тогава .
Редактирам - Даре не е зле, да не си се оплакала от жената  Sunglasses

# 661
  • Истински се вижда само със сърцето.
Жане няма да ми разваляш илюзията сега пък  Joy

Браво Даре, ти отмаряй докато ти се е паднало  Mr. Green

# 662
Шери, честит празник на майчето ти! Колкото и да те ядосва все пак си е твоята майка.
Пате, честит рожден ден на момчето ти! Нека живота му е изпълнен с много положителни емоции.
Ева, понеже и аз страдам от синузит, та от собствен опит да ти кажа - слагай захаросан мед в носа и след това полегни малко да може да се стече вътре. След това като издухаш носа няма да ти казвам какво излиза. И много ти препоръчвам Цинабсин - хомеопатични хапченца, които открих докато бях бременна и съм супер доволна, както и тези на които го препоръчах, дори при хрема.

# 663
Само преди да си изпия кафето се жалвам от нея Wink От мен излиза нещо като "му-му" тогава.
Няма да й се размине операцията на жената. След точно месец влиза. Ама много готин доктора. Оперира моторджии Wink
Мед захаросан за синузита - определено да! И лайка. Комбинирани хомеопатични продукти от аптеката - не!

# 664
  • В градината...
Танче, много да си здрава, а почерпката е  Heart Eyes Heart Eyes

Даре, тя цял месец ли ще ви гостува  Thinking

Ние си изкарахме супер на Жеравна, но май сега ще ни излезе през носа - Ида е свикнала на нон стоп внимание и сега пищи, хвърля си играчките, плюе и рита от инат, ако не си до нея и не си играете  постоянно. Днес направо ме довърши. И, о, чудо, майка ми след 7 месеца най-после призна, че сам  човек не може да се оправи с нея. Понеже те я гледаха двамата с баща ми. И то го разбра, като детето почти не плаче вече и е душичка в сравнение с началото. Даже предложи в интерес на моите изхабени нерви да идва и да я гледа понякога. Но трябва да й осигурим условия.
Даже прозря, че бракът ми се клати, а аз съм пред срив.  Whistling

# 665
  • В полите на Пирин планина
Перу,тежка диагноза   Joy  лечението е по-често баба да пази Ида а ти и ТМ да забягвате на някъде  Wink

# 666
Благодаря ви момичета! Аз по принцип не празнувам имен ден, но щом сте казали ще почерпя. Поводи за черпня да има  Mr. Green
Скрит текст:
И една хубава гледка днес от моята тераса
Танче, да си жива и здрава и да сбъднеш мечтите си bouquet
Две в едно, радвам се, че си по-добре Hug
Скрит текст:
Ти пиеш ли достатъчно вода? Сега започнах една книга за болките в гърба и лечението им  вода. Там пише и за болката при бременност, че също може да се избегне, ако се пие достатъчно вода. Нямам идея колко е вярно, но като цяло си е полезно да се пие.
https://vemiplast.files.wordpress.com/2012/08/d0bbd0b5d187d0b5d0 … d0b0-d187d180.pdf
Миличкият Ръмжо Heart Eyes
Даре, ти сЯ какво гледаш свеки или салатата Mr. Green Така да я наредиш. Жалко, че ще я оперират жената, дано всичко е наред Praynig
Ева, дано и майка ти да е добре Praynig
Лебед и аз май имам някакви спомени, че си се разписвала някога тук.
При мен медът в носа предизвика много болки, но явно зависи от състоянието. Аз от затоплена торбичка с едра сол съм доволна.
Стига и вие сега, как да има мерак човек да забременее като ни казвате че няма да се подмладим #Silly
Перу, да идва жената, щом има мерак, а ти ще имаш повече време за себе си и за мъжа си Hug

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 20:20 от lucky duck

# 667
Перу, утре фаща на обратно влака. След месец отново пристига.
Черпете, черпете Wink Да сте живи и здрави двете именички!

# 668
Пате искам лятото на твоята тераса:)

Перу,ами давайте я по - често за отглеждане, а вие си правете романтични уикенди Simple Smile

Взимам си от почерпките за здравето на именичките Simple Smile

Ааа и Пате лъжат да знаеш -подмладяваш се през бременнността, така че действай Simple Smile

# 669
Да са живи и здрави именничките.

Пате,гледката е разкошна.

Перу,дано с порастването Ида се кротне(макар при нас да става по-зле)

Благодаря ви за пожеланията за майка ми.

Даре,жалко,че няма да се размине операцията на свекърва ти.

2в1,браво за взетите изпити.

И една усмивка
Скрит текст:

# 670
Еми все едно сме се черпили на терасата, но сезонът май не е много подходящ. Лятото, който иска да идва, аз ще гушкам бебета, вие ще се радвате ма гледката и така имаме сделка Heart Eyes

# 671
Танче, щом празнуваш, и черпиш, ще се почерпя и за твоето здраве, че то е най-важното  Hug
Пате, абе милост нямаш ли, някои се опитваме да спазваме режим  Mr. Green Виж за гледката е нещо друго, черпя се на воля. Бати е щастлив, щом има училище, и няма поледици е ок. Whistling Важното е, нещата да се случват по план-програма, знае дори кой ден пускат брошурите на Кауфланд в пощенските кутии, и ми напомня да му я взема, ако не сме излизали по това време.
Ели, и ние така, не са на някой, но искахме да ни харесват имената.
Перу, майките са по диагнозите, позната картинка  Whistling А при твоята е и професионално изкривяване да ги поставя, макар и в друга сфера  Mr. Green Важното е, че вие сте си изкарали супер, а сега си спечели и помощничка.
Даре, посмях с твоето предкафяно състояние   Mr. Green
Отивам да врътна едни 15 мин.курабийки...и да мятам лапетата по леглата.

# 672
Ааа и Пате лъжат да знаеш -подмладяваш се през бременнността, така че действай Simple Smile
Не бе Ели , не лъжем! Само поукрасяваме лекинко  Joy  . 
Скрит текст:
ако някоя баба намериш да дойде да ти помага първите месеци, най- добре.

Танчето и Патето, щом черпите за имен ден , ще се почерпя Simple Smile да сте здрави, останалото се нарежда . ( ей като стара баба прозвучах- гледаш ли Ели  hahaha )

# 673
Танче, да си жива и здрава, с имен ден или без Hug
Не помня дали поздравих Патето, тъй че ако съм да се повторя - да ти е живо и здраво името Hug
Жане, и на мен тиквата ми харесва повече от ябълката Peace
Перу, според мен по-често им я давайте. Да се оправят както намерят за добре, а вие да хармонизирате всеки със себе си и един с друг. Днес четох статия, че всяка майка трябва да има минумум 40 мин на ден само и лично за себе си, за да са добре нещата. Crossing Arms

# 674
Жане разсмя ме  Joy

За бабите, няма как да стане, затова изобщо не си го и помислям, макар да ми се искаше майка да има възможност.

Общи условия

Активация на акаунт