Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 525
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Ох аз пък имам ужасно сърцебиене Sad направо обмислям да ходя на кардиолог....

Катрин, имам същия проблем. Даже това беше първия симптом, който ме наведе на мисълта че съм бременна. Ето какво открих http://bremennost.bg/uskoren-puls-pri-bremennost.html

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 15:52 от Kisses{P}

# 256
  • София
jalana и аз разглеждах другите теми, много ми харесаха авгурстовсите бебета- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=893688.0;topicrefid=19, ще крадем идеи  Laughing

Аз последните дни нямам много за казване. Всичко си върви нормално- напрежение в гърдите и леко гадене от време на време. Чакам с нетърпение вторник за първия ми преглед.

# 257
koikoii, забелязах аз, че са много отракани там и се метнах и при тях, защото аз съм в началото на септември, но може и августско да се окаже  Laughing
Момичета, някой знае ли за резус фактора, кога се правят тези изследвания и таткото трябва ли да дава кръв или те от мен ще видят всичко?

# 258
Резусфактора се изследва само, ако твоят е отрицателен, а на таткото положителен. Ако има проблем твоят организъм започва да произвежда антитела към бебето, но това става много бавно. Изследват само твоята кръв - мисля, че след 20-та седмица някъде, и ако има някакви антитела може да ти се сложи ваксина (Анти Д имуноглобулин) в 28-ма седмица. Ако няма проблем не се слага, после се изследват още веднъж до края на бременността. Когато се роди бебето, се изследва неговата кръв и ако резусфактора е различен от твоя - т.е. положителен, ти слагат ваксина до 24 ч. след раждането, за да се избегнат проблеми при следваща бременност  Peace

# 259
T.e да не се шашкам още, защото почнах да влизам в едни филми. Засега няма опастност, нали? Ще се види всичко към 20-та седмица. Много ме е страх, защото може и различни да се окажем, мисля че аз съм отрицателен, но таткото не знае какъв е.

# 260
Ох аз пък имам ужасно сърцебиене Sad направо обмислям да ходя на кардиолог....

Ох и аз съм със сърцебиене.Вечер като ставам сърцето ми биеше се едно ще изкочи,но преди да забременея не беше така и мисля,че е заради бремеността и промените в тялото

# 261
Здравейте момичета bouquet  Много съм щастлива, 3 дена подред си правех тестове от страх да не са фалшиво положителни  hahaha След 7 месеца опити, поликистоза и да си призная леко отчаяние моето коледно чудо се случи  Praynig Вмомента съм в 4 седмица и живот и здраве терминът ми е на 23-ти септември, май ще си имаме везничка  Blush Запазила съм си час при д-р Славчев за преглед края на месеца и за следене на ЖК при него, а вие насочили ли сте се вече към някого? Леко бременеене момичета  Hug

# 262
Аз съм с отрицателен резус и с първата бременност ми биха Анти Д в 28г.с и после на самото раждане още 3 инжекции, защото при всяко прокървя вана трябва да се бие. Не е нищо страшно, надявам се сега при втората бременност да нямам проблеми Simple Smile

# 263
Здравейте момичета bouquet  Много съм щастлива, 3 дена подред си правех тестове от страх да не са фалшиво положителни  hahaha След 7 месеца опити, поликистоза и да си призная леко отчаяние моето коледно чудо се случи  Praynig Вмомента съм в 4 седмица и живот и здраве терминът ми е на 23-ти септември, май ще си имаме везничка  Blush Запазила съм си час при д-р Славчев за преглед края на месеца и за следене на ЖК при него, а вие насочили ли сте се вече към някого? Леко бременеене момичета  Hug
ЗДравей Магдалена, радвам, се че имаме още една варненска бъдеща мама. И ти си от моя отбор. Аз съм също с поликистозни ячници+обърната матка...Само, че при нас не бяха 7 месеца, а почти 7 години чакане и аз приемам това, което ми се случва за истинско чудо. МИсля да взема да прочета за Славчев малко....чувам това име от тук от там. Ти откъде се насочи за него?Дали работи по здравна каса? Аз още не съм се ориентирала за ЖК и живо се интересувам от кога трябва да се запиша.

# 264
А това , което говорите важи ли ако майката е с положителен , а бащата с отрицателен резус

# 265
Привет и от мен. Аз имам фитбит гривна с която си следя показателите при спорт (от мнг отдавна) и наблюдавам че пулса ми е дооста висок. Четох че е нормално да има сърцебиене, тъй че спокойно:)

Аз сутрин съм пушка, спорт, закуска, работа...към 2-3 следобед обаче започва да ми става ужасно лошо, а вечерта ям насила и имам сили само да си легна...някой да има подобни симптоми?
на 17.2 съм на първи скенер, не знам как ще издържа дотогава....

# 266
mrg какво спортуваш? Мен ме е страх и да подскоча, а преди това не мож ме изкара от фитнеса.

# 267
jalana, никакви подскоци вече:) гледам в youtube тренировки и съм си свалила един апп-prenatal се казва. Малко ми е остаряло това мислене че трябва да се спира със спорта, на мнение съм че с подходящите упражнения даже може да се улесни раждането и тонуса...въпреки че в момента ми идва да се гръмна от лошо Joy

# 268
И аз мисля, че няма проблеми, но ме е страх да поема риска. Ако нещо се случи недай си боже ще се обвинявам  Rolling Eyes Голямо шубе съм станала, решила съм да почна с йога  Crazy

# 269
jalana, йога може по малко, най-добре е след първи триместър. Съвета ми е да погледнеш в нета "first trimester exercise routines", и на мен ми липсва йогата но ще почакам до март  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт