Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 518
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • Дряново
katrinkoleva какво ти е нивото на ТСХ, че аз си правих изследвания и моето е 4.7, което е доста високо  newsm17 За съжаление ендокриноложката ми я няма тази седмица и ще ходя чак в сряда и съм в голямо чудене  smile3506 , а не желая да си предписвам сама дозите

# 241
Здравейте момичета и много много ви благодаря за подкрепата. Тъй като ми е за първи път всичко, не бях подготвена изобщо. Не знаех кога се ходи на лекар, никога не съм се сещала да питам около мен приятелките ми, които са с по едно -две деца вече. Мислех си,че отиваш и веднага ти казват Simple Smile)))) Може би звуча наивно,но тепърва почвам да се "образовам".
И в двата случая вчера изчислиха,че съм 5с +6. По време на прегледите реакциите бяха еднакви - много по-малки размери за седмицата. Но вече заключенията, които направи първата докторка... с кюртажа, ме стресираха. Там няма да стъпя повече. Можеше да ми го спести това Simple Smile))) При втория преглед споменах вече,че може би е рано да ходя на преглед, докторката се усмихна, съгласи се и каза,че е така, но след като съм нетърпелива.... Simple Smile Според нея със сигурност по-късно е настъпила бременност, като цяло било рано да се правят заключения. Може би 3-4 седмица... И след 2 седмици ме извика на преглед. Дотогава ми каза  - фолиева киселина и спокойствие ..... Та сега съм с две снимки с точица....
Сега като пиша това и се убедих,че съм прибързала с прегледа. Но толкова много се вълнувах, не можех да си намеря място от вълнение Simple Smile) Вие ще ме разберете само Simple Smile))

Хубав ден на всичкииии  bouquet Two Hearts

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 11:04 от escarlata

# 242
escarlata - както са казали момичетата - само спокойствие. И изчакай още поне седмица-две. Може да е късна овулация, може да е грешка на ехографа - само милиметър да трепне ръката на доктора, и измерва грешно. Надявам се, че всичко ще е наред, защото знам какво е - преживяла съм го вече същото, за съжаление - с лош край беше при мен  Sad
Аз вече едва издържам да дойде сряда, за първи преглед. Много се надявам, че всичко ще е наред, гледам да съм спокойна само, въпреки, че нещо нервите ми са се опънали и само викам по детето. А то милото не разбира  Rolling Eyes Сигурно се чуди какво ми става  newsm78
И по цял ден ми се гади. Предния път беше само вечер, сега от сутринта още. Като съм гладна - гади ми се; хапна нещо, мине ми за малко и после пак. И така докато заспя  #Crazy Ужасно е...
Ох, и аз трябва да си пусна ТСХ да видим как е положението  Thinking Пак ще ми точат по половин кило кръв за изследвания ...

# 243
При мен лично е със сигурност късно ову, защото ние не се пазихме чак на 19 тия ден от цикъла ми и тогава е станало, така че се надявам вторник все пак поне да се види точицата, че е на мястото си

# 244
escarlata, бъди спокойна и не се притеснявай излишно. Аз си мисля, че в 5та седмица е много рано да кажат каквото и да било. Именно затова мисля да изчакам малко с първия преглед.

Гледам, че говорите за ову и се чудя - на трети ден от закъснението на теста имах две еднакво червени черти, а чета че при много момичета на този етап се вижда бледа втора черта. Това дали означава, че ову-то е била по-скоро по-ранна, отколкото по-късна?

Мислили ли сте вече за БХС и ФМ? Знам, че придобрите специалисти за ФМ часовете се запълват рано, а ранния се прави в 12г.с.

# 245
escarlata, бъди спокойна и не се притеснявай излишно. Аз си мисля, че в 5та седмица е много рано да кажат каквото и да било. Именно затова мисля да изчакам малко с първия преглед.

Гледам, че говорите за ову и се чудя - на трети ден от закъснението на теста имах две еднакво червени черти, а чета че при много момичета на този етап се вижда бледа втора черта. Това дали означава, че ову-то е била по-скоро по-ранна, отколкото по-късна?

Мислили ли сте вече за БХС и ФМ? Знам, че придобрите специалисти за ФМ часовете се запълват рано, а ранния се прави в 12г.с.

Какво е БХС и ФМ?  Rolling Eyes

Иначе и аз си правих тест за ову и имах две черти като едната беше по-бледа. След това гледах в нета, че таквъ тест изобщо не е е положителен и не очаквах нищо, можете да си представите изненадата ми после  Mr. Green

Момичета да се оплача, сутринта така си фраснах окото с ластик с метално топче, което е на якето ми, че видях звезди посред бях ден, окото ми се поду и така ме дразни в момента. Дано да мине, защото дори едни капки не мога да си сложа, а не ми се ходи на джи пи да чакам по пет часа и т.н.. Стискайте ми плаци  Rolling Eyes

# 246
Биохимичен скрининг и фетална морфология. Дано не се счете за реклама, но пускам линк на един медицински център, където има повече информация за видовете изследвания и кога се правят. Мисля, че ще е от полза Simple Smile  http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 48&Itemid=103

# 247
  • Морска приказка
Kisses{P}
 Аз вече се замислям и почти реших, че ще пътувам до София за прегледа. Само чакам да мине другата седмица прегледа да се потвърди бременността и ще звъня да видим  за края на февруари дали има часове вече при Марков.

# 248
Наситеността на чертите на теста зависи от нивото на хормона Chg . При всяка жена е строго индивидуално. Аз също съм била с по- късна овулация, при нас не е планувано( след 2 спонтанни за 7 месеца, решихме да отложим във времето) и съм забременяла без мъжът ми да свършва в мен. Нашето ембрионче, е Коледното ни чудо, като се оказа , че съм забременяла на рожденният ми ден, който беше в края на декември и точно на Коледа видях ++  от тест направен на шега Simple Smile

# 249
Наситеността на чертите на теста зависи от нивото на хормона Chg . При всяка жена е строго индивидуално. Аз също съм била с по- късна овулация, при нас не е планувано( след 2 спонтанни за 7 месеца, решихме да отложим във времето) и съм забременяла без мъжът ми да свършва в мен. Нашето ембрионче, е Коледното ни чудо, като се оказа , че съм забременяла на рожденният ми ден, който беше в края на декември и точно на Коледа видях ++  от тест направен на шега Simple Smile

Ехааа, колко хубаво! Настръхнах!!!! Simple Smile Simple Smile

newsm68

# 250
При мен при положение, че е станало на 19 ти- 20 ти ден от цикъла(  зависи кога се е оплодила яйцеклетката)от 30 дневен цикъл, на 2 дни закъснение имах абсолютно отрицателен тест на обяд. На следващия ден сутринта положителен с бледа черта и  на следващия ден на 4 дни закъснение вечерта 2 ясни черти( нееднакви, но наситена тестова все пак).

# 251
escarlata добре дошла Hug Стискам палци всичко да е наред при теб, мисли позитивно! Аз също бях на първи преглед в 5 седмица и се видя само малко плодно сакче без сърчице и ембрион. Казаха ми че е твърде малко и просто трябва да изчакам да порастне, дори апарата не можеше да отчете на коя седмица отговаря. В понеделник съм на втори преглед. Не се притеснявам, пък и лекаря не ми каза, че има нещо притеснително в това! За мен беше важно да отида на преглед рано, за да се види че не е извънматочна бременност примерно и да не треперя при всяка болка.

Вече се записах на ФМ при Марков, за края на февруари. Надявам се до тогава всичко да е наред. Ако някой има намерение да се записва там да звънне, казаха ми че часовете и дните са много ограничени няма да го има след 26.02, началото на март също отсъства.

# 252
Ох аз пък имам ужасно сърцебиене Sad направо обмислям да ходя на кардиолог....

# 253
Момичета, клюкарствам в съседните теми и виждам, че много хубаво си ги оформят и си слагат всякави линкове, ако не може в тази тема, пускам крадените линкове  Mr. Green да си ги сложим в следващата  Sunglasses

БРЕМЕННОСТА ПО СЕДМИЦИ - http://www.moetodete.bg/bremennost-i-rajdane/category-bremennost … a-po-sedmici.html
КАЛКУЛАТОР НА ТЕГЛОТО - http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto
РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПЪРВА И ВТОРА БРЕМЕННОСТ  -http://semeistvo.rozali.com/bremennost-calendar/p15015.html
ДНЕВНИК НА БРЕМЕННОСТТА - http://www.eurofootball.bg/downloads/Dnevnik_kalendar.pdf
ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ НА БЕБЕТО ПО СЕДМИЦИ - average-fetal-length-weight-chart
ЗА СЕКСА - ОПАСЕНИЯ И ПОГРЕШНИ СХВАЩАНИЯ - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=53
КОНТРАЦЕПЦИЯ - http://www.ladypill.com/calendar.php
КАК Е БЕБЕТО ТИ ДНЕС? - http://www.kak-e-bebeto-ti-dnes.com/

# 254
ОО, браво! Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт