ГостЕлничарка бае протиФ прЪвуписТен срах, срес и урки- 101

• 36 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Телиш/Плевен
Цитат
за калцирането на плода и за фондонелата...
hahaha Joy

Цитат
ме укорясаха че искам да взимам калции
камоли
Какви калции взимаш ти ?

# 46
Фондонелата  Joy  Joy  hahaha

Цитат
без някой морски деликатеси
Цитат
супа с кротони
Цитат
някой така разпространени манджи

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 21:00 от Ензим®

# 47
Цитат
разстопих го
Цитат
незнaеме нaкъде дa тръгнеме,Помогнете aко знaе някой

# 48

Мдаа, да не забравяме да си взимаме калциите от всички видове, че иначе ще си ходим с некалцирани фондонели.

Как никой не ме видя, че написах "дроб сърма"  Embarassed

# 49

при нас не е така , голямата е на 4 г а бебо на 11 м , първо трябва да целуваш голямото дете , после бебо , за да не ревнува .Аз обясних на каката , че тя трябва да е пази , да е защитава да е внимателна с нея да не не умре бебо , ако аз се скарам на бебо и тя започва да плаче и да е защитава .Казва че това е била най-умната идея да си имаме бебе .Дори бебо спи при мен , а преди каката спеше при мен , обясних и , че бебчо е страх сама и ако спи сама .ще падне от леглото , а нея е пази маймунката с която спи и тя няма да падне защото е голяма .Общо взето думата ГОЛЯМА СИ е като гордост за каката и дори и на шега да и кажа , че е малка тя се сърди . С традост си дава играчките бебешките на сестра си , защото маймунката която съм й подарила е била моя и тя знае , че първо е на един , после на друг така са вълшебните кукли smile emoticon
[/quote]

ooooh!

# 50
  • София
Отдавна,много отдавна не бях чела нещо толкова свежо и едновременно комично и трогателно.Благодаря,че сподели bouquet
Леля Дочка е очарователен образ във фейсбук, фенка съм й  Peace

# 51
  • София
Цитат
а на мен защо никакви хашчета не са ми изписали  ?
Това го прочетох като "хашишчета"  Laughing

Цитат
Да ви кажа, чество, добре, че не чаках

Цитат
ме укорясаха че искам да взимам калции защото вече не се издържа пък камоли за пълноценно хранене без болка..
.. Какви калции взимаш ти ?

И аз си мислех,че може да се приема на хапчета ама съм се бъркала тъй като било вредно за калцирането на плода и за фондонелата...  и днес се тъпча с кисело мляко,прясно аз и досега това правех но няма ефект явно госпожицата вътре е доста лакома

# 52
Цитат
Да по-панагюрски
Панагюрски, по-панагюрски, най-панагюрски. Flutter
Цитат
Нито съм искала някои да ме съжелява или съчуства,нито нищо.В крайна сметка дето се навреш там ще стойш.
да помисля по трезво на нещатата.А за тези съвети който ми давате ако мислите че не съм пробвала жестоко се лъжете
Цитат
Имах предвит
Цитат
Незнам
Незнаех
не съм от хората който си мълчат
,

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 02:17 от Ензим®

# 53
  • Телиш/Плевен
Цитат
ппради
Незнам неможе
неможе да се успокой
идей

# 54
  • Down south
Цитат
Да по-панагюрски
Панагюрски, по-панагюрски, най-панагюрски. Flutter

Бисер от класа  Party

# 55
  • София
Цитат
Нека всеки,който знае  как да се справим с тези ,неприятни за кожата и външния вид на една жена,неща да сподели тук своя опит.

ако може да ми дадете идей

Цитат
неможем да спред да ядем
Не е норално
нейна прищевка
незнам защо се изумявате
да ме съжелява или съчуства
там ще стойш
незнам кво не правя
Имах предвит
Незнам...
Незнаех да готвя

Цитат
незнам данеби да е друго нещо

Цитат
се е настанела
рязко намаляли
да езтичат
да доизтекът

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 05:08 от AnMary

# 56
Цитат
Проядах всичко
 гюведж с овнешко.

# 57
Цитат
zdravei te iskam da vi popitam ne6to edna moia poznata e v Germania maja i e goni s deteto koeto e rodeno predi 40 dni na ylitsata...bix te li mi dali savet kad da se obarne za pomo6t.

mynxen

tia iska da si zamini za BG NO NEMOJE DA PREMINE PREZ GRANITSA BA6TATA NE RAZPISVA ... I NEZNAE KAKVO DA PRAVI .

Адреза ще ви го дадат по телефона

ne laja ... napisax go negramotno poneje tsialata treperia ...ne iskam pari ne iskame ni6to samo pomo6t ,koiato mi e dadox te za koeto vi blagodaria ot sartse.

обърнете се към uеgendamt*- те са компетентни.
*- вероятно Jugendamt

# 58
  • София
Цитат
нашенско окопация
#Crazy

# 59
  • Карлово
Нарясват се на тънки резенчета и и се сушат - супер са след това и могат да се ядат и сурови, и на  ошав з

Общи условия

Активация на акаунт