Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 504
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
jalana, ето я:
тя е направена по триместъри тъй че споко. недей да тичаш и да подскачаш просто: http://www.healthline.com/health/pregnancy/top-pregnancy-exercis … ne-android-apps#2
nomer 1, prenetal app.
аз съм казала никой да не ми дава акъл без да е поискан.
на теб първо детенце ли ти е?

# 181
Здравейте момичета.
ДЖИНЧЕ ,СИЛВАНА добре дошли.Чакани бебчета са вашите Пожелавам ви да им се радвате много.
Нат003 честито сърчице,браво добре се развива малкото човече.В коя седмица си?
За годините какво да ви кажа и аз съм на 33г .н съм първа младост но така решихме с мъжа ми .Първото с голям зор го изгледахме -не спане.само рев .Исках да се отърся от бебешките неволи и не съжалявам де че по късничко е второто.
Аз за постригването да ви кажа не мисля да се съобразявам.Това са някакви суеверия които нямат връзка.Както и за боядисването.
ХУбав ден от мен времето е прекрасно

# 182
nat003 в коя седмица беше като чухте сърчице?

jalana Аз също съм чувала,че не трябва да се подстригваш,защото режеш от късмета на бебето.... и понеже съм малко суеверна няма да се подстригвам и без това винаги съм искала по дълга коса😄 Grinning

# 183
Здравейте, момичета! Благодаря ви за прекрасната тема,защото най-после намирам утеха и докато изчета всички постове,вече се поуспокоих. Но сърцето ми бие все още силно и не мога да се успокоя, може би,защото още не вярвам какво се случва Simple Smile))))
Аз съм на 31г, от Бургас и на 4.12. ми дойде последно.  След като ми закъсня една седмица, поизчаках още ден - два и направих два теста - през ден, на които втората линийка беше толкова слаба, почти невидима и се упрекнах,че имам голямо въображение и се самонавивам. Вчера направих нов тест - само че сутринта.
И вече се видя втората чертичка по-добре, много по-добре. Нося си теста, за да го гледам и да знам,че не е било сън всичко това Simple Smile))
Утре съм на преглед.  По всичко написано до момента от мен си личи,че ми е първа бременност Simple Smile))  Според интернет калкулаторите съм .....в 6 седмица?! Какво представлява първият преглед, какво ме очаква утре? Simple Smile

Иначе - никакво гадене и никакво повръщане, само леки болки, като менструални и малко главоболие.
Още веднъж благодаря на всички, затова че сме заедно и за взаимната ни подкрепа занапред! Simple Smile))

newsm51 newsm51 smile3501

# 184
Момичета имам питане. От вчера се чувствам като балон. Корема ми е ужасно надут и ме боли, все едно съм преяла а не съм. Една тъпа болка...и сега съм изпаднала в страшна чуденка и ще се побъркам...това нормално ли е или не. Някой има ли същите оплаквания  Thinking

# 185
Момичета днес бях на преглед,всичко за сега е натед.Обаче забравих да си поискам снимка-дали е останала запаметена?
На преглед съм пак мак след 3 седмици и се чудя утре дали да отида-някой знае ли дали остават запаметени снимки?

# 186
Мисля, че не. Освен ако не са ти я запазили едва ли. На мен ми даде 1 и другите 2 ми ги прибра в досието. Незнам твоя лекар как процедира.

# 187
Аз четох, че прогестеронът забавял обмяната на веществата, за да може да достигат до бебчо, което пък дава запек и подуване на корема. Аз вечер съм като в трети месец, а по принцип съм с плосък корем... Надявам се да не е все така, защото няма да мога да крия дълго  Rolling Eyes

# 188
Добър вечер
Аз съм в 6г.с и 2 дни,бях вчера,днес и 3 Simple Smile
Пусна ми сърчицето да тупти и на екран и със звук,много е хубаво,чува се туптенето на сърчицето и се вижда като на ЕКГ как върви Simple Smile
За косата както при първата ми бременност,така и сега невярвам да суеверия,подстригвам се,боядисвам се,не се притеснявайте,нищо няма да стане.Като цяло не си промених режима на живот,както и сега смятам да направя,единствено,при първата спрях да работя,но сега ако продължавам да се чуствам ок,ще си работя,щото иначе само хапване и мързелуване Simple Smile
Сега като се прибера от командировката ще кажем на бъдещата кака,тя толкова много искаше,даже на НГ си пожела бебе за р.д -то пък ще и се сбъдне живот и здраве
Имам снимка от прегледа аз вчера,на която пише добре оформен плоден сак 20мм,добре оформено жълто мехурче и пр.,както и онази черна точка ,вече ясно изразена:)))
Пожелавам ви на всички скоро да чуете тупкащите сърца,много е хубаво,става ти едно мило....
Лека вечер

# 189
НАТ003,с теб имаме 1 ден разлика. Laughing
На колко години е вашата кака?
Момичета явно е нормално това поддуване на корема,дано отшуми по натам че е много неприятно.
Момичета аз да ви питам с сасъв крем мислите да се мажете против стрии.доволни ли сте от някоя марка

# 190
Леле поръчах си вечеря в стаята от преди час,днес само съм обядвала и съм озверяла #Cussing out
Нашата кака е на 5г,на 1.09 става на 6,а термина ми е за 7.09-страхотен подарък  Party
За мазането,с предната бременост съм се мазала с всичко,което имаше в търговските мрежи,е без успех,нацепих се много яко.Тогава една приятелка се маза със свинска мас,преваряваше ли я точно незнам,но много и се подигравах,е да,ма грам стрия няма!!!
Та сега съм решила-това е моето мазило,колкото и гадно да е  Thinking

# 191
  • София
Здравейте момичета и добре дошли нови бременлийки  Hug
Охх ама как няма да се подстригвате девет месеца, това ми звучи ужасно, накрая сигурно ще трябва да се отреже половината коса. Кой ги измисля тея нелепици, аз хич не вярвам в суеверия и всичките ми звучат налудничево  Crazy
Аз се мажа с Джонсънс Бейби по принцип, мисля да продължа, освен ако не изскочи нещо по привлекателно.
И аз се боядисвам с безамонячна боя, но нещо не ми хваща белите коси и точно преди нова година си купих две кутии амонячна и сега се чудя на кой да ги подаря. Можете ли да препоръчате някоя покриваща бели коси безамонячна  newsm78
Хубава вечер и повече сън тази нощ  Joy

# 192
Здравейте, днес съм 6 седмиц а и 3 дни, видяхме сърчицето,но малко ме притеснява че бие с честота 111 в минута,а трябва да е 140-150. Как е при вас?

# 193
Е Нат,браво наистина страхотен подарък за Р.ден на кака .Явно септимври м.е твоят месец.Чувала съм за св.мас но ми се вижда мн.мазно.Аз ползвах Мустела за бреминни-останах доволна нямам стрии.Незная дали още се предлага по търговските вериги.Ще поразгледам.
Коконтеса  честито сърчице.Нз с каква честота трябва да бие сърчището.Аг каза ли нещо за което трябва да се притесняваш?

# 194
Да се отчета и вечерта. Днес нещо при пътуване с кола, така ми се догади  Sick хапнах една пица и като, че ли попремина.  Laughing

Коконтеса, благородно завиждам, че си видяла вече пулс, аз имам чувството, че дните ми минават толкова бавно и датата ми за преглед изглежда далечна като вечност. Сигурно няма да се чуе нищо. Аз навлизам в пета седмица.

Този уикенд ще кажем на родителите на мъжа ми, само те май не знаят  Laughing и очаквам с нетърпение, знам че ще се радват, защото от лятото ми правят намеци какво правим.

Аз мисля, че е още много рано да се мажем с нещо, но се ослушвам. Колежката ми, която е в седми месец ми е като справочник  Laughing та тя се мажела с бебешко олио, говори ми, че останалите мазила имали какви ли не химии вътре и не искала да ги маже на корема си. Нали уж са правени за бременни  newsm78
Май се филмира много.

Общи условия

Активация на акаунт